111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
ЧРД на Дени и честит празник на мама Ирка! Да ви е здрава, щастлива и умна малката принцеса!  bouquet
Честит имен ден на всички Никита днес!  bouquet
За елхите ние я украсихме нашата е тя е малка така че нямаше много работа по украсяването Mr. Green
Да ви питам една позната ми каза че се правело играчки за елха със снимка на бебето, знаете ли от къде мога да си поръчам такава играчка? newsm78

# 646
# 647
Ники честит имен ден !!!!
Желая ти много здраве ,щастие и любов!!!!

# 648
  • Чикаго / София
Ники, Честит Имен Деен и от мен! Много здраве и усмивки!  bouquet

anette1104, ще споделя отзиви след време. Вчера се позабавлява с нея. Но после получи толкова подаръци, че днес цял ден не може да смогне да играе с тях. Но легото е много занимателно, да знаете. Половин ден сме седяли с нея да правим замъци, самолети.  Simple Smile Трябва да призная, че тя се справяше по-добре от мен! Laughing

Украсихме и ние елхата и слушаме Коледни песнички!

Titina, този сайте е много забавен. От там направихме поканите за РДто на Дени. Т.е. тя сама си ги направи, аз само изпринтих текста. Тя ги изрязва /с малко помощ от мен/, оцветява и лепи. Сама надписа и пликовете.

Ето ги:
http://media.snimka.bg/5013/016280955.jpg
http://media.snimka.bg/5013/016280950.jpg

# 649
Мимето, не знам то4но за какво питаш, но ето тук има рамка за снимка за елха и може да ти изпишат името:
http://www.potterybarn.com/products/monogrammable-grosgrain-fram … ents-trim-holiday

Биз беше пуснала сайта по-рано, но аз само го запазих, още не съм го разгледала. Отивам да се поправя.

# 650
Извинявам се на Биз, не съм видяла, че е публикувала сайта. Съжалявам.

# 651
Niki, честит имен ден! Да си жива и здрава!  newsm67

Крокотак-а отдавна е на почит у дома. Simple Smile

irka, много щастливи изглеждат момичетата ти, особено Дени на снимката с тортата. Само радост да ви носят!

# 652
Ирка да ти е здраво и щастливо момиченцето   bouquet

Благодаря за пожеланията на всички. Бъдете здрави и вие  Simple Smile

# 653
Съдечни пожелания за Ники и Деничка! Живи и здрави!!!

Бенс идвай по- наблизо и топло.

Пепи е 10 паунда, добре сме се хранили. Колко бързо мина един месец...

# 654
Ирка, много сладки снимки, колко са пораснали момичетата само, и поканите са много хубави! Титина, няма нужда от извинение  Grinning

Пак въпрос от мен - ако децата ви ходят на бг училище в САЩ или имате опит в такова, имате ли наблюдения, как се справят учителите с тези, които изобщо не разбират български? Включват ли ги в общата възрастова група или ги отделят в отделен клас?

# 655
Булките из вилаета само да ви подсетя.
http://www.bulgaria21.net/chicago/usa-news/314-new-york-bg-film-festival
Необявено, защото е тайната на фестивала, но в петък на 11-ти от 7пм ще прожектират Източни пиеси на Камен Калев.

Хиър, Цоне, айде утре в 6пм да гледаме Прогноза? Аз ще ходя.

# 656
Пак въпрос от мен - ако децата ви ходят на бг училище в САЩ или имате опит в такова, имате ли наблюдения, как се справят учителите с тези, които изобщо не разбират български? Включват ли ги в общата възрастова група или ги отделят в отделен клас?
Трудно е. Същата група по възраст,с повече превежданки особено на инструкции по занимавки (3-5 год).Много зависи какво правят родителите през седмицата,у тези к пеят за зайчето и ръчичките дори само в колата у англоговор.сем като цяло имат страшен напредък.Има риск да не се отегчат децата и да не искат да идват защото са много не в час,имахме такава случка,та доста баланс и константно опипване на почвата се иска.Тези к разбират и говорят малко пък се дразнят че на "Бългериън скул говорим на англ., нали не може" и е безкрайна темата..

# 657
Кюбит,аз не мога Много ми е натоварено сега.

# 658
Ванхорн...браво на Пепи,я колко е дръпнал.Вие как сте,сподели как възприемат всичко другите 2ма сиблингс  Simple Smile .

# 659
Вики благодаря. Да много дръпна и не очаквах,тъй като е само на кърма и все се безпокоя дали яде достатъчно, но и ми омръзна да го меря постоянно.
Ами баткото му се радва за около 2 мин., каката за около 15 мин. Гери ми помага за къпането когато тати не си е у дома. Гушка го, успокоява го, но след това като започна да го храня ме пита "Сега мога ли да си ида в моята стая?"  Grinning, че да не пропусне някой на фейсбука. Иначе тя е голямо дете и може да се разчита на нея.
Елла как е настроена? Чака ли с нетърпение? Ревност?

Общи условия

Активация на акаунт