Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някой, който е правил упражненията от книгата „Уроците на Норбеков“ у дома и е постигнал траен резултат?
Какви са препоръките за упражненията по системата на Норбеков?
Какви са препоръките за водене на дневник по време на упражненията по системата на Норбеков?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някой, който е правил упражненията от книгата „Уроците на Норбеков“ у дома и е постигнал траен резултат?
-
Какви са препоръките за упражненията по системата на Норбеков?
-
Какви са препоръките за водене на дневник по време на упражненията по системата на Норбеков?
-
Какви са препоръките за работа с черти на характера и цели по системата на Норбеков?
-
Какви са препоръките за визуализация и самочувствие по време на упражненията по системата на Норбеков?

В началото ми беше много трудно това с очите ,никога не можех да ги завъртя последни ,все изпреварваха главата,но в последното упражнение успях
Смятам и аз да се запиша на курс,но тук във Варна не зная кой ги води ,ще се интерисувам, тъй като се чувствам страшно задръстена физически.Нямам определени здравни проблеми ,но зная че нещо ми липсва.,въпреки че покрай малката ми дъщеря съм постоянно на разходки в Морската градина .Сега няколко часа след упражненията имам чувството ,че ще ме "хване" мускулна треска.

- все си мисля, че ние всичко побългаряваме 

? Вашето желание да станете здрава за подсъзнанието е равносилно на команда: “Аз съм болна.” Ако казвате, че много искате да сте здрава, подсъзнанието го възприема като: “Аз съм много болна!”