Юлски бебчета - 14

• 25 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Blagodaria vi za podkrepata.
Mama mIshe i az tova otkrih za Ceraxonan, A4 mersi i na teb. Hug
POstaviha i tazi glupost . zashtoto tuk vuv 2 riamesec bebto zaduljitelno se vodi na nevrolog. Kogato ya vodihme, vuprosnata nevrolojka kaz che Ioana imala hiposia.
T.e. pri rajdaneto ne e imala za kratko lipsa na kislorod. Da de ama za da se ustanovi tova ima pokazzateli , a tia ne otgovaria na tiah. Sega koato vidiat purvoto mnenie na nrvrojkata i vednaga se zapochava razpit do 1o koliano.
Ceraxona i go izpisaha da go pie zashtoto na snimkata ot UZI se vijdalo che(stomahshte li ili drug0... ne sum se zzadulbochavala da go prouchvam) ne bili krugli , a produlgovati, koeto govorelo za nedostik na kislorod. Sega ne znam na kogo da vyarvam... nesho se oshashkah mai. No e sigurno che idnata sedmica shte potursia vtoro mnenie.
Zashto taka se vturachvat v nas ne mi e yasno ... basi.
Boris v BG cepeshe mraka ot rev i nikoi ne mu oburna vnimanie , a tuk ot nishtoto praviat problem/ Dano samo ne e neshto strasno che neshto suvsem shte se skapia
Shte se vurna v Bg ako naistina e nalojitelno, vse ne sum v Evropa i putiat mi e 1 den ne moga da podlagam deata si na tova , ako nyamam realno osnovanie. Peace
Blagodaria vi oshte vednuj. Hug

# 511
  • София
Фортуна правилно ли прочетах, че стомахчето й било продълговато, ако е така просто не мога да намеря връзката на хипоксията с формата на стомаха. Аз знам, че основен признак при хипоксията е посиняване на устните-стават синьо лилави, много е характерно не може да се обърка с друго, има ли подобно нещо иначе за други видими на пръв оглед признаци не се сещам. По какво невроложката е заключила, че имате хипоксия?
Стеф непременно питай мъжа ти за доставката и хайде честитО ти мъж.

# 512
  • София
Ох Фортунке жал ми е за вас..представям си колко ти е трудно,не стига,че сте в чужда държава,ами сега и това..Дано да е фалшива тревога  Praynig   Praynig   Praynig
Маймунче и аз мажа Георги с лосиона на Мустела и май да ти кажа от него има лишеи  Close ,трябва да сменя цялата козметика сега-и шампоана,и олиото и всичко.Но незнам какво,много сме я дъвкали и тази тема,но все пак коя козметика понася на всички? Смисъл коя козметика събира най-много точки? А-дермата? Знам,че на всеки различно,но все пак ще съм благодарана ако всеки каже какво използва и да видим коя ще е на първо място.А може и една анкета да пусна  Thinking

# 513
Радост, бързо оздравяване, дано не се повтаря вече Hug.
Фортунче, стискам палци просто да се взират повече, дано излишно те шашката така Hug.
Маймунче, Стейси се е променила много, каква е нахиленка и изглежда толкова игрива Laughing. За фотоапаратите ми е трудно да ти кажа. Срам ме е да си призная, но през годините много се отдалечих от фотографията и незнам колко са ми рални спомените. Трудно ми е да ти кажа Никон или Канон и двата са добри. С Никона мисля, че можеш да ползваш обективи от старите Никони, което излиза по- евтино, но на Канона мисля, че консумативите бяха по- евтини. Аз лично така бих избрала, ще проверя колко струват после разни обективи и тн. и така бих преценила, освен ако незнам със сигурност за някой кокретен модел.
Честити месечинки на всички, държа да отбележа, че не е хич любезно от ваша страна да качвате такива снимки с такива лакомства, човек сутрин може да си изяде лаптопа Joy.
А4, това с чорапогащниците беше право в целта Joy.
Сигурно ще се смеете, но ние чак сега открихме сезона на luvbed. Най- накрая намерихме пролука, да не сме си сърдити и да няма разни течове. Не си спомням да ме е било така страх и на първия ми път, но слава богу нямаше проблем, та вече смело ще наваксваме явно Laughing. Мен най- накрая спря да ме дърпа отдолу, явно си зарастна каквото имаше.
Лек ден на всички, отивам да нагледам фермата, докато домочадието спи Laughing.

# 514
Cveten prashec - амазон само обединява поръчката за (UK) , а иначе продавачите са много, и си публикуват артикулите и цените и когато си поръчаш нещо, продавача го изпраща на амазон, а амазон на теб, но не ми е ясно защо ми ги таксуваха отделно. Направи си регистрация и си добави артикулите, като си напишеш и адреса, то ще ти каже кои изпраща до БГ (не всички стоки се изпращат до тук) и отстрани пише ценaта на доставка, ако не ти харесва, просто не натисках бутона PLACE ORDER

# 515
Фортуна правилно ли прочетах, че стомахчето й било продълговато, ако е така просто не мога да намеря връзката на хипоксията с формата на стомаха. Аз знам, че основен признак при хипоксията е посиняване на устните-стават синьо лилави, много е характерно не може да се обърка с друго, има ли подобно нещо иначе за други видими на пръв оглед признаци не се сещам. По какво невроложката е заключила, че имате хипоксия?
Стеф непременно питай мъжа ти за доставката и хайде честитО ти мъж.

Не става въпрос за стомаха , а за т.нар. мозъчни стомахчета/ не съм се задълбочавала да чета точните термините). Т.е. нямаше да се притесня толкова, ако не ми обясниха , че на въпросната снимка се виждали не кръгли кръгчета/най-общо и лаишски казано/, а леко продълговати , което показвало , че щом не са кръгли , значи имало недостиг на киллород. Това  ме ошашка тотално..За да си изясня за какво иде реч, рових в нета и такива страхотии изчетох  , че вече тотално се скапах. Tired Не мога да го гадая , ще търся друго мнение и после ще го мисля в движение. Tired
Благодаря ви пак! Hug

# 516
Медулка, аз пак се шегувах за бирата... Иначе се порових малко в нета и излезе, че безалкохолна бира се прави като се извярява обикновената на определена температура (около 73 гр.), при която алкохолът се изпраява. Може да се направи и в домашни условия, но ми се струва, че резултатът няма да е толкова добър, ако нямаме с какво да измерваме нивото на алкохола. Thinking

Радост, много ужасно наистина. Надявам се детенце бързо да оздравява и да не се повтарят подобни неща.
Fortune, и аз мисля, че е добре да потърсите и друг специалист преди да започнете лекарства. Още повече, че ви идва съвсем изненадващо подобна диагноза. Но задължително вземете снимката от узи-то, за да я покажете. Стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин.

Аз ползвам мляко за тяло на Мустела и много добре й се отразява на малката, но сигурно е до кожа.

# 517
Според мен, щом е трудно да пътуваш - вземи снимката (реално тя е най-важното нещо) и потърси друг да ти я разчете. После, ако прецениш че може да има проблем - ела си в БГ. Имай предвид, че при рентгеновите снимки всичко зависи от "задапаратното устройство", тоест - кой как снима. Не знамкакво друго да те посъветвам, успокой се само, нали Йоана е добре все пак, тетези неща не остават без последици ако ги има, така че щом детето е добре, засега няма защо да се притесняваш. За тое спокойствие обаче действай, за да се премахнат съмненията. Прегръдки от мен Hug

Драга - честит секс Mr. Green Липсата на такъв често води до семейно напрежение, та ще видим от тук нататък дали постовете ти ще са благи или гневни Whistling Grinning

За козметиката - с риск да досадя - пробвайте Веледа. Трябва ви нещо за мазане (мляко или масажно олио), за къпане - сапун или душгел/шампоан и ако ползвате нещо за пелени - крем против подсичане, или хидратиращ крем (аз ползвам повече втория).

# 518
Мами,вижте този турбо полезен брой на Мединфо-за Атопичен дерматит,за хранителни алргии,за кърмене и захранване
http://www.medinfo-bg.com/?page=archive
Мединфо,влизате в Архив,2009 година-броят с бебето 8ми-изтеглете
Много ми беше интересно,а и служи за добро показно пред свекита,които от 20тия ден те гонят със сокчета и водичка #2gunfire

# 519
И аз препоръчвам кремчето срещу подсичане на Веледа. За момента работи безотказно (макс 2-3 мазания са били необходими). Другите им неща са ми много миризливи.

# 520
Джил ,ааааааа никакви домашни условия,  Stop ако ще си правя греяна бира, по-добре чай да пия Mr. Green

Fortune, Hug

Куку, трето дете мажа с най-обикновен прост зеЙтин и нямаме никакви проблеми с кожата.  Peace

# 521
Да, наистина ароматът не е много приятен, по-скоро странен, но това е заради етеричните масла вътре.

Зори - снощо докато се унасях в сън, ми изникна въпросът ти за градусите и обличането на Габко Embarassed Според мен се води от него - пробвай едн авечер да спите на 20 градуса, облечи го добре (боди и ританки, чувалче + една пеленка горе не дебела - това ни е на нас дебелото обличане. Ако го видиш, че е топличък по нослето ушетата и като цяло - значи е ок. На другия ден пробвай с повечето градуси, същото облекло и или само в чувал, или само с пелена. Аз така бях пробвала и стигнах до извода, че беб се чувства добре и нормално с боди+ританки+чувалче, на 21/2.

# 522
  • София
Фортуна сега разбрах за какви стомахчета говориш, но не бързай да се шашкаш, може различната форма да е просто анатомична особеност в медицината няма нищо категорично, докато не бъдат хванати няколко признака, само по един симптом не може да се съди за цяла болест, има много симптоми които са характерни за няколко различни болести, затова е важно да се направи т.нар диферинциална диагноза т.е. да се отграничи едното от другото, което е най-трудната част.
Линет разбрах за Амазон.
Юлско бебе честито ви откриване, хайде действайте, че сезона свършва Laughing но пък знае ли човек следващия може да е по-добър, а дано.
Кукумявка и аз ползвам лосиона на Мустела не съм имала проблеми до сега. Редувам го и с други марки последно както писах ползвах олиото на Пенатен, но отзиви не мога да дам защото я намазах веднъж и ни се появиха пъпчици, но си мисля, че е просто съвпадение, скоро пак ще я тествам. ползвала съм и на Веледа и на Хип, подариха ни един на Джонсан, но него вече несмея да го тествам, че прочетох гадни неща. Пробвах ме и една мостра на Нинея бе въобще що козметика има на пазара май сме я пробвали не съм имала проблем до сега, но това е много индивидуално, трябва просто да си намерите вашата козметика. Аз питах педито да ползвам А-дерма, но тя каза, че не е препоръчително когато няма изявен проблем, та само нея не сме пробвали май. дано не се налага.

# 523
Аз благодаря на отговорите на мамите за мазане, в крайна сметка се забих в една голяма аптека, но нито на щандчето на клоран нито на щандчето на а-дерма беше обяснено като хората кое аджеба си е нещо за мазане и за овлажняване и не можах да избера техен продукт. За сметка на това на щандчето на веледа всичко беше с едни тарикатски етикетчета с перфектни обяснения и отново не устоях на огромния надпис БИО и купих масажното олио, което е без никакъв мирис и да ви кажа много приятно съм изненадана. Не че имам някаква база за сравнение с други козметики, но точно такова нещо очаквах - дето да прави кожата влажна, да не мирише на аромати и да не мирише специфично като зехтина, от който още през бремеността почна да ми се повръща. Изобщо не съжалявам, че дадох 25 лв. Изобщо май бавно но сигурно минавам към веледа... И шампоанчето ни е такова. Е мирише на някви билки ама аз не си представям бебешки шампоан да мирише на пархфюм.
Кремчето против подсичане на мустела мирише много приятно, но от вчера го спрях, ми зачервена е леко макар че мажа на всеки 3 часа много дебело  #Cussing out Сега минах на бочко, не за друго ми го бях взела още преди раждането. Нещо ми се мъти, че мама Диди го ползва, но се оплаква и тя от зачервена шушка, някой с момиченце доволен от Бочко има ли или да си взимам добрия стар судокрем пак?
А4, при вас от какъв крем се получи проблема, за който говореше? Да не е и при вас от Бочко, че ако да направо хич и няма да чакам да се появят проблеми направо го сменям.

# 524
да ви кажа за лишеи и екземи най добрия крем ако можете да си го намерите някаде е супер изезват за 1 2 дена http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.dersura.es/html … 26sa%3DN%26um%3D1

Общи условия

Активация на акаунт