Великобритания-тема 28

• 44 332
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
В момента сме клиенти на Върджин. Когато се включвах към тях никой не ми каза че се сключва договор за една година ( нищо не съм подписвала), че не мога да се откажа от някоя от услугите(тел. например), и бях уверена че ще плащам по 35 на месец. Оказа се че трябва и още по 5 заради дайрект дебита и телефона който ползвам (за съжаление)  много рядко ми товари с още 20 отгоре,  та сега плащаме по около 60, което ми се вижда много а и не мога да си позволя. Мога ли нещо да направя ...
Можеш да преминеш на друг план, поне ние два пъти го променяме вече, пък може и три да са . При нас последния път ни бяха начислили и £60 за рутер, който е безплатен в офертата без проблем го отчислиха. Когато говориш с тях без излишен свян ги попитай колко ще ти е крайната сметка за месеца, за да няма недоразумения.
 Мatzo ball Страхотен пост!
Какво стана със срещата във Фулъм? Да се преброим ли? Аз мога ли да дойда с  една приятелка и  детенцето й?

Честит Имен Ден на всички Анита! Със здраве да си носят името!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 13:01 от LOKO

# 346
Здравейте момичета.Честит празник на всички, които празнуват.Моята дъщеричка е именичка днес, така че се чувствайте почерпени.
Мatzo ball наистина поста ти е много положителен и обнадеждаващ.Надявам се след време да се чувствам по същия начин.

# 347
Matzo ball, честита годишнина на острова!  Simple Smile

Nina_S, честит рожден ден на патерица!  Hug Много щастие и хармония в семейството, успех във всичко, с което си се захванала и луд късмет с нещата, които са извън твоя контрол. Grinning Честито кръщене на малката Анна-Глория днес - да ти е жива и здрава и много благословена.  Simple Smile

cocko, добре дошли на Острова и в нашия прекрасен Лондон. Нека ви върви по вода и весели Коледни празници на новото място!   Simple Smile

# 348
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС   bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве, щастие и успехи във всичко

# 349
Честит празник на всички Ани-та, малки и големи, да са здрави и весели! (намек за Мацобол да мине и за днешния си празник да почерпи)

За неделя, аз мога най-рано в 3 и нещо да се донеса, защото имам ходене до летището; не знам дали няма да е късно, но предполагам че хора ще идват и отиват, както обикновено.

ЛОКО, много хубав аватар имаш  Grinning

Шу, БТ са на моя черен списък - държали са ме по 40 минути докато се свържа с човек. Имат телефонна тарифа от 10 лири на месец, или нещо подобно; обади им се да промениш плана на възможно най-ниската тарифа; защо ти взимат допълнително пари за директ дебит? Може би не съм разбрала; но наистина бъди твърда; 60 лири на месец е много за интернет и телефон.

Ако има собственици на Лийпфрог Таг, книжките са на 50% в ЕЛС, много добра цена:
http://www.elc.co.uk/toy/leapfrog-tag-paddington-bear-book/

Аз почти приключих с пазаруването за децата; Мариана си поръча нова каска ("оранжена и синя") и от тези кичозните снежни глобуси (!) - някой да е виждал някъде интересни такива скоро? Поне да има нещо красиво вътре; я снежен Лондон  Mr. Green, я някоя друга красота.

# 350
Здравейте момичета.
Честит празник на всички именници днес. Много щастие и положителни емоции.

Вчера като говорих с Върджин ми казаха че това им е промоция и била най ниската тарифа и че не мога да се откажа от ползването на някоя от услугите. Взимат ми по 5 защото не са на дайрект дебит. Абе то май нищо не може да се направи и ще си плащам по 60 до изтичане на срока, но много ме е яд че не ми казаха толкова много неща предварително и че без да съм подписвала нищо съм обвързана та чак с неустойки.  А иначе редовно ми начисляват не ползвани от мен услуги и като им се обадя ги махат, то точно за това не са на директ дебит, да не си теглят каквото решат Crossing Arms

# 351
Честити имен ден на всички именници!  bouquet
Бъдете здрави, усмихнати и весело изкарване на празника
!

Относно срещата - бих искала да се присъединим, но още не сме 100 % сигурни.....

Нещо, което може би не всеки знае - водата за уста Corsodyl, оцветява зъбите...Аз от близо една година имах проблем с цвета на зъбите.След раждане и посещение при зъболекар в УК, по негова препоръка започнах да ползвам Corsodyl. И след месец-два зъбите ми започнаха да стават кафяви, на петна, ужасно просто...Посетих зъболекар, изчистиха ми ги /в БГ/, но зъболекарката се ужаси като ме видя .Ходя при нея от 2-3 години и ме  познава добре. Спрях кафе, чай, безалкохлни така и не пия, не пуша...но след изчистването, белите ми зъбки пак покафеняха  за отрицателно време...Е, след 6 месеца отново ги избелихме /октомври/ и започнах много внимателно да ги наблюдавам. Докато...не се досетих сама...Един ден четях в интернет за една американска паста за зъби /забранена в УК/, от която зъбите стават на петна поради една съставка. И станах веднага от компютъра да проверя на моята паста  и водата за уста какво е съдържанието. И така прочетох,че при някои хора от Corsodyl-а може да се получи оцветяване, което се почиства от зъболекар. Аз лично веднага спрях да я ползвам и няма да повторя.Но, което ме ядоса също е и факта, че в БГ изрично прочетох превода на водата /залепен върху англииския текст/ и въобще не пишеше подобно нещо.... #2gunfire
Но съм тооооолкожа щастлива, че разплетох мистерията..положението беше мноооого трагично  Cry

# 352
Chestit Imen den na Vsichki Imennici! Dnes nie krustihme Anna-Gloria, taka i tia se prisuediniava kum otbora na praznuvashite!

Losha Buba - blagodaria ti

Mruka - za Corsodyl-a pishe na butilkata che moze da dovede do potuniavane na zubite. Origoinalnata voda se dava nai-veche za problemi s vencite, i zubolekarite na men sa mi kazvali da ne ia polzvam po-chesto ot vednuz sedmichno. Pusnali sa Daily Corsodyl, koiato predpolagam moze da se upotrebiava po-chesto

# 353
ЛОКО, много хубав аватар имаш  Grinning
Хи-хи знаех, че ще забележиш. Laughing
Тази ми е любимата. Тук Софи е инкогнито.

# 354
ЛОКО, много хубав аватар имаш  Grinning
Хи-хи знаех, че ще забележиш. Laughing
Тази ми е любимата. Тук Софи е инкогнито.
Da, naistina e mnogo hubav. Simple Smile

# 355
  • London
Nina S - честито ви християнче, именниче и зъбче  Hug

Шу - съжалявам за неволите ти с Върджин. Човек трябва да си отваря ушите/очите. Аз се набутах с Т-мобайл и вече 10мес беснея.

Cocko - радвам се за вашето семейство. Пожелавам ви най-хубавата Коледа и Нова Година.

Някой да знае/ползва нещо за екзема при бебенца? Явор милия така ми се е изприщил - сърби го и се чеше като луд. Ходихме на лекар и му дадоха някакво кремче на парафинова основа. Няма подобрение обаче. Мъчат ги и зъбите и двамата. Ива ще си изяде чаршафите. Всяка вечер е рев. Останах без кръст от люшкане.

# 356
Шу,

запряташ ръкави и съчиняваш едно писмо до Върджин.
като се прибера от работа, ще проверя адреса за оплаквания, на който аз пращах и ще ти го пусна на лични.
Даваш им информация точка по точка с какво не си съгласна и как това искаш да се промени.
Изрично попитай дали ще ти се наложат някакви такси за промени.
Попитай от кога и как могат да се направят тези промени.
Напиши им много учтиво, но твърдо, че следните неща не са ти били обяснени-изреждаш-при сключване на договора и поради това ти си направила неинформиран избор и твоите права на клиент са нарушени по този начин.
Напиши, че ти все още искаш да бъдеш техен клиент, но не и при тези условия и че очакваш оферта, която съответства на нуждите ти и това, което можеш да си позволиш да плащаш.
Напиши, че очакваш да се свържат с теб до 14 дни на адрес/телефон.

За какво точно плащате 60 паунда?
Това ми се вижда твърде много само за интернет и телефон.
не съм виждала подобна тарифа на техния сайт...
И да-Върджин таксуват, ако не плащаш с ДД.
Но аз харесвам тази компания.
Имала съм проблеми и съм ги решавала.
И пари са ми връщали.
Никога не бих отишла при БТ, например..

# 357
И аз се присъеденявам към групата на недоволните Whistling
БТ са моя проблем,сключихме договор за една година/която изтече преди 3 дни/ на месечна тарифа 12,50 лири.А всеки месец биловете който получаваме плащаме по 36,50 лири.Толкова са им сложни биловете ,че направо ужас.И не мога да разбера какво става. Взимат  напред уж а пък изразняват и все си плащаме по 36,50.Някой да има идея какво става  newsm78

# 358
БТ са кошмар; с Върджин може да се разбере човек.

Имам питане - къде се продават baking sheets - в Теско все не успявам да ги намеря.

# 359
Bean - na nas sushto ni biaha predpisali na parafinova (ne se seshtam za imeto, no e mn. goliamo shishe). Ako namazesh sus Sudokrem ne se li uspokoiava kozata? Probvai sushto da prevarish voda i taka da kupesh (nasheto GP ni kaza da si slozim filtur na trubite, zashtoto decata v nashiat raion imat poveche ekzemi zaradi varovitata voda). Po cialoto tialo li e obriva?

Общи условия

Активация на акаунт