Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 345
  • София / Пловдив
.....

Между другото вчера бях до Вис Виталис и продаваха имитация на Бебе Борна с гърне http://www.zapfcreation.com/en/brands-products/baby-born%3Csup%3 … enansicht/?id=469 , което беше точно като оригинала и струваше 40 лв., като гърнето пак си издаваше звуци при натискането на бутона.

Днес ходих да го видя бебето - пълно менте е  Confused
Само гърнето дето издава звуци, но самата кукла не прави нищичко.
Иначе кутията и аксесоарите вътре, дори като подредба, имитар едно към едно Бейби Борн. Но само външно...

Събирам отзиви за Бейби Анабел - това дето се обръща в посока на гласа, стряска се от шум и плаче със сълзи. Дъщеря ми сега хареса него, но искам да знам струва ли си парите?

# 346
Миналата година четох отзиви за него, че е страхотно
За съжаление дъщеря ми е вече голяма за бебе и не сме го пробвали лично

# 347
Ох, аз съм в голяма чуденка какво да вземем на дъщеричката. Тя всяка година получава толкова подаръци, тъй като роднините от България се убиват да пращат, а аз само складирам под елхата. Ние миналата година й взехме Бейби Борн с гърне, биберон и шише и тя просто се влюби в него. До сега го мъкне навсякъде - просто й е любимата играчка  Mr. Green Тази година съм се насочила към конструктори тип Лего или Дупло за над 3 годишни деца, особено тези, които са като къща с хора и т.н. или зоологическа градина с животни  Peace Нашия тати преди няколко дена ми каза, че трябвало да вземем на малката количка с дистанционно управление  Shocked От къде го измисли това, даже се заинати, че съм била предубедена кое ставало за момиче и кое за момче  Shocked Ей тия мъже понякога тотално изперкват...  Joy Казах му, че на него ще му купя такава количка!  Laughing

# 348
Светкавица, Бим Бам, Ханна, благодаря ви  Hug !

Ето ме пак.  Flutter
Обясних на щерката, че Дядо Коледа носи по 1 подарък и тя се спря на кончето. ooooh!
Толкова й харесва, че ме навиваше ние да й го купим, пък да не получи подарък от стареца. ooooh!

И Рая включи в списъка въпросният кон  Rolling Eyes, помолих я добре да си помисли, защото има подобен, е, не хрупащ моркови, но какво от това  Crossing Arms !  За тази сума могат да се купят къде, къде по- смислени неща, ама нас кой ли ни пита  Laughing

# 349
Ние от 2-3 години нямаме кабелна, и записах малкия в градина без телевизия
Не сме гледали рекламите, а в магазина видяхме въпросните играчки и не им обърнаха внимание
Честно казано не одобрявам нито телевизиите за деца, нито безкрайните реклами на глупави и безумно скъпи играчки

# 350
  • София / Пловдив
Вчера попаднах на продавачка, която детайлно ми показа минусите на всяка една от рекламираните играчки  Mr. Green
Дребната беше с мен и чу, че на Бейби Аморе много лесно му засъхвала храната, ако не му дадеш вода веднага след ядене, резултатът е, че спира да ака  Crazy Все още производителите не били внесли консумативи за него, т.е. ще се търсят подходящи памперси и каши от други модели и т.н. Резултатът - отказахме се и от Бейби Аморе.

Но си паднахме по Бейби Анабел, та сега разпитвам, че и то е "доста трудоемко" - така си говорим с таткото за цените на играчките - трябват поне 110 джуджета /лева/ , за да го изработят  Mr. Green

# 351
  • Пловдив
............. "доста трудоемко" - така си говорим с таткото за цените на играчките - трябват поне 110 джуджета /лева/ , за да го изработят  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Много яка шифровка.

# 352
Незнам дали в БГ го има, но скоро бях в Амстердам и разглеждайки за по различни иде за подаръци, попаднах на една страхотна кукла с кон от серията на Бейби борн, нали си имам момче много не разпитвах за кукли, но хората там доста я купуваха.  bouquet
Хит в подараците за момичета беше и коте което мяука като минеш покрай него,ако го вчесваш и милваш реагира с лапички. Ами с две думи като истинско само дето не цапа Joy

# 353
Но си паднахме по Бейби Анабел, та сега разпитвам, че и то е "доста трудоемко" - така си говорим с таткото за цените на играчките - трябват поне 110 джуджета /лева/ , за да го изработят  Mr. Green
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.46.01/1872859   съкратихме персонала - 90 джуджета  Laughing

# 354
  • София / Пловдив

С доставката обаче не знам как ще се справя  ooooh!
Като сложим и надник на куриера, май пак същото ще стане.
Но мерси за идеята, ще разгледам сайта, да видим колко джуджета ще калкулирам общо  Crazy

# 355

С доставката обаче не знам как ще се справя  ooooh!
Като сложим и надник на куриера, май пак същото ще стане.
Но мерси за идеята, ще разгледам сайта, да видим колко джуджета ще калкулирам общо  Crazy

Виж в "На пазар", "пазаруване от чуждестранни сайтове", там има тема за майтойс и се организират общи поръчки, така доставката няма да ти излиза скъпа  Peace

# 356
  • Тук и сега
bim bam, ние миналата година бяхме луднали по тези бебета. Не че тази не сме. Изчела съм де що има пусната тема за всички въпросни кукли. За Бейби Анабел помня, че имаше доста негативни мнения относно това, че много бързо и се развлаляла механиката, т.е. спира да си обръща главата или пък постоянно реве. Порови се и ще намериш и ти. Спомням си, че майките бяха казали, че куклата е за доста по-големи деца. Не знам твоето на колко е, но не става за 4-5 годишни със сигурност. Ние купихме Борна, но малката не беше особено впечатлена май. Или поне с това впечатление останах. Кумата ми пък купи Бебе Аморе, но това по-голямото и по-скъпото. Бебето е страхотно. Виждали сме го наживо и дъщеря ми много се прехласна по него. Отваря, затваря очи, прави гримаси, вика "Мама папа", т.е да го нахраниш, диша и също се стреска от силен звук. Пика и ака съответно. Колкото до храненето и акането, всички такива бебета трябва веднага след ядене да се почистят като им се даде стабилно количество вода. Познай кой прави това??? Така че можете просто по-рядко да го храните Simple Smile и да му давате повечко вода. На кумата "бебето" е с истински памперси най-малък размер, защото излизат по-евтино от специално предназначените. И досега не се е скапало бебето, пък не знам.

Тази година сред подаръците искаме и Бебе Шу-Шу, дето му никнат зъби. Доста е сладко, но подозирам, че ще има малко екстри, като Борна. Също и едно чичо Бел. Него го рекламират по диснито и май е с доста повече екстри, но пък не прилича на бебе, а на малко детенце. То се лекува.

# 357
  • София
Благодаря ви, ще отида и до Бонжур  до Комсед.

# 358
Мами, много ви моля, търся тостер за детска кухня с имитация на филийки. Взех на моята принцеса кухня, но там няма такъв  аксесоар, а тя пък казва, че дядо Коледа ще й донесе кухня с тостер, кафемашина и т.н. Та мисълта ми е ако знаете къде има, да речем някой скоро ако е ходил до Хиполенд и е обърнал внимание или ще ходи, моля да ми пише ако може и цена. Ох, има и още нещо. Тя не ще да си играе с разните му там розови, зелени и т.н. цветни чашки, тенджерки  и т.н. Затова и кухнята е в "иноксов" вариант. Ако може да обърнете внимание и тостера да е такъв. Извинявам се, че ставам толкова нахална.

# 359
  • София
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4445&o … h1cmo3kpqln33scj2
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2281&o … h1cmo3kpqln33scj2

може да си поръчаш.
със сигурност и по другите он лайн магазини има....

Общи условия

Активация на акаунт