Нови придобивки в гардероба - 15

• 76 698
  • 632
  •   1
Отговори
# 285
  • Все на втория етаж
BacuTy, честити придобивки!

Иренка, моля те, прочисти си кутията за съобщения!
[/b]

Готово!  Simple Smile

# 286
  • София
Няколко туники, дънки, черен панталон, боти и палто - това са ми придобивките за зимата. Много трудно се пазарува тук, това може би е единственото нещо, освен близките, което ми липсва от София..... Sad

http://i928.photobucket.com/albums/ad123/millla71/Drugi/DSC08917.jpg?t=1258436264

# 287
Момичета страхотни придобивки видях на последните страници. Да са ви честити и да си ги носите със здраве.
Милейди, макар и с малко закъснение честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така обичана съпруга и майка и стискам палци скоро да гушкаш здраво и красиво бебче.

Аз отдавна не съм се разписвала в темата, та реших днес да покажа последните ми неща:

ботуши
яке
последната ми любов
съжелявам, но снимките не станаха хубави заради светкавицата.

# 288
  • На точното място
Тонето честито! Придобивките ти са newsm10, бих си ги взела и в моя гардероб!

# 289
Тонето , поздравления и от мен за страхотните покупки!!!!!!!!!!!!
Чантата е същинско бижу!!!!!!!!
Моля те,кажи от къде са ботушите - искам точно такива ( като подметка и ток най-вече), но и аз този уикенд нищо не уцелих Cry Надявам се да са от някое близко на мен магазинче в София Praynig

# 290
mila71 палтото е страхотно http://i928.photobucket.com/albums/ad123/millla71/Drugi/DSC08917.jpg?t=1258436264 , моля те кажи от къде е и на каква цена го купи. Отдавна търся нещо подобно, но все не попадам на такова.

# 291
  • Belgium
Така като гледам ботушите са от Shoe Art  Laughing

# 292
[/b][/url]
последната ми любов
съжелявам, но снимките не станаха хубави заради светкавицата.

Тони, моля те дай отзив за чантата  Praynig, много ме изкушават тези моделчета, отдавна ги гледам, но дали материята им е издръжлива  Thinking - аз много си обичам чантите и държа да ме изкарат поне 2год.

# 293
Благодаря ви момичета!   bouquet
Amelly, GagaMaga ще ви пиша на лични.

# 294
Поздрави на всички за перфектните покупки!Следя Ви тайничко.  Blush

Момичета, ако някоя от Вас скоро се е разхождала по Пиротска, моля Ви да кажете - има ли пуснати вече зимни якета? newsm78 Търся си късо, спортно елегантно моделче, пухкаво ( от тези дето са пълни с вата или гъши пух - по- добре), с качулка или без и с яка от естествена кожа - лисичка, зайче и т.н.  Blush Ако сте виждали такова някъде, може и да не е по Пиротска конкретно - пишете моля Ви! Praynig  

# 295
Toнето, страхотни придобивки Hug
Сияна, и аз търсих такова якенце по Пиротска и Графа, но никъде не намерих Rolling Eyes

# 296

Сърдечно благодаря за милите пожелания, момичета   bouquet Много ме трогнахте!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тонето, чантата е мнооооого хубава   bouquet

Васи, честити придобивки и на теб, мила. Много хубави неща си подбрала за гардероба си.

Със здраве да се носят и другите новости по шкафчета и гардероби на отбелязалите се момичета  Peace

И за да не стане съвсем спам, ето част от новите ми дреболии:

Нощница и още една
Рокля
Блузка
Панталони пак
Дънкиотзад принт на дънковия плат
Балеринки
Обувки

bouquet

# 297
MILADY най-безсрамно ти разгледах нещицата, признавам си  Blush - уникални, са благодаря за приятните няколко минутки  Hug - много живо се интересувам, от къде пазаруваш такива красоти, аз защо все нищо не си харесвам по тия магазини  Cry

# 298
И АЗ ДА ПИТАМ МИЛЕЙДИ ,ОТ КАДЕ КУПИ ОБУВКИТЕ И ЗА КАКВИ ПАРИЧКИ ,ДА СИ ГИ НОСИШ С ЗДРАВЕ

# 299
MILAYDY и аз се присъединявам към феновете ти !!! Hug
Просто уникални придобивки; със здраве и много настроение да си ги носиш.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт