Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци са поръчали вашите деца на Дядо Коледа и какво е планирал да ги изненада той?
Как мога да намеря влакова композиция за подарък?
Какви са някои идеи за подаръци за дете на годинка и половина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци са поръчали вашите деца на Дядо Коледа и какво е планирал да ги изненада той?
-
Как мога да намеря влакова композиция за подарък?
-
Какви са някои идеи за подаръци за дете на годинка и половина?
-
Къде мога да намеря балтна пачка или тюл за шиене на балетни пачки?
-
Можете ли да ми посочите магазин, където мога да намеря компютър на български език, който е показан във видеоклип?
Нашия тати преди няколко дена ми каза, че трябвало да вземем на малката количка с дистанционно управление
Казах му, че на него ще му купя такава количка!
!

! За тази сума могат да се купят къде, къде по- смислени неща, ама нас кой ли ни пита
Все още производителите не били внесли консумативи за него, т.е. ще се търсят подходящи памперси и каши от други модели и т.н. Резултатът - отказахме се и от Бейби Аморе.

и да му давате повечко вода. На кумата "бебето" е с истински памперси най-малък размер, защото излизат по-евтино от специално предназначените. И досега не се е скапало бебето, пък не знам.