Нана,
Дано вземете най-доброто решение за вас и семейството ви!Бързо оздравяване на всички!
А снимките да просто чудесни!
.Направо не знам какво да ти кажа.Дано не е нищо сериозно и Раичка се оправи бързо.На нас алерголожката ни пуска кръвна картина, за да види дали били завишени някакви стойности за алергията.

колкото и да е дъждовен и мрачен-за нас ще е най-слънчевия
Стига сълзи и неразбирателства-само хубави неща да ни се случват
-Омагьосах ни и изгоних лошите работи далече 
- на мен това ми беше най-големия кошмар цяло лято-аз ги мразя тея животинки (нали съм си алергична), а като ги видех да се навъртат и край малкия откачах
важното е, че всичко е минало добре и като гледам на партито сте си изкарали супер 
А тази книга и аз я имам (само че вместо червено на корицата е синичко) и вътре има да се пише и си я попълвам всеки месец и нея също и ние я бяхме сложили на прощапулката. Малкия иначе много го гали и гушка бебето на корицата, но на прощапулката даже не я и забеляза 
Да си жива и здрава миличка 

, Юле по-добре ли е вече?
Пожелавам ти лека бременност, не се ядосвай на таткото, че още колко има да те нервира
ей го е и моя тука ми лази по нервите, а уж е по-дърт от мене и по-зрял, ама друг път, държи се като ощипана мома и направо ми иде да го погна с някоя тояга по двора... шъ съ оправите
да видим, сигурно другия път ще е големият купон.

, 
.
топли вашите очи,
огрява дните ви с лъчи,
този Рожден ден

я кажи какво си капеш??
!
!
...
... Ние като бяхме лятото в България не посмяхме да идем до пчелините, макар Йошито да е с имунитет ужким - доакто бременеех ме бяха нажилили 5-6 пчелички...
, а таткото ще му тегля боя като съм в състояние за кикбокс
... С Йошката като забременях пак така ни бяха отношенията
, явно и хормоните си казват думата така да избухвам и избеснявам
!
. След година и половина напразни опити се озовахме в специализирана клиника по стерилитет, поставиха ми вече диагноза - СПКЯ без овулация, мъжките хормони много силни (трябвало профилактично цял живот да съм на кортизол
... И щот нъл съм голяма клУкарка и завистничка май съм позабременяла баш в клУкарския ден
...
!
Щом таткото е голямата лИбоф, не се съмнявам, че нещата ще се наредят като ти се поуспокоят хормоните.
Обаче направо не мога да повярвам как отлетя една година. Все едно вчера си говорехме за колики, първи дни с бебо...