Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 1 005
Единственото желание написано в писмото за дядо Коледа е касичка на Ягодов Сладкиш. ooooh!
Направо ме разби с това нейно желание, пълен абсурд, къде да намеря????
а вече е написала писмо и ще я чака.
Моля ви, помагайте? някой виждал ли е?

# 1 006
  • 1st floor
Хайде и аз да се разпиша тук.Почти сме готови с подаръците.Само дето бабите не са Crazy И ме питат- какво да вземат на малката.Мисля- мисля...и измислих няколко варианта, един от които е зъболекаря на плей до( в момента сме във фаза - ходене на зъболекар Wink ). Та- събирам отзиви за него.Ако някой го има, моля да сподели  Praynig
Аз четох , гледах по три часа в магазините , сравнявах...чак срам ме хвана...и накрая взех октопода - като гледам най-много джаджи има и може да прави повече неща с него...дано не съм се прецакала...и зъболекаря ми хареса, но някъде четох, че трябвало да изсъхне пластелина , за да се ровичка със зъболекарската машинка...и накрая трябва явно да отиде в кофата...пък трябва да се купува и бял...а пък в магазините около нас продават масово само цветни...
Пак казвам, че нямам опит само споделям какво съм чела и гледала...Иначе и на мен ми беше като първа идея зъболекаря или маймуната....

# 1 007
  • Русе
  Момичета, някой знае ли дали в Русе може да се намери зъболекарската глава

# 1 008
  • Пловдив
В Джъмбо видях касички с различни герой но точно Ягодов сладкиш не забелязах.Но не ги оглеждах много Embarassed
А ние не искаме никакви подараци-направо не знам.....

# 1 009
Malena,това наистина е mission impossible. Shocked

# 1 010

Malena,това наистина е mission impossible. Shocked

страшна глупост, тя има поне 3-4 касички, всичките са празни, за какво й е пета  Thinking
отчитам го, като липса на фантазия от нейна страна. Ако гледаше телевизия, 100% щеше да знае какво иска.
В Джъмбо няма как да отида, за жалост Confused

# 1 011
Единственото желание написано в писмото за дядо Коледа е касичка на Ягодов Сладкиш. ooooh!
Направо ме разби с това нейно желание, пълен абсурд, къде да намеря????
а вече е написала писмо и ще я чака.
Моля ви, помагайте? някой виждал ли е?

Това дали ще ти свърши работа http://www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=3385&osCsid=ce3 … 48b3924663ba22a65

# 1 012
МНого е сладка, заедно с една кукличка- изненада вътре би трябвало да " мине номера"

# 1 013
Има и хубави комплектчета моливи и острилки на Ягодовия сладкиш по 10тина лева са  Peace

# 1 014
viliko,това наистина е супер. Аз я видях на тумбс, но не я загледах и съм пропуснала ,че е с подобни мотиви. Ще отърся и някакви стикери с Ягодов Сладкиш и готово.  Hug Hug
Абе, защо не ви попитах по-рано, мислех си, че всичко съм изровила.
Още днес ще отида в магазина на Труди в мола, дано я има.

# 1 015
В Труди съм виждала доста джунджуриики с тия мотиви и мисля, че като ги съчетаеш - защото не са скъпи - ще се получи страхотен подарък Peace

# 1 016
Маленна, провери по добре заредените книжарници. Peace

# 1 017
.....Мисля- мисля...и измислих няколко варианта, един от които е зъболекаря на плей до( в момента сме във фаза - ходене на зъболекар Wink ). Та- събирам отзиви за него.Ако някой го има, моля да сподели  Praynig
Аз четох , гледах по три часа в магазините , сравнявах...чак срам ме хвана...и накрая взех октопода - като гледам най-много джаджи има и може да прави повече неща с него...дано не съм се прецакала...и зъболекаря ми хареса, но някъде четох, че трябвало да изсъхне пластелина , за да се ровичка със зъболекарската машинка...и накрая трябва явно да отиде в кофата...пък трябва да се купува и бял...а пък в магазините около нас продават масово само цветни...
Пак казвам, че нямам опит само споделям какво съм чела и гледала...Иначе и на мен ми беше като първа идея зъболекаря или маймуната....

Да ви кажа за "зъболекаря" - ние го имаме от рождения ден на моето детенце.
Много е забавен и не трябва да изсъхне за да се рови с машинката в зъбите, както предполага НеПоКоРнА.Ако изсъхне става на камък, те са такива пластелините на Play Doh, а машинката в никакъв случай не може да пробие твърд пластелин. Много съм доволна от тази игра и детенцето ми се забавлява страхотно. Зъбите се правят лесно,като се сложи пластелин в отливките за това и се притисне с капачето. Пломбите се отрязват с едно инструментче и стават правоъгълничета, които се слагат с пинсетка по зъбите. Брекетите също се правят лесно и забавно.
Езика излиза лесно, като преди това се постави пластелин в задната част на главата(зад устата) и като се отвори се избутва става като истински език. Изобщо лесно и много забавно.
За всичките пластелини на плей дох е важно само едно - да се прибират обратно в кутийките след игра, за да могат да се ползват отново.

# 1 018
В Public имаше доста неща с Ягодовия сладкиш, но точно за касичка не знам. Успех! Толкова е сладко това дете и толкова скромно в желанията си! Дано да немериш наистина!

# 1 019
  • София
Купих калейдоскопи от Ориндж. Един за мама и един за малката. Коледна фея, много ти благодаря за инфото!   bouquet

хубави ли са? колко струваха?

Общи условия

Активация на акаунт