Ние не се спираме тук с малкия и баща му. Обиколихме бабите вчера и днес. Едни софри, едни подаръци, едни еленски рога, джуджешки шапки, елхи, тиквеници...Както му се полагага.

Миналата седмица за първи път оставихме малкия юнак за два дни сам с бабите му и отпрашихме към Пловдив. Супер си изкарахме всички.
Аз вече съм и шофьор. Не мога да не се похваля, тъй като изпитът ми бе в една от поледиците във Варна и за мен е истинско чудо, че го издържах. 
Малкото ми чудо вече щъка много уверено насам-натам и даже се обижда като тръгна да го държа за ръка. За сега, да чукна на дърво, контузии няма. Много се занимава с играчките си, все по-музикален става и все по-големи бузи прави.
Голям проблем е лигавенето. Ужасни лиги оставя след себе си. Дрехите му все мокри и всичко, до което се докопа го натиква в устата си. Отучване няма. Софко, снимай повече, че да се порадвам, макар и дистанционно на моята любов несбъдната.
Страхотни изглеждат курабийките на всички ви. mylili, събра ми очите направо с тия вкусотии!И ако тук има други киномани, освен мен, просто не мога да не ви препоръчам горещо да гледате "Аватар" на 3D.
Докато аз се наслаждавах на приготовленията и украсите всички ме мислеха за луда, че се занимавам изобщо. Обаче аз тайничко си мислех, че те са луди да изпуснат всички тези емоции
Дано да го дават по-дълго време по кината, та да ни огрее.
.
.