ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Оооо Бети вашата госпожа просто не е попаднала на наистина палаво дете ooooh!.....да й пратя сина ми за ден и виж как ще си иска обратно твоето момче Crazy....Това което си написала си е нормално за здраво и активно момченце....Моето момче в час предимно не слуша.....постоянно се въртял,ставал,говорел с децата,понеже бързо си прави зададените упражнения взимал и на другите да прави,госпожата не можела да изпита никого, защото на всеки въпрос отговора е изтрелян за секунда от моя син/което за нея се оказа най-големия проблем,защото цял час си говорели само двамата/ ,постоянно питал още какво ще правят,и за секунда не му спирала устата......за муждучасието......лудее като всички останали ooooh!отвреме на време се посбива.........написах ти го просто за сравнение..... Peace

# 31
Момичета,имам нужда от вашата помощ.
Кои са на Булвест?
Имам питанка за една задача с `6`-цата.Малката жълта тетрадка на страница20 ми е задачката с питанката?

# 32
Здравейте момичета, и аз се записвам в новата темичка,благодаря ,че ни има в списъка  Hug Отдавна не бях писала ,Еси беше болна ,после аз.Много трудно наваксахме материала след една седмица отсъствия от училище.Днес участваха в карнавал организиран от общината на тема "Чисто черно море".Изработих ме от отпадъчни материали костюми и бижута и децата трябваше да дефилират с тях.Аз пък до като я чаках в училище да се върне от карнавала,успях да вдигна мини скандал на няколко учителки. EmbarassedСлучката е следната:Група учителки застанали до входа на училището /вътре/,до тях група деца ,учителките са учители на тези деца ,става въпрос за деца 1,2кл.Аз седя близо до двете групи.По едно време гледам как в групичката на децата се заформя някакво меле,бият се но жестоко ,юмруци,бой с раници,страшна работа.Опитвам се по някакъв начин да се намеся,но въобще и неискат да ме чуят децата,не успявам да ги разтърва по никакъв начин и виждам само как на едното му хвръкват очилата от удар в главата.През това време въпросните госпожи продължават необезпокоявано да си бърборят сладко и да обсъждат дали оцъстващите деца от занималните на които те са възпитателки ,ще им платят пълна такса или няма да искат .Е казвам ви направо ми причерня,така ги засуках въпросните персони,че чак децата се стреснаха и спряха да се бият.Безкрайно съм възмутена,а кажете ми как сега да няма насилие в училище?Та те самите учители с тяхното бездействие и непукизъм създават условия за такова.Много,много съм разочарована ,а мислих ,че сме избрали елитно училище с повече контрол.Сега се чудя да отида ли при директора да му разкажа за този случай ?Не мога да приема това за нормално поведение на голям човек ,а камо ли на учител.Какво ще ме посъветвате вие?

# 33
Нещо като запис - всичко е наред при нас. Учи девойката, справя се, оплаквания от нея нямам.
От себе си, обаче имам - болна съм и не мога да говоря, гласът ми падна. Сега шептя, за да го пазя, а в неделя ще ми трябва на представлението. Ужасна работа било да си болен, не ми се беше случвало скоро. Sad

Ще ви чета след малко назад. Надявам се да няма кофти новини. Hug

# 34
Жу, питай. Ние сме с тази и сме го минали това. На страница 20/ към 24 урок, нали ?

# 35
Момичета,имам нужда от вашата помощ.
Кои са на Булвест?
Имам питанка за една задача с `6`-цата.Малката жълта тетрадка на страница20 ми е задачката с питанката?
Какъв ти е въпроса? И ние сме го минали...

# 36
  • до реката
magic power Аз бих  отишла при директора,безкрайно много ме дразнят такива хора и страшно много съм

разочарована от повечето хора който работят в нашата образователна система. afwitchвесело прекарване на хелоин.

# 37
Там -да.Реших я аз, измислих два варианта........но реших,че   е прекалено тъпо за да е така. Третата задачка на 20стр. ,24 урок.В празните кръгчета единици.Е как ли не го мислех..........отначало предполагах ,че би трябвало да е 1+2+3=6,но викам после в другото какво да пишем?  ooooh!
Е стигнах до извода,че ще  е само единици,един вид --разбиват на събирателни.

# 38
# 39
Жу, на последният пример Лори е представила едната тройка като сбор на единици, а на другата е написала "2 1 0". Според мен така е по-правилно Peace

# 40
И Хриси е написала само единици. И по принцип това го решават в клас с госпожата, като най накрая е наслагала и +-ове за да се получи че 1+1+1+1+1+1 е 6.

# 41
Cvete™, KSI ,мерси,че споделихте.Васко стои и гледа ,и вика---`Добре де то е едно и също .Защо да го пиша пак?`
Ами то е така..........но обясних аз основната идея.
Втория пример има някаква логика.Но първия -- замисъла му е тъп според мен.

# 42
И ние така решихме въпросната задача - написахме само единици. Peace
Сега си говорим с мъжа ми да се свържем първо с другата учителка, дали ще иска да го приеме и тогава да предприемем вече стъпки за преместване, евентуално.
Вчера госпожата наказала всички момчета - оставила ги сами в стаята, момичетата изкарала в коридора да си играят.  Освен това на момчетата е дадено домашно за събота и неделя да напишат 12 страници - по една страница от всички гласни букви - и от малките и от големите.

# 43
Махай го ,Бети,детето от тая кукувица.Толкова са раними  малките  душици на тази възраст.Няма какво едно ежедневие вместо да е приятно и забавно да става тегаво и трудно.Ще разделя децата,ще поставя някакви малоумни условия/за бабите на родителската/.............Това не  е педагог ........Аз се ядосвам само ,като пиша.
Тя не искала да прескача установения ред  Wink /да не говори първо с директора???????/
Айде бе,аз така бих я прескочила ,че директора щеше да бъде първият,който да е запознат с така наречения`проблем`.

П.П. 12 страници за два дни,за детенце ,което ходи на училище едва от месец и половина --------нямам думи ,не това е прекалено

# 44
  • най-шареното място
Betty L. Стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт