КГО 2008 7-ма част

• 36 608
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, дами прекрасни! Честит празник!

Ние не се спираме тук с малкия и баща му. Обиколихме бабите вчера и днес. Едни софри, едни подаръци, едни еленски рога, джуджешки шапки, елхи, тиквеници...Както му се полагага. Simple Smile

Миналата седмица за първи път оставихме малкия юнак за два дни сам с бабите му и отпрашихме към Пловдив. Супер си изкарахме всички. Simple Smile Аз вече съм и шофьор. Не мога да не се похваля, тъй като изпитът ми бе в една от поледиците във Варна и за мен е истинско чудо, че го издържах. Simple Smile

Малкото ми чудо вече щъка много уверено насам-натам и даже се обижда като тръгна да го държа за ръка. За сега, да чукна на дърво, контузии няма. Много се занимава с играчките си, все по-музикален става и все по-големи бузи прави. Simple Smile Голям проблем е лигавенето. Ужасни лиги оставя след себе си. Дрехите му все мокри и всичко, до което се докопа го натиква в устата си. Отучване няма.

Софко, снимай повече, че да се порадвам, макар и дистанционно на моята любов несбъдната. Simple Smile Страхотни изглеждат курабийките на всички ви. mylili, събра ми очите направо с тия вкусотии!

И ако тук има други киномани, освен мен, просто не мога да не ви препоръчам горещо да гледате "Аватар" на 3D.

# 391
  • Велико Търново
mylili, сладките ти са невероятни, вдъхнови ме за догодина! А малката колко сладка с това сокче, Пипи сшщо пие със сламка и се кефи Simple Smile

# 392
  • София
Благодаря ви момичета!  Hug Докато аз се наслаждавах на приготовленията и украсите всички ме мислеха за луда, че се занимавам изобщо. Обаче аз тайничко си мислех, че те са луди да изпуснат всички тези емоции  Laughing

И на мен много ми се гледа Аватар на 3Д, обаче незнам кога ще имаме баба да оставим Мишето.  Thinking Дано да го дават по-дълго време по кината, та да ни огрее.

Софко, даже не смея да те питам за фотоапарата, че ще ме засърби пак. Голям мерак ми е да си взема наистина хубав фотоапарат, но да видим коя година ще е това  Rolling Eyes А ти снимай да ни радваш!

# 393
  • Велико Търново
Леле колко е пуст форума по празници...

# 394
  • София

момичета, моля ви, ако сте против генномодифицираните храни
подпишете тази петиция

http://forthenature.org/petitions/12/

а ето една статия по въпроса:

http://forthenature.org/news/1242

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 19:24 от shivani

# 395
  • в здрача
 Надявам се, че всички сте изкарали чудесно Коледа и вече се гласите за новогодишните празници. Ние Коледа изкарахме при бабите и дядовците, посетихме ги всички и дядо Коледа се отчете навсякъде подобаващо, не чр малкото разбра нещо, де, пък аз съм за бой, че не направих  нито една снимка, но на НГ ще се реванщирам  Mr. Green , макар че най-вероятно ще оставим малката при баба и дядо, а с останалите ще се съберем с приятели. При количеството деца, които ще има ще е по-безопасно за нея.
Сега мъничката е толкова изрината /набедихме грейпрута и телешкия дроб, че тях опита за пръв път/ и сега е на строга диета.

Весели празници на всички!

# 396
Малко да издърпам темата напред  Simple Smile.
Ние ще сме на ресторант довечера, в пълен състав. Понеже са 2 бебетата в компанията (Мира я включваме в категорията "голямо бебе"), сме им осигурили специални условия. Между другото дребната днес е изключително кисела, но ще се справим. Пък и нямаме вода - целия град, незнайно докога. Изобщо - новогодишно  ни е Crazy.
Бурна веселба ви пожелавам и..........внимавайте с лимонадата  Wink

П.П. Редактирам се специално заради облак : Дядо Коледа ми донесъл ново палтенце. На малките - купища играчки, не ми се изреждат. На баткото освен другото и цял шкаф сладки неща, да се хванеш за главата. Тия хора не му мислят доброто, най-малкото искат да му докарат диабет  Crossing Arms.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 12:29 от alliss3

# 397
Весело посрещане на новата година КГО  Hug
Бъдете здрави, щастливи и много обичани
 Hug и дано ни остава повече време за форума, макар че с този малък терминатор у дома не се виждам направо  Crazy Като си помисля, че батко му обявявах за палав  Crazy

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 16:30 от manana

# 398
  • Варна
Привет
Честита Нова Година, с пожелания за много весели моменти и спомени   
bouquet

Ние изкарахме мирно и тихо вкъщи, Мо заспа по режим, но пък си отвори едното оЧо точно след речта на Първанов, 10секунди преди да полеем новата година, и набързо го грабнах, както е по пижама и човекът успя да посрещне радостта и фойерверките с нас...
За моя радост не се уплаши и рева от шума, като го изведох на терасата след всяка заря възклицаваше...много е впечатлителен, новите неща много му харесват...

А от баницата си хвана късметче за ново колело-как го уцели..., единственото детско късметче...макар че няма случайни неща, едно от обещанията на татко му е да карат заедно колелета тая година, пък -дано
Аз издърпах "новата къща", макар че и тази,дето живеем не е стара, но Ха дано .... Sunglasses

.....почти пропуснах
Честит на имениците, здрави и много здрави да бъдат   Grinning

# 399
  • София
За Много години!
Желая много здраве, любов и успехи на всички ви и на вашите семейства.
Целувки от нас.

# 400
  • Lovech
Да е честита Новата 2010 година! Мир и любов, здраве и късмет желая на вас и вашите семейства!

# 401
  • Велико Търново
Честита Нова година, мили мами  Hug Аз си изкарах страхотно, прибрах се в 5:30ч, Преслава ме остави да спя до 9:30ч (ако не броим двукратното сукане), в 10:40ч вече бяхме навън Simple Smile На бебуна и се паднаха парите!

# 402
ЧЕСТИТА 2010-ТА, МИЛИ ДАМИ. ЗДРАВЕ ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ, МНОГО ПЪЛНОЦЕННА ГОДИНА И МНОГО РАДОСТНИ МОМЕНТИ С РАСТЯЩИТЕ НИ СЪКРОВИЩА!

Ние посрещнахме много приятно. Сияната ми скри шапката какво количество и разнообразие на храни погълна LaughingОт баницата изтегли здраве - много съм щастлива поради което. Тя да чукам на дърво за година и три месеца ни температура, ни друга симптоматика е имала.

И за лека нощ да ви напомня, че първите 12 дни на януари символизират дванадесетте месеца на годината. Първи януари символизира месец януари, 2 януари символизира месец февруари и т.н. Това са много силни енергийни дни. И ако през тези дни бъдем такива, каквито искаме да бъдат за нас месеците през годината, това ще бъде така през цялата година.

# 403
  • на Земята
Щастлива Нова 2010 година!
Бъдете здрави и много хубави мигове ви желая на всички.
Ние бяхме в Петрич,Македония ,Гърция и си изкарахме чудесно.
Пожелавам си една много весела Нова година,както и на всички вас! family

# 404
  • Велико Търново
Момичета, какво се прави, когато закрият фирмата, в която си бил на работа до преди да излезеш в майчинство?

Общи условия

Активация на акаунт