НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка!!!

• 28 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Ани много логично е това със ваната както си го описала, дано да няма следващ път, ама ако се наложи ще го приложим.
Вчера на прегледа казаха, че му е зачервено гърлото, и днес педито се усъмни,че може да направи полепи, но това по телефона. Утре на прегледа ще видим как стоят нещата. Мерси за инфото.

# 601
  • София
И на мен ми се струва логично това с топлата вана. За щастие не ми се е налагало да прилагам крайни методи, че слава Богу децата ми не са вдигали такива Т. Дано и не ми се налага, но ще го запомня.
За софийската среща с Шамс и аз ще гледам да съм на линия. Наистина е хубаво да се видим.

Вале, какви са тия работи с Т??? Я да се оправяш бързо!   Hug   Hug    Hug

Аз изчезвам да готвя нещо за вечеря, че като се върне мъжо ще е изгладнял...
Лека вечер момичета! И болничките да се оправят бързичко!

# 602
  • София
Тофи, миличка, бързо да се оправя малчо! Praynig Hug
Честито на днешните рожденници и по-специално на Косето на мама Иве Hug

# 603
  • София
Честито на днешните пораснали дечица! Много здраве, късмет в живота и безфрижно детство !!!!  smile3525 newsm51

# 604
Така почвам ви наред.
Свате и аз искам на 4-ти в София пък Crossing Arms А килата моря с неядене.Или по-скоро ограничаване.Не ям нищо тестяно, сладко, картофи, ориз....Абе карам на пиле, риба, салати, плодове.По-често супички и така.Също ям ядки(мра за бадеми).

Диданке  Shocked как обичам шкембе чорба.Нямаш срама никаква  Crazy

Тофи, Вале бързо да бягат всички болести от вас.Идвам да ги гоня  afwitch

Ние днес си взехме резултатите.Доки каза, че няма алергия дребната, РУЕ-то й било завишено, но това било от прекараната хрема и отит.Все пак ще покажем изследванията и на педка.

Анутев ужас-аз ти знам стълбите и направо изтръпвам само като си помисля как се е търкулил.Добре,че нищо му няма.

И Косето е кичнат при дружината на първа страничка Hug

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 19:38 от tsvetkova_elica

# 605
 kaffeetrmker_2

Диди,  newsm59 на колегата! Да ти е жив и здрав и много послушен!
Иве,  nbirthday на Косето! С пожелания за щастливо детство!
Честито и на останалите празнуващи днес!

Тофи,   Praynig Hug

Валя,  Naughty yu5 Да пазиш Малинчо!  Hug

Ани, адаша е много способен  #Crazy  Да не се чудя много, че и нашият пакостник може да ме изненада ...  Crazy

Аз съм все така  yu5 Днес как ще се гледаме с момъка не ми се мисли  ooooh! Той кипи от енергия, а аз едва гледам  Tired

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 19:46 от Yuliya2008

# 606
Юле  spoko Бързо да се оправяш и да влезеш в рътъма на Борко  Wink

Ели Браво! А, какво е РУЕ ? Ние нямаме такова в изледването  newsm78
На нас са ни леко завишени левкоцитите и педка каза, че може и да сме прекарали лека настинка, но не гарантира, защото пък не сме имали Т  Thinking Иначе, като ни слуша каза, че сега гърдичките са чисти   Thinking Възможно ли е такава бърза промяна при алергия  newsm78

Анутев Направо изтръпнах като си го представих   #Crazy Добре, че сте се разминали само с цицикни  Flowers Four Leaf Clover

Диди Чела съм, че до годинка първо се кърми после се предлага твърда храна, а след годинка кърмата се предлага за десет  Peace Като количество незнам колко трябва да е, но то като кърмим няма как да разберем какво количество са поели. Освен Юлето, ама с тая помпа едва ли и е лесно  Hug

# 607
Марожинка това е някаква утайка.Става въпрос за кръвна картина.

# 608
  • София
Изпратих малката при майка (тя ми проговори да се похваля  Mr. Green) и след малко отивам да си полегна. Моята настинка май ще е никаква държа 37 Т и нищо друго ми няма дано бързо да се размине като на Калина. Толкова ми стана мъчно детенце утре става на 1 г, и отложих партито за неделя, пратена при баба  чак вечерта ще си я вземем.  Cry

Диди83, според Д-р Спок трябвало да приемат около 700 мл ама на нас ни се събират към 500 и едно кисело мляко през деня ядем  newsm78
Анутев, Борко вярно много способно детето, а вие щом имате вътрешни стълби ще трябва много да внимаваш. Гледам Калина още плете краката обаче види ли стълби и хуква да се качва и да слиза.

Юле, бързо да оздравяваш. Няма ли кой да ти помогне ден два?  Малинчо го пазя ама тя кака му е мъжко момиче та се надявам и той  Joy

Тофифи, стискам палци Марти повече да не те тревожи така и да оздравява бързо бързо  Hug

utro77, да въдворяваш ред в къщи, а отбиването честно казано нямам идея как да стане по безболезнено за малката.  Hug

Елиии, ама как без теб бе душа тука толкова софийски моми ще вземат да омотат Фафи  Mr. Green Нали знаеш в цялата Красна Поляна има къде да спиш на различно място всяка вечер, пък може и да те прихване и теб бременосния ни вирус тук  hahaha

Алекс, малкия е много размазан на тази снимка, много отблизо е сниман. Ако държиш ще я сложа, но ако има друга дай я.

# 609

Елиии, ама как без теб бе душа тука толкова софийски моми ще вземат да омотат Фафи  Mr. Green Нали знаеш в цялата Красна Поляна има къде да спиш на различно място всяка вечер, пък може и да те прихване и теб бременосния ни вирус тук  hahaha

Ши мЪ прощаваш, ама Фаф не си го даваме.Пък и смее ли някой да се опълчи на полковника  smile3540Даже гледам по-близо да му закарам Анита, та да не се налага до БГ да идват че да се видят. newsm48
Пък бременния вирус си го дръжте У Красна поляна, че само това ми липсва в момента.В лудницата ме чакат скоро и червениот килим са ми постелили.

# 610
Марожинка това е някаква утайка.Става въпрос за кръвна картина.

Да, де и аз кръвната картина гледам, само са пропуснали да ни изследват за тази утайка  Thinking

Ние вече се приспахме и сега мисля да се опъна малко на диванчето  Mr. Green

# 611
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:baaCVXl1AxmUnM:http://yoocards.com/data/media/31/birthday59.jpg
МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!!!

# 612

А РУЕ-то се отчита в урината, а не в кръвта. Или поне по нашите скромни познания и бегли спомени.

# 613
Утро, не се надявай много, че като я отбиеш Симонка и ще спиш Naughty. Аз като ми се налага да излезна някоя вечер(обикновено веднъж седмично-и аз съм човек Grinning)  не винаги имам време да кърмя Али, оставям шишето с АМ на бабата и така се хранят, но АМ не я държи по сита, пак се събужда вечер в същите часове както когато е на кърма. Даже се радвам че я кърмя, защото суче без да се разбужда напълно, а ако трябва да ставам да правя АМ и давам вода тя ще се събужда и има да се гледаме по цяла вечер. Честно казано не вярвам да успееш да я отбиеш(не и на тази възраст), но все пак се пробвай щом се налага Peace!

Вале, да се оправиш бързо!Малката не я мисли, утре ще я нагушкаш хубаво!

Тофифи, дано и Марти оздравее бързо!

Оф, тези новини с тоя грип много ме депресират, всеки ден броят нови жертви, само всяват паника у хората #2gunfire! Моя син е болен, но излезе че не е от грип (както каза докторката), защото до сега да сме се натръшкали всички в къщи!

# 614
Ха добър вечер и от нас  Hug
По това време чак стигнахме, ама днес цял ден ми е едно криво.... ooooh! и като ви чета и гледам че болните вместо да намаляват - растат ........ Tired накрая за финал и едно скандалче си спретнахме с пловинката (да не остана и аз по-назад#Cussing out .....
Сега сме малко на гости на баба и дядо с малкия да си почина за една вечер че вече не знам на къде да хвана............. а като се сетя колко положително бях настроена едва вчера  Rolling Eyes - днес на 360 градуса се обърнаха нещата.
 smile3529 четох, четох..........то все болни-я да оздравяват бързо  Hug
Той този вирус май и по мрежата започна да се предава вече... badcomp

А СЕГА ЕДИН ВЕЧЕРЕН ПОЗДРАВ ЗА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ

Общи условия

Активация на акаунт