Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 87 634
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Мила от Марс а можеш ли да кажеш от къде си ги купуваш на балчо маслата? Защото аз съм си взела от карфура в Бургас едно бадемово и съм страшно доволна, но вече привършва и не мога да дотрая да отворят и в софия карфура, че да си взема пак... А другъде никъде не съм ги виждала!
Има ги в Пикадили.

# 286
Ей супер благодаря ви много:)) сега следва да стигна до някое от двете и да се заредя... Grinning

# 287
Мацки, направих си маска само с тривит. /понеже трябва да го изразхода до 17-ти/ и зехтин и си изплакнах накрая косата с коприва.Стана страхотна  Hug

# 288
момичета, горе-долу при каква максимална температура се държат стилизантите за коса като пяни, лакове, спрейчета, че и шампоаните и балсамите даже newsm78

# 289
момичета, горе-долу при каква максимална температура се държат стилизантите за коса като пяни, лакове, спрейчета, че и шампоаните и балсамите даже newsm78

Мойте са в коридора /18-25 градуса/ а шампоаните и балсамите в банята.До колко е правилно нз...   bouquet

# 290
при мен повечето прадукти ми бяха в коридора, но ги преместих в стая с климатик и аз по принцип обичам да ми е топло около 25 градуса понякога повече или по-малко (мн рядко Laughing ), но си мисля, че трябва да ги върна пак в коридора, защото като си пипна пяната или лака ми се струват топли Laughing

# 291
  • сусурлево
купих си новия спрей за лесно разресване на Елсев , но не съм очарована , неможах да се разреша лесно , може би защото малко пръснах .
Кажете при вас как е ако сте го ползвали ?

# 292
Утре имам час при фризьор.
Добър при това. Mr. Green
Моля, кажете, дали е подходящо време за това, според лунните фази?

# 293
amra, то дори в съдържанията им пише на маслата, че са си буламачи, процента масло е нищожен.Аз ако слагам масла за в бъдеще ще си поръчам 100% чисто кокосово или бадемово. На икаров имат някакви изкуствени неща, които не съм убедена как се отразяват в бъдещото развитие на косата, че за момента я правят жива и лъскава, не значи, че я подхранват а просто заглаждат пукнатините в косъма.
Аз ползвам маслата на Икаров... Не зная какви биха могли да са тези вредни съставки, освен някакъв консервант, който го има и в други продукти. Така мисля, дано да не се лъжа... Все пак всяко масло е с различна консистенция, цвят, мирис, което показва, че процента масло не е чак толкова минимален.

# 294
Утре имам час при фризьор.
Добър при това. Mr. Green
Моля, кажете, дали е подходящо време за това, според лунните фази?
Ето една статия по въпроса ти:
Луната и косата
Колкото и невероятно да звучи, Луната влияе върху косата. Като спътник на Земята, в зависимост от Слънцето тя преминава през четири видими фази. И всяка от тях по различен начин „закриля” косата.
Пълнолунието е предпочитаното време за подстригване, къдрене и боядисване. Тогава тези процедури се радват на дълготрайност.
Последна четвърт е фазата, продължаваща 14 дни. Това е времето, през което косата расте по-бавно. Но за сметка на това, ако решите тогава да я подстрижете, тя ще се сгъсти и косъмът ще стане силен и гъвкав.
Новолунието изберете като време, в което да скъсите връхчетата. Ако имате тънки коси, подстригвайте косата си само през този период. Така тя ще се сгъсти и заздрави. През новолунието косата расте по-бързо от предходната фаза на последна четвърт. Не се препоръчва студеното къдрене.
Първа четвърт. През тази фаза изпъкналата част на лунния диск е обърната на дясно. /През последна четвърт тя е обърната на ляво./ Сега е времето да проведете различни процедури, които все сте отлагали. Пробвайте различните маски, лосиони, шампоани или нови марки бои. Със сигурност ще се радвате на красива и заздравена коса.

# 295
Момичета, бързам да се похваля  Embarassed Направих си маската с тривитаминол и към нея добавих чесън (изцеден сок) Scream Неможете да си представите каква ужасна миризма се разнасяше около мен  #Crazy ....НО резултатът е страхотен  newsm44  косата ми стана супер мека и бляскава. Надявам се и косопадът да спре, но незнам дали ще мога да издържа да сложа това нещо още веднъж на себе си  Confused

# 296
Аз напоследък си правя маска с 1 авокадо, сока от 1 лимон, 1ч.л. ракия, сипвам на око Стимулант на Икаров и 1/3 шишенце Деавид /вит. А и вит. Д/ Въпроса ми е към miniemouse от която взех идеята за маската и останалите момичета които си правят маска с авокадо  Grinning  Та въпроса ми е авокадото което слагате с каква кора е - зелена или кафява, защото аз до сега съм слагала само със зелена кора, понеже имам чувството, че ако е с кафява е изгнило. При нас в Пикадили понеже авокадото не се купува много са само с кафява кора и ми се струват изгнили и се чудя да взема ли?

# 297
4ernokoska аз за маската не мога да ти помогна много, незнам момичетата с какво я правят, но понеже много обичам да похапвам авокадо да ти кажа какво съм открила - тези с кафевите кори са страхотни, узрели и мекички - дори мазнеят сякаш (което ми се струва супер щото ще действа като масло ще омекотява), а тези със зелените са степчиви, твърди, трудно си ги мачкам за някви пюренца - абе не са готови...
Според мен нормално е да ползваш узрелите, кафеви, най-вероятно съдържат повече полезни вещества, а и наистина са по-мазнички и по-лесни ще ги намачкаш - по-удобно ще ти е! ии по-скоро не съди по кората - пипни ги, ако е узряло хубаво е мекичко и можеш да го натиснеш с пръст, а ако не - седи твърдо като камък. Дано съм ти помогнала:)

# 298
Някой позлвал ли е подобно нещо?  ooooh!
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … order%5B%5D=price

Мнения??

# 299
Подстригах се днес. Взеха ми около 2-3 см. отвсякъде, отиде ми растежа за три месеца Tired
В маската този път сложих и хума, а не бях слагала досега.
Все още косата ми е мокра, но ми изглежда ужасно заплетена, ще видим утре какво се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт