Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 839
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Аз ли нещо бъркам или този сайт има БД до БГ като европейска страна.
Ето линка : http://www.thepyjamafactory.com/shipping.php

# 586
ето и от мен реални снимки, това са ми поръчките от началото на септември до сега, чакам още две поръкчи, като дойдат ще снимам и тях. И мисля да приключвам с поръчките за тази година, пък да видим  Crazy http://www.snimka.bg/?album;aid=439352

# 587
 Rolling Eyes някои бе получил от некст тези блузки,МОЛЯ за размери!БЛАГОДАРЯ!
http://www.next.co.uk/shopping/children/oldergirls/7/8

# 588
Честито на всички за хубавите нови  покупки!ice,розовите апресчици от МиС изглеждат много хубави,което е добре,защото ги чакам Grinning
Днес аз пък си получих жълтото палтенце от Некст Party много ми е сладичко,искаше ми се нещо по-свежо за всеки ден Heart Eyes 10-ка е,мисля,че и 8-ца щеше да ми е добре,но е по-спортно и без това,така че е ок Grinning И няколко неща от МиС,доволна съм.
снимки

# 589
Страхотни са ви нещата майчета със здраве да си ги носите вие и вашите деца! PeaceИскам да помоля divya да ми измери стелките на ботушките и да ми каже кой номер носи по принцип? PraynigБлагодаря предварително! Heart Eyes

# 590
Ето това имам пък аз. Simple Smile :

Рокля за мен.
,
За него,
Пак за него,
Полата е вълшебна,
Тънка блузка, ама красива и с много дълги ръкави. Laughing
Вълшебна пижамка.Simple Smile

И още чакам де. Най  нямам търпение да видя малката пухенка от Дебенхамс.

Момичета, красиви неща разгледах. Heart Eyes

# 591
  • Sofia
ice, убедително звучиш иначе.  Mr. Green
Страхотни покупки, със здраве да си ги носите, толкова долнища и в сайта на Некст няма колкото у вас.  Mr. Green
Кажи ми това с кученцето плътно ли е, че имам блузката и всеки път забравям, че трябва да го поръчам и него, сега като ти видях снимките се сетих, то може и да го няма вече в сайта всъщност.

Бингъл, страхотно е палтенцето, със здраве да си го носиш!  Grinning
Тази 10-ка на какво  отговаря според теб?

J'adore, честито, много сладки неща, добре че пускате и линкове, имам чувството, че тези сайтове никога не съм ги разглеждала.  Laughing
Кажи пижамката плътна ли е?

# 592
Valeria,мерси,за мен 10-ката е малката М-ка или голямата С-ка,по принцип взимам 8,но за палтото предпочетох 10,за да не ми опъва в раменете,а и с по-плътни дрехи отдолу...френско взимам 34/36 блузи,палто и 38 имам,ако това помага Peace
J'adore,честито,пак хубави неща!Дай по-подробно мнение,моля те,за роклята ти,така ли ти стои и ако е удобно-реална снимка на джинсовата минк поличка Grinning

# 593
Здравейте момичета,някой поръчвал ли е от Теско директно с бг карта и с коя транспортна фирма?

# 594
Мерси, мерси. Wink

Валерия, аз дебела пижама на Некст нямам. Тази вкл.
Но пък е адски сладка.
В глезените и китките е доста тясна.
Мъжът не иска да я облича. Трудно било. Joy

Бингъл, ще снимам утре, че нещата са мокри вече.Simple Smile
Полата е добра. Има и хастар дори.
Не е дебела. Отново. Аз не съм и очаквала де.

По отношение на роклята - имам чудесна фигура и ми седи по - добре. Mr. Green
Шегувам се. Стои наистина добре. Мисля, че жената на снимката е една идея по - закръглена в ханша, а и не са я заснели от правилния ъгъл. 
Аз чакам и едно като жилетка на Full circle, но вече я няма в сайта или поне аз не я виждам.

# 595
  • София
ice, http://bochko.snimka.bg/other/novi-drehi.439352 тези пуловери кой номер са, за да питам евентуално за размери?и ако може линк към тях ?
бингъл , много харесах твоето палтенце,особено комбинирано така с бутушките.

# 596
Здравейте момичета,някой поръчвал ли е от Теско директно с бг карта и с коя транспортна фирма?
Да,Страйпър е плащала,но каза,че са се обаждали на другия ден на телефона в Англия,даден при регистрацията /на билинг адреса/ за потвърждение на поръчката.

J'adore,то лесно няма,да се понапъне за теб hahaha
Не че искам дебела пола,но се оказа,че имаме само летни и къси дънкови,и рокли,рокли плетени,но пола като за сега-не.А зум-а в Некст е цяло чудо ако проработи някога ooooh!
Я се щракни и теб в роклето на Фул много съм нахална,кажи Mr. Green

EliG,мерси!Те ботушките си го чакаха отдавна Laughing

# 597
............
Не че искам дебела пола,но се оказа,че имаме само летни и къси дънкови,и рокли,рокли плетени,но пола като за сега-не.А зум-а в Некст е цяло чудо ако проработи някога ooooh!
..............

Аз именно поради причина, че няма дебели поли гледам да купувам такива, които да й седят под коляното.
Ама днес като заваля снега и реших, че зимната ми ориентация е нещо сгрешена.Simple Smile

Казвам. Heart Eyes

# 598
  • Sofia
Аз дебела ли викам, по-скоро леко по-плътна, че имам блузки направо прозира кожата през тях.  Laughing
И моя мъж такива не ги облича, хвърля на страни и казва, "това и е малко, дай друго".  Crazy
Бингъл, мерси, точно такъв отговор очаквах, че се чудя дали не сбърках с едно яке на Bench поръчвайки си 10-ка.

От Теско и аз се пробвах, поръчах и ги пратих на Чоча на адреса, уж мина поръчката, след два часа ми писаха, че нещата, които съм избрала били изчерпани, тези сме ги чували и друг път, явно не им хареса нещо картата ми.
При едни става, при други не, аз пробвах след това с още няколко карти и пак не се получи, поръчах ги през посредник на края и всичко си е налично разбира се.  Laughing

# 599
Valeria, бингъл.....благодаря ви много за бързите отговори Hug

Общи условия

Активация на акаунт