Има ли някой, който на 100% да е доволен от лекаря си и да се доверява безпрекословно???Св., много ми харесаха размислите ти за месото и йога философиите! Много интересно ми беше да чета

, но за съжаление сега ще правиме почивка и ще сме си само на гадното млекце и Муцуна, много мислех, ама не виждам, какво може да я е налазило през две бодита, аз в апартамента паяци за толкова години не съм виждала 
Но най-мъчно ми е, че и аз се изнервям
, но работя по въпроса да не го допускам.
А и картинката с "аха да го приспя" ми е позната
от преди. Остави чаровницата да ти попее, можеш ли да устоиш на този поглед...Установих за себе си, че колкото с по-малки очаквания за сън съм, толкова по-леко приемам ставащото и ми е по-добре
Една сутрин толкова се молих да дозаспи, че беше и тъмница, но то му било време за ставане и толкова. Станах, заговорих му и аз, той запротяга ръчички през решетките и грейна и аз си казах "започна дневното гушкане". Възползвай се тогава от дневния сън с малката.
Има ли някой, който на 100% да е доволен от лекаря си и да се доверява безпрекословно???
Мислех да запиша Моника при нашата лична и да я водя където си я водя на частно, но нашата лична казала, че не може да я запише. Сега събирам информация за една д-р Краева от един ме. център на Г. Делчев и Дойран и може би при нея ще я запиша. 

Така се приспиваме около час. Снощи я усетих, че ще ми направи този номер и веднага скочих от леглото и започнах да я "друсам". Заспа си, но сутринта в 6.00 не пропусна да попее до 7.00h, вместо да си хапне и да спи до 8.30 както си прави.