Вчера на прегледа казаха, че му е зачервено гърлото, и днес педито се усъмни,че може да направи полепи, но това по телефона. Утре на прегледа ще видим как стоят нещата. Мерси за инфото.

А килата моря с неядене.Или по-скоро ограничаване.Не ям нищо тестяно, сладко, картофи, ориз....Абе карам на пиле, риба, салати, плодове.По-често супички и така.Също ям ядки(мра за бадеми).

на колегата! Да ти е жив и здрав и много послушен!
на Косето! С пожелания за щастливо детство!

Да пазиш Малинчо! 
Да не се чудя много, че и нашият пакостник може да ме изненада ... 
Днес как ще се гледаме с момъка не ми се мисли
Той кипи от енергия, а аз едва гледам 
Бързо да се оправяш и да влезеш в рътъма на Борко 
Иначе, като ни слуша каза, че сега гърдичките са чисти
Възможно ли е такава бърза промяна при алергия 
Добре, че сте се разминали само с цицикни 
Като количество незнам колко трябва да е, но то като кърмим няма как да разберем какво количество са поели. Освен Юлето, ама с тая помпа едва ли и е лесно 

Даже гледам по-близо да му закарам Анита, та да не се налага до БГ да идват че да се видят. 

. Аз като ми се налага да излезна някоя вечер(обикновено веднъж седмично-и аз съм човек
) не винаги имам време да кърмя Али, оставям шишето с АМ на бабата и така се хранят, но АМ не я държи по сита, пак се събужда вечер в същите часове както когато е на кърма. Даже се радвам че я кърмя, защото суче без да се разбужда напълно, а ако трябва да ставам да правя АМ и давам вода тя ще се събужда и има да се гледаме по цяла вечер. Честно казано не вярвам да успееш да я отбиеш(не и на тази възраст), но все пак се пробвай щом се налага
!
! Моя син е болен, но излезе че не е от грип (както каза докторката), защото до сега да сме се натръшкали всички в къщи! 
и като ви чета и гледам че болните вместо да намаляват - растат ........
накрая за финал и едно скандалче си спретнахме с пловинката (да не остана и аз по-назад)
.....
четох, четох..........то все болни-я да оздравяват бързо