Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 688
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Норвегия
И аз очаквах нещо велико, но да си кажа често, ме разочароваха. Почти не се чуваха като пяха, а аз си викам едни гласове като извадят...  Laughing

И моето очакване не се препокри, те гостуват в много камерен състав (нямам идея дали всъщност това не е целият хор). Но пък като цяло ми въздействаха. Абе нали е майкълско, все е хубаво.  Laughing

LoveMJ, много е силно това, което споделяш. Благодаря ти!

Xylometazolin в главата ми целият ден се надбягваха мисли, свързани с днешния празник и Майкъл. И на теб благодаря, страхотно си го описала!

# 166
Стела да ти е жива и здрава Рая! Много да те радва и много да те слуша!Да расте здрава и щастлива!

По една силна прегръдка и за двете Ви......  

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 00:57 от leidi_08

# 167

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 04:53 от leidi_08

# 168
    • Linz
    Xylometazolin, много точно и добре формулирано Peace

# 169
    valq61,благодаря за интервюто/на руски/.Аз си купих книгата на Халпърин и вече я прочетох.Интересна е но и много тежка.Общо взето пише повече подробности за делата който са били срещу Майкъл.Страхотна помия се е изливала върху него.Много хора са го предавали и съчинявали лъжи само и само да се докопат до парите му.Самият автор се е срещал с него само веднъж и то за кратко.Просто не знам Майкъл как е успял да преживее тези гадости ,как е успял да прости на тези хора и да продължи напред....Наистина сърцето му е огромно а добротата и любовта ..безгранични. Tired

# 170
    • Под тепетата
    Вече сериозно започвам да се замислям дали да си купя книгата.Навсякъде чета такива отзиви-тежка,помията по Майкъл!Не искам да чета такива неща,достатъчно интервюта съм изгледала с него по този повод и всеки път все по-тежко ги преживявам.На Тараборели имате ли отзиви?Бил световно известен биограф.Там може би нещата няма да са представени толкова тежко,докат това тука ми се струва ама съвсем жълто newsm78 Peace

# 171
    Ксилометазолин,благодаря ти за тази информация!Убеждавам се,че на света няма случайни неща!
    "
    "Според православната църква Св. Михаил е един от седемте първенстващи ангели, стоящи винаги пред престола на Господ."
    Тук някой беше казал-"Майкъл е Бог,вярвайте в него",което за мен е прекалено,защото съм вярващ човек и за мен има само един Бог,и не мисля,че това е Майкъл,но определено вярвам,че сега е най-добрия му приятел.
    За Харлем хора аз и нямах кой знае какви очаквания,все пак майкълски ама не чак толкова Wink.

# 172
    Xylometazolin, Майкъл стана носител на светлината, която грее в сърцето на всеки човек с мисията да я разпали във всички хора по света.много красиво казано!  bouquet

# 173
    Момичета имам един въпрос - вчера ходих да гледам филма във Варна и бях решила да стоя до последно, но по време на надписите накрая го спряха, та исках да ви питам каква е финалната сцена, заради която бяхте съветвали да гледаме до края? Може и на ЛС да ми пишете, защото някой може да не иска да знае. Peace

# 174
    katqsl, никъде не откривам клип с края. Дръпни целия филм.

Michael Jackson This Is It 'Thriller' [HQ]

# 175
    "Името Михаил идва от думата “miyka’el”, която преведена от иврит означава бойния вик на небесните армии. И в Стария и в Новия Завет Михаил е името на един от архангелите."
    "Според православната църква Св. Михаил е един от седемте първенстващи ангели, стоящи винаги пред престола на Господ."

Всъщност името Михаил, преведено от иврит означава "кой е като Бог"  Simple Smile

# 176
    Огромно благодаря на всички за поздравите и пожеланията!

# 177
    # 178
    Калин@ благодаря, не се бях сетила да го дръпна Simple Smile

# 179
    Оставам безмълвна  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт