Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 720
  • До хладилника, който обичам
Вашите поне знаят какво искат, а аз трябва да измисля за детската, за вкъщи и от леля й "подарък-изненада" Rolling Eyes
Аз хубаво ще я изненадам, ама ако не е щастлива, ще ми е криво. Чета темата и събирам идеи, че лошо...

# 721
За лунния пясък имам въпрос. Не се ли смесват различните цветове, след като се развалят фигурките?

# 722
  • Стара Загора
Смесват се, щерката поне не успя да ги опази

# 723
За лунния пясък имам въпрос. Не се ли смесват различните цветове, след като се развалят фигурките?
Той е толкова фин и така нежно се рони, че не е възможно да не се смеси Simple Smile

# 724
И много трудно се чисти  Tired
Поне за моя син не става

# 725
  • София
и аз съм питала за пясъка...смесват се...както една мама отговори - имахме син и жълт - сега имаме много зелен Simple Smile

# 726
Хрумна ми нещо, но не зная дали е изпълнимо.моето дете много обича магаренцето Тротро, дали го има някъде като играчка?

# 727
Много благодаря на всички за отговорите.   bouquet
Значи лунният пясък отпада.

Предполагам, че след като в понеделник тръгне отново на детска градина /след почти триседмично прекъсване/,
ще му хрумнат разни идеи.  Laughing

# 728
Ние почти приключихме с подаръците. Днес купихме повечето неща, много съм доволна от всичко. Останаха само бакуганите.
Лунния пясък свекърва ми много напираше да го купи, но я разубедих. Не ме впечатли с нищо, а и не смятам, че ще задържи интереса на сина ми.

# 729
  • Пловдив
И аз днес купих мечтания робот Робосапиен  Grinning
И ние имаме в списъка бакугани, но ги иска с нещо, което ги изтрелвало Laughing
Имам да купувам още  далекоглед, бинокъл и уоки токи, но днес много бързах и грабнах само робота да не вземе да свърши  Mr. Green

# 730
Хрумна ми нещо, но не зная дали е изпълнимо.моето дете много обича магаренцето Тротро, дали го има някъде като играчка?
И дъщеря ми много го харесва Simple SmileНе съм го срещала по сайтовете поне.Иначе сега сме луди по Грижовните мечета,но тя каза,че не искала мече от Дядо Коледа(доста плюшени играчки има и нещо са й омръзнали)  така един от вариантите ми отпадна,иначе бях намерила мече.

# 731
  • София
Днес от Хиполенд купих роботчетата Уоли и Ива, защото на 13-ти малкият има РД, имах намерението да купя и Бъз Светлинна година, като си мислех, че пак там съм го видяла, но нямаше  Thinking Някоя от вас покрай коледното пазаруване да го е виждала някъде?

# 732
  • София
преди бях купувала бъз от джъмбо...но дали и сега има не знам....

# 733
  • София
Папагала взел че свършил в май тойса Cry
Да поръчам маймуната, ама тя не говори, нали ?
Не говори, смее се и всичко друго, което казах на предишната страница. Няма да съжаляваш.

# 734
Гледах папагала в Хиполенд. Като струва 200 лв, поне глади ли дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт