Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Явно, който се жени за дъщеря в сем.Коджаоглу, се жени за цялото семейство, както споделиха потърпевшите.  Интересно и Демир ли така ще го командва Нериманката.
ххихихи да бе, това да не е безволевия Зия, дето и д...то не може да си избърше сам

тя да се пробва Нериманката - те тогава вече ще удари на кокал hahaha hahaha hahaha

той ще и покаже кой е диригента на оркестъра още ББкогато отива да иска Аси от нея, това най-вероятно ще е в сряда, тя му подава да и целуне ръката,  след като кандиса за сватбата, а той се изправи и се здрависа с нея, голям смях  Joy Joy Joy

# 571
  • София
Не успях да гледам серията, не гледам и Гюмюш-ката сега, но... в събота, belki, ще ги гледам. Confused Тука, както виждам, обичате Нериман. Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

# 572
Тинче, ти се оправяй, а пък Нериманката я остави на нас. Все за жълт пуловер сме, така че шъ съ спраим hahaha hahaha hahaha

# 573
Прабаба ми казваше " опитваш се да си горна кора на лайното" ( извинявам се за израза), та и Нериманчето иска да бъде кората, ама то е страшно и смешно  hahaha.

# 574
# 575
# 576
Мерси,Иве! newsm51
А това заразно зло,Али показа че не може дълго да седи кротко и вече взе да затяга обръча около Демир. #2gunfireИзкара и този олигофрен Галип от затвора и сега заедно ще му тровят живота.Ама то при Демир положението,ако не е  лошо,ще е по-лошо. ooooh!
А Лейля тамън спря да бъде дразнител и то дойде време да си я изпращаме по-живо по-здраво за Станбула. Laughing

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 21:11 от galina_malina

# 577
Иве, благодаря и от мен.  bouquet

Та да си продължа мисълта, това дали ще командва мама Нериман, зависи много и от дъщерите й. Все ми се струва, че при Аси няма да мине и затова Демир ще бъде "пощаден"...

# 578
  • Learn to fly. Fly away.
Точно навреме влезнах. Днес направих поредния неуспешен опит да гледам фима по ТВ. Weary

Iva81, мерси за серията  newsm51

# 579
Благодаря за серията!  bouquet

# 580
  • По света и в нас.
Момичета видяхте ли Нелиманката как си запуши ушите ,за да не слуша Аси?Ма това повединие на майка ли е или на някое дете?За нея само #2gunfire #2gunfireНикой май не може да излезне на глава с нея .

# 581
  • София
Добър вечер момичета  Hug
Влизам  с едно гивче  Hug

Мишел това е за теб      newsm51

На всички желая приятна вечер! Hug Hug Hug

# 582
Iva81, благодаря за серията   newsm51

# 583
  • В тъмната гора.
Хора при вас студено ли е?
Аз зъзъкам.
Но стоически пак съм на компа и качвам Аси.

# 584
Студено, и ние пред компа и чакаме скъпа Мишел да качиш Аси! Heart

Общи условия

Активация на акаунт