Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 915
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Bella Slava разбрахме вече ,че не си доволна от изилишопинг,не е нужно на всеки пост да го повтаряш  Crossing Arms
Аз пък съм доволна от тях.Но не ги хваля през 5 минути.
Maria-Chiara от кога ти е поръчката,че и аз чакам една от 24.10   bouquet

# 436
  • В мечтите
Bella Slava разбрахме вече ,че не си доволна от изилишопинг,не е нужно на всеки пост да го повтаряш  Crossing Arms
Аз пък съм доволна от тях.Но не ги хваля през 5 минути.
1во мисля че е моя работа колко пъти ще го повтарям ти ако искаш го давай на 3мин  Mr. Green,2ро мисля че е не е нужно да горят и други хора само и само някой да трупа пари за сметка на лошо отношение и несвършена работа.  Naughty

# 437
Аз пък съм доволна от изилишопинг, въпреки, че се наложи да сменят номер на една дрешка и поръчката ми дойде на 2 пъти, комуникацията с тях е перфектна. Отговарят ми на всички въпроси, а аз бая им зададох, изобщо освен Bella Slava друг не помня да се е оплакал. А и също така поръчката ми дойде за 12 календарни дни Laughing .

# 438
  • В мечтите
Аз пък съм доволна от изилишопинг, въпреки, че се наложи да сменят номер на една дрешка и поръчката ми дойде на 2 пъти, комуникацията с тях е перфектна. Отговарят ми на всички въпроси, а аз бая им зададох, изобщо освен Bella Slava друг не помня да се е оплакал. А и също така поръчката ми дойде за 12 календарни дни.
Joy...явно не четеш внимателно тук всееки има право да дава мнение така че дали съм аз и колко пъти съм го дала е моя работа. Wink

# 439
Bella Slava, в никакъв случай не съм искала да те нападам, за да се отбраняваш, нито питам защо си даваш мнението и колко пъти. Просто споделям моя опит  и наблюдения от прочетеното тук, за фирмата, за информация на тези, които се интересуват .

# 440
  • В мечтите
Bella Slava, в никакъв случай не съм искала да те нападам, за да се отбраняваш, нито питам защо си даваш мнението и колко пъти. Просто споделям моя опит  и наблюдения от прочетеното тук, за фирмата, за информация на тези, които се интересуват .
така е,аз също ако ти е прозвучало така извинявай просто ме подразни че само аз съм се оплаквала. Peace.Най добре да спрем безсмислен спор който иска ползва Изили, който не ползва друга фирма,така или иначе си плащаме и на 2те  Peace

# 441
Недейте така момичета, хубаво е да се знае, че с някоя фирма нещо не е наред  Peace
Но пък и един-два пъти е достатъчно  Peace

Да разведля малко обстановката и да се поФаля  Mr. Green  Вижте какво ми монтираха вчера, все пак всичките тези неща трябва и да се прибират някъде  Mr. Green

Оттук нататък    http://rummipl.snimka.bg/other/next-2.434557.15725009

# 442
  • В мечтите
Недейте така момичета, хубаво е да се знае, че с някоя фирма нещо не е наред  Peace
Но пък и един-два пъти е достатъчно  Peace

Да разведля малко обстановката и да се поФаля  Mr. Green  Вижте какво ми монтираха вчера, все пак всичките тези неща трябва и да се прибират някъде  Mr. Green

Оттук нататък    http://rummipl.snimka.bg/other/next-2.434557.15725009
rumi_pl успя да я разведриш,да ти е честито и да си го трупаш само с хубави нещица  Peace

# 443
Bella Slava    Hug

# 444
  • Sofia
Руми, да го препълниш дано в най-скоро време!  Laughing
Много е хубавко, честито!  Grinning
Аз се оглеждам за нещо вградено обаче.  Mr. Green

# 445
Valeria по поръчка, задължително  Wink  Голямо мислене падна, отне ми половин година   hahaha

# 446

Моята е от 12.10. Беше пристигнала още преди повече от седмица, но изчакваха едни ботуши, които смених в последния момент. Та сега и те са дошки ... и така! Но от Римини (кореспонденция, срокове на доставка, %) съм много доволна!  Party

# 447
руми честита придобивка Heart Eyes

# 448
Някой може ли да каже нещо повече за Адамс има ли ограни
чение в продуктите в една поръчка

# 449
Здравейте , искам да поръчам от сайта на Некст , но мисля че не може директно . Бихте ли ме насочили как може да стане поръчка , съжалявам за въпроса но съм боса в интернет пазаруването  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт