Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 87 631
  • 753
  •   2
Отговори
# 345
LENI_LENI    bouquet  bouquet  bouquet

# 346
Аз съм ползвала балсама на Катитес, но не останах доволна. дадох го на майка ми, но и на нея не и хареса и накрая си замина в кофата.

# 347
Значи аз вече три пъти позвам Тривитаминоловата маска и съм доволна въпреки че след 2-3 дни много ми се омазнява косата в корените.Аз слагам Тривитаминол, бадемово масло, зехтин, газ и жълтък.Правилно ли ги комбинирам? А вие какво слагате в маската си?

# 348
Сдобих се с ленено масло подарък. Искам да питам лененото масло може ли да се ползва за косата? В смисъл да се ползва както другите масла за коса или не е препоръчително за коса?

# 349
amra,

Ползвала съм за коса:

Гледам, че има още мн.др. разновидности: 1, 2, 3, 4, 5 и т.н.
Чети инфо де. Ето тука цял форум са спретнали за лененото семе.   bouquet

# 350
трябва да започна да си правя тази маска за коса тривитаминол,щом като е толкова полезна....

# 351
  • София
Здравейте,
Извинете ме, ако този въпрос вече е задаван. Моля, да ми кажете мога ли да правя маската с тривитаминол, докато кърмя?
 Зная, че съдържа витамин А, а той е противопоказн в по-големи количества при кърмене.
Предварително благодаря!  bouquet

# 352
 Blush

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 13:04 от KaTy_BaBy

# 353
  • София
Аз съм ползвала балсама на Катитес, но не останах доволна. дадох го на майка ми, но и на нея не и хареса и накрая си замина в кофата.
за балсамите и аз съм съгласна,въпреки че на майка ми много добре й действа,а на мен не.Затова си търся някой по мазен балсам,тези са по сухи като че ли и ресането после е по трудно,особено за коса като мойта.

# 354
Здравейте,
Извинете ме, ако този въпрос вече е задаван. Моля, да ми кажете мога ли да правя маската с тривитаминол, докато кърмя?
 Зная, че съдържа витамин А, а той е противопоказн в по-големи количества при кърмене.
Предварително благодаря!  bouquet

Забележка: Витамин А е опасен за плода в големи дози!! Хубав и ефикасен, но не бива да се използва от бременни и кърмещи дами.

Пише го в първият пост в началото на темата!  Peace

# 355
  • София
Здравейте! Сетих се да питам нещо, което нямам спомен да е дискутирано по-рано. Ако греша, моля да ме извините  Rolling Eyes Искам да питам, когато дойде времето за почивка от маската с тривитаминола, значи ли това, че трябва да се спре изобщо с маските за около месец (примерно) или се почива само от тривитаминола, но може да се правят други маски?

# 356
  • В една Дупка.
И аз вече 4 - 5 пъти си правя маската, бях с много силен косопад. И аз слагам същите съставки като в поста на leni_leni, но със зехтин. И наистина косопада значително намаля. Peace А след това за измиване ползвам шампоан Прегаин. Дали от него, дали от маската, но съм мн доволна , че не се налага да събирам "тонове" коса от земята и от сифона в банята.

# 357
  • Пловдив
Имате ли впечатления от продуктите на Клоран? По специално се интерисувам от този продукт
http://www.framar.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%88 … -pid30061951.html
 Hug и успешна нова седмица

# 358
  • София
аз съм с две ръце за Клоран...цялата им серия е превъзходна.Този доста отдавна съм го ползвала и прави косата много лъскава  и мека,но не си спомням дали е за ежедневна употреба или не.Аз понеже съм с по мазни корени и най вероятно затова съм го сменила,защото мазния скалп не мога да го третирам с всеки шампоан.

# 359
Почивката аз обикновено я правя само от тривитаминола, защото навика да се мацотя с нещо по главата поне веднъж седмично е доста силен...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт