МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 46: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 25 694
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
много ме подразни и мен този наклон в каренцето.един вид,чакай да бръкнем на националистите в г.зъ,да видим дали ще стане сеир.Еми няма да стане!
Вери сори,ама сте се объркали!И "истерията"към този или онзи филм или актьор за нас няма нищо общо с робството,гнета и страданията на българския народ.Ние сме в тази тема да се забавляваме,и вярвам досега не сме минали никакви граници и не сме потъпкали никакви ценности!Ако се намери някой който да ни убеди в противното,моля да заповяда,ако му е яко дупето и носи на гоооооооооолеееееееееемииииииииииии дози сарказъм!
Това е дедо поп,рече!
  202uu

# 721
много ме подразни и мен този наклон в каренцето.един вид,чакай да бръкнем на националистите в г.зъ,да видим дали ще стане сеир.Еми няма да стане!

Това е дедо поп,рече!
Те журналистите,на тях да бръкнат в г··а!!!Защо изобщо повдигат този въпрос за българската 4ест,след като те са жалкият пример за ежедневното,грубо,гнусно и продажно потъкпкване на собственият ни език!Няма изре4ение,което да е написано с правилен словоред,няма и такова само с наши думи.Говоря за вси4ки,не само за статията.Нямаме може би ние богат език и богата култура?!4уждиците са вмъкнати и в телевизии,радиа и вестници.Срамота!И те ще ми говорят назидателно,след като никакъв положителен пример не дават. Mr. Green
В някои страни за употребата на 4ужд език от журналистите се заплащат солени глоби.Кога ли ще го въведат и у нас,за да мога отново да 4ета на родният си език?

# 722
А отивам да видя тоз момент съм го пропуснала с връзките на обувките.
Я ме светнете къде да го търся в началото или?!
Благодаря.

В4ерашната серия,към края.Наистина се стъписаха.Всъщност Ламия няма статут на прислужница,нали?Все пак у 4и4о си като живееше,не са я представяли като такава.

Aко беше български сериал,тъй като в нашите лъсват грандоманията,комплексите и простотията диалога между Джемил и Лейла може би щеше да изглежда така:
Емил:Лалке,много си се уплашила снощи като ръгнах онзи селянин.Тури му пепел,не го мисли.Ще ме удря той мене,той знае ли кой съм аз,мамицата му негодна!
Лалка:Ти да не си въобразяваш,4е ми пука за тая провинциална смрад!Откъде накъде?За нас се притеснявам,оная каспи4анка ли,от Павликени ли,откъде е там,да не вземе да ни рекетира.Дай да помислим как да я набутаме за по_дълго в затвора и как да я прецакаме.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:05 от Марица

# 723
  • София
Благодаря.

В4ерашната серия,към края.Наистина се стъписаха.Всъщност Ламия няма статут на прислужница,нали?Все пак у 4и4о си като живееше,не са я представяли като такава.

преди не бях обърнала внимание, но сега забелязах че и Джем се стъписа, то за Лейла ясно, но че и той се смути, това беше ново за мен-нали все го изкарваха глезения син на Пашата Thinking

# 724
Благодаря.

Aко беше български сериал,тъй като в нашите лъсват грандоманията,комплексите и простотията диалога между Джемил и Лейла може би щеше да изглежда така:
Емил:Лалке,много си се уплашила снощи като ръгнах онзи селянин.Тури му пепел,не го мисли.Ще ме удря той мене,той знае ли кой съм аз,мамицата му негодна!
Лалка:Ти да не си въобразяваш,4е ми пука за тая провинциална смрад!Откъде накъде?За нас се притеснявам,оная каспи4анка ли,от Павликени ли,откъде е там,да не вземе да ни рекетира.Дай да помислим как да я набутаме за по_дълго в затвора и как да я прецакаме.

Марица от това по Българско няма PeaceА Кенан сигурно ще е Кънчо музиканта написал Тъгата на нацията

# 725
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Благодаря.

Марица от това по Българско няма PeaceА Кенан сигурно ще е Кънчо музиканта

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 726
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
и за да са напълно сигурни,че съм изтрещяла и истерясала(имам предвид журналистите от в-к ШОУ)
ще се изкажа така:

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:54 от lacunababe

# 727
Дедо попе аз се чудя що те няма в църквата а ти при отбора

# 728
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 729
Дедо Попе, шапка ти свалям. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 730
Аз пък те ловииим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 731
А Кенан сигурно ще е Кънчо музиканта написал Тъгата на нацията

Много ми хареса,браво!   bouquet

Дедо Попе,страшен образ си,да знаеш! Hug Ловим те  Heart Eyes и много ми харесва нашият отбор!

Тука гледам някой се промъква да става лекар в селото,доктор Хаус.Да знаеш,4е Джемилова мъка си моя,ти се занимавай с мацките в отбора. Peace

Мечтание,много весела табела.Я колко е трудолюбив дедо ни поп Страхил!Като го нема,пак е тука. Party

# 732
Отбора е роден победител. Ловим тееееее и аз! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 733
Маричкееее за нищо на света те не сменям!Хаус да си "лъска" Бастунчето и да не се занимава с простолюдието(в наше лице) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

момичета лоовяяя ви всичките,но сега ще плонжирам на матрака,че утре ще ида да се трудя ooooh!

Лека нощ!И нали знаете САМО ДЖЕМИЛКТАШ!

# 734
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Нали знаете,че и аз много ви ловя всичките!!!    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт