НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка!!!

• 28 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Честито на всички празнуващи!Да са много здрави и усмихнати!
Нана,  Hug Дано вземете най-доброто решение за вас и семейството ви!
Бързо оздравяване на всички!
А снимките да просто чудесни!  Heart Eyes

# 541
Ау снощи забравих, че е Архангел Михаил.На леля голямото момче има имен ден(племенника ми).Да ни е жив и здрав, все така послушно и добро дете и много успехи в живота.

Честит имен ден на всички, които празнуват и най-вече на Мишето на Лейди и  именниците на Марожинка, Рая на Диди
Марожинка  #Crazy .Направо не знам какво да ти кажа.Дано не е нищо сериозно и Раичка се оправи бързо.На нас алерголожката ни пуска кръвна картина, за да види дали били завишени някакви стойности за алергията.

# 542
  • София
Честито на двамата Мартиновци и на Антонио на патеричка! Да са много щастливи, здрави, обичани и послушнички!

Честито и на днешните рожденници - Милица, Михаела и Джеси! Да са здравички и много щастливи, палави госпожички!

Честито и на всички именяци днес! Да са живи и здрави!

Всички са много хубави на снимките! Разкошни празници сте спретнали момичета!
По този повод - Вале, качих на Дани нова-новеничка снимка в албума за колажа. Кака му усля да го издебне ухилен...

Нана, дано се оправят нещата! Вземи най-доброто решение за себе си, не се съобразявай с нищо и никой друг! Защото, за да отгледаш здраво и спокойно дете, трябва и ти да си здрава и спокойна!  Hug    Hug    Hug

Болничките - бързо да оздравяват! Стискам палци всичко да мине и замине бързо!

При нас грее слънчице и ще излизаме на разходка. Хубав ден на всички!

# 543
Честито на всички рожденници! Растете живи и здрави дечица, за радост на мама и тати!

За Р.Д. на Наси ще сме в Шумен. С приятели ще се почерпим малко по- късно, когато се приберем във Варна.
Иначе тези дни излизахме, че не се издържаше вече, детенцето му се стегна душицата. Бях забравила колко хубаво спинка навън  Laughing Дано да има циганско лято, че да сме по улиците за повечко.

# 544
 Hug Hug Hug
Хйде всички горе главите и усмивки на устата-да извикаме слънцето на небето и в живота си, та това е месеца на сбъднатите мечти на всички нас  Hug колкото и да е дъждовен и мрачен-за нас ще е най-слънчевия  babydust7 Стига сълзи и неразбирателства-само хубави неща да ни се случват  Hug  babydust7 -Омагьосах ни и изгоних лошите работи далече  Joy

Деничка ама от къде я напипахте тая оса посред зима  ooooh! - на мен това ми беше най-големия кошмар цяло лято-аз ги мразя тея животинки (нали съм си алергична), а като ги видех да се навъртат и край малкия откачах  #Crazy важното е, че всичко е минало добре и като гледам на партито сте си изкарали супер   bigdance2
Тофи магията ми и теб ще те хване най-накрая да те изведе от дупката  Hug А тази книга и аз я имам (само че вместо червено на корицата е синичко) и вътре има да се пише и си я попълвам всеки месец и нея също и ние я бяхме сложили на прощапулката. Малкия иначе много го гали и гушка бебето на корицата, но на прощапулката даже не я и забеляза  Joy

Нанааааа  браво момиче,аз съм зад теб,както и всички от форума  HugДа си жива и здрава миличка   bouquet

Peace Hug Hug Hug
Марожинка ето няколко и за вас с малкото  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А това е за всички останали  Heart Eyes

Хайде да последваме Алекс  1stroller     Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 545
Здравейте!!! толкова хубави снимки гледах, направо се размазах от кеф - Антонио и Марти, Стефи, Мартин на Тофифи - колко хубави деца, пу пу пу!!! Да са живи и здрави!!ДееДее, много хубав Марти, да ти кажа на някои снимки много ми заприлича на наш Момо  Embarassed
 Тофи, как е Марти днес? Стискам палци!!! и Борко бил  yu5 , Юле по-добре ли е вече?
Нанааааааа, много, много се радвам, кой беше казал, че благородно завижда на Софи за бъдещия тандем, а  newsm53  newsm53  smile3534 Пожелавам ти лека бременност, не се ядосвай на таткото, че още колко има да те нервира  smile3511 ей го е и моя тука ми лази по нервите, а уж е по-дърт от мене и по-зрял, ама друг път, държи се като ощипана мома и направо ми иде да го погна с някоя тояга по двора... шъ съ оправите  Hug

Честит рожден ден и на празнуващите днес!! Да са живи и здрави!!!

на мене преди няколко дни ми дойде за сефте от фервуари миналата година, аз се бях запасила с превръзки срещу реки и водопади, но явно не съм имала овулация, защото беше едно такова мижаво...  newsm78 да видим, сигурно другия път ще е големият купон.
айде, лек ден от мене, отивам да надувам балони  hahaha

# 546
Честито на днешните рожденици и именници (специални  Heart Eyes на адашката)! Много здраве на всички!
Нана,  Hug
Ели, хубаво се сещаш да се самоцитираш (заради такива като мен- чета и помня, ама забравям да напиша Embarassed)

Нещо малко за празника на моята мома-

# 547
Ето и по нещо за именниците:
Живота се измерва не по броя на вдишванията,
а по моментите, които карат дъхът ти да спре.
  bigdance2
 И да пийнеш яко  Drunk,
защото празник без  водка и  beer
е като Титаник без лодка  hahaha.

А това за рожденниците:
Нека само обич  Two Hearts топли вашите очи,
нека слънцето   Nature Sun With Face огрява дните ви с лъчи,
здравето да ви е спътник всеки божи ден
и 100  години да празнувате   Tada този Рожден ден  Heart Eyes

# 548
  • София
Честито на всички рожденници и именници! Да са живи и здрави всички и много ЛЮБОФФФФ   bouquet

Нанааааа честити чертички  Hug Щом си щастлива от факта, другото е без значение. С теб съм  hug

Много хубави снимки от  рожденните дни Simple Smile   love001  Всички пораснали бебоци са уникални  Heart Eyes

# 549
Имали сме именици днес да са ни живи и здрави   bouquet
Честито и на рождениците, на още хубави снимки да се нагледаме.
Марти днес уж е добре, цяла нощ беше с температура, днес няма, свеж е, доста му се спинка, ама явно си наваксва от нощното будуване.  Не знам какво да мисля, нали от зъби не се вдигало над 38. И ако е зъби колко време след спадането на темперутата избиват ориентировъчно?
Моля препоръчайте ми нещо за гърло. В  понеделник  като бързах  за кухнята се нагълтах със студен въздух, почна да ми драска вечерта , и така вече цяла седмица, нямам темп. нито хрема, само ми драска и секрет се отделя. Как да го оправя това гърло?

# 550
Тофи за гърло: 1с.л зехтин, 1 с.л ракия, 1 с.л мед - бъркаш и гълташ  Mr. Green
 ако не помогне аз съм много доволна от Неоангин, много е гаден на вкус, но много ми помага
и лично аз си лекувам гърлото...през ушите - така ми е устроена системата, да се каже, слагам вечерта капки в ушите и на сутринта гърлото е излекувано
успех  Hug
за Т на Марти - не е от зъби. вижте му гърлото, да не е червено?

# 551
дзааак Flutter
...бях се позагубила малко Rolling Eyes

трогната съм, че сте се сетили за мен Hug
почерпете се за мое здраве, макар и със закъснение:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ И ПРОХОДИЛИ ДЕЧИЦА  bouquet

специално искам и на нану да честитя и тук  bouquet сигурна съм, че всичко ще се нареди Hug

# 552
...и лично аз си лекувам гърлото...през ушите - така ми е устроена системата, да се каже, слагам вечерта капки в ушите и на сутринта гърлото е излекувано
Shocked сериозно? ...то, като се замисли човек има логика Peace я кажи какво си капеш??

# 553
  • На топло...
Честит Рожден ден на всички пораснали дечица и честит Имен ден на Мишките и Райчетата   bouquet !

Бебчетата ни са станали истински дечица, страхотни снимчици  Heart Eyes!

Марожинка, дано бързичко открият какво и е на мънинката, представям си как се чувстваш  action032 ...

Дени, горкият Ивко Sad... Ние като бяхме лятото в България не посмяхме да идем до пчелините, макар Йошито да е с имунитет ужким - доакто бременеех ме бяха нажилили 5-6 пчелички...

Момичета, благодаря ви много за подкрепата, важното е Йоши и бебо да са добре Praynig, а таткото ще му тегля боя като съм в състояние за кикбокс Mr. Green. Май съм много емоционална и оттам са ни проблемите, а той пък е много земен и прагматичен, а и двамата сме бая инатести, та не се даваме лесно... Голямата Либофф е, но някой път ме изкарва от нерви Tired... С Йошката като забременях пак така ни бяха отношенията Blush, явно и хормоните си казват думата така да избухвам и избеснявам Embarassed...

Тандемното дано го добутам, искрено се надявам Heart Eyes!

А за голямата изненада - човек предполага, Господ разполага...
От 13-годишна все с огромни кисти по яйчниците, лежах в патологична бременност за операция (слава богу се размина), сума ти лекари, така и не разбраха кое ми е обърканото на хормоните, луда ме изкараха в буквалния смисъл #2gunfire. След година и половина напразни опити се озовахме в специализирана клиника по стерилитет, поставиха ми вече диагноза - СПКЯ без овулация, мъжките хормони много силни (трябвало профилактично цял живот да съм на кортизол Confused), почнах терапията и стана Йошката... Сега явно кърменето ме е подредило в годна за логаритмуване форма Laughing ... Ега ти случката, още не мога да се осъзная, теста купих ей тъй, без да го мисля, а то #Crazy... И щот нъл съм голяма клУкарка и завистничка май съм позабременяла баш в клУкарския ден Joy...

Дано не съм ви отегчила много Embarassed...

Много ви обичам Hug Heart Eyes!

# 554
  • София
Здравейте и честит празник на всички именници и рожденници!   ura  party023
nanunana, честити ти две чертички! Досега всичките ни нови бремелинки орисвах за близнаци. Може пък да те е хванало теб.  smile3521 Щом таткото е голямата лИбоф, не се съмнявам, че нещата ще се наредят като ти се поуспокоят хормоните.
И аз разгледах всички снимки. Много са ни хубави всички ноемврийчета.  Heart Eyes Обаче направо не мога да повярвам как отлетя една година. Все едно вчера си говорехме за колики, първи дни с бебо...

Общи условия

Активация на акаунт