Отговори
# 540
Ех, че са хубави и тоооолкова пораснали Априлчетата! Heart Eyes

Ние пък нямаме сняг - вчера мнооого дъжд, а днес студ. Blush

Спорна нова кратка работна седмица, дами!
Hug

# 541
Леле, вие колко подаръци сте натъкмили, а ние май нещо много скромно ще го раздаваме. Да не говорим, че Дидо още няма подарък Thinking И даже не мога да включа какво ще му вземем, но това само ако Саш получи премия някаква, иначе Sad
За Тони има кола с дистанционно, комплекта за хранене с Томас, свекитата са му купили писта Мак Куийн, нашите са гледали някакъв пистолет с лазерен лъч и мишена /ако насочиш правилно лъча ще започне да се върти и да свири мишената/, ама и те не са купили още. Помолих майка ми да не купува играчка или дреха на Дидо, предпочетох хубаво неразливно шише , защото играчки имаме, а дрехите са бол. А и тя нали е без работа сега, много им е натегнато финансовото положение, да не ги притеснявам излишно.

Вчера мама домъкна елха, днес ще мисля къде да я инсталираме, за да не може Дидко да я докопа.  Laughing Че няма да й прости ако може да я хваща, освен ако не се набоде и да му светне лампата, че не може да я пипа? Wink

Снимки след малко и аз ще сваля, макар че се изложих и не съм снимала много.

# 542
# 543
Добро утро  Hug. С удоволствие разгледах снимките, мерси на фотографките   bouquet.

Беше много приятно и май не ни стигна времето да се наприказваме, след празниците задължително трябва да се съберем.

# 544
  • София
Ето и нашите сни … 4;ки. Качих всичко, което съм снимала, някои не са добри, но нямам сега време да ги избирам.
Партито беше страхотно, а децата вече са си едни големи, самостоятелни човечета - не ни висяха по полите и не тичахме по тях като на предишните партита. Малката Норичка е такъв невероятен бонбон, жалко само, че си нямаше бебешка компания!

Идеята на Юлчето много ми допада, крайно време е за кудкудяк-парти!

Весела, снежна и празнична седмица на всички! Hug

# 545
Здравейте и от мен  Wink Вчера си изкарахме чудесно, а най-доволни са децата. Подкрепям инициативата за дамско парти след празниците. Приятен ден на всички!

# 546
  • София
Много хубави снимки, аз моите ги позарязах снощи, но довечера ще ги кача.

# 547
Привет!
Много са пораснали всички дечица и са чудни сладури  Hug! Добре сте си изкарали, браво!

В неделя и нас ни затрупа голям сняг и сега мъжо си е в къщи с детенце.
Тя на всичко отгоре беше пак болничка (този месец втори вирус  Tired), но вече е по-добре, няма температура. Няма да я водим на градина тези дни, та дано се оправи напълно за празниците.

Желая ви добро настроение!

# 548
Вени, съболезнования за баба ти Hug

Още едно прекрасно парти сте изкарали, жалко че не всички успяха да присъстват при все подготовката дето му дръпнахте.

Най-вероятно няма да успея да вляза тези дни, та използвам случая да ви пожелая

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

# 549
Мда, насладих се и аз на снимките, чудесни са, колко са порастнали децата, не е истина как лети времето....

При нас продължава да е люта зима, лошото е че температурите се качват, а се очакват още валежи, т.е. дъжд....и улиците ще се превърнат в ледени пързалки. За това още утре сутринта се изстрелваме в супера, да не останем гладни за празниците  Embarassed Милена е хремава  Tired и няма да я пусна да ДГ утре и в сряда, за да не се доразболява. Мъжът ми вчера е домъкнал елха от гората и трябва да я украсим, подаръците трябва да опаковам, а Плеймобила чака сглобяване  ooooh!

Мисче, ти сигурно не излизаш от кухнята тия дни, а?  Wink

Зарка, радвам се че Мима се оправя вече  Hug Как са другите болни деца?  Praynig

# 550
  • София
И ние двечките сме много доволни от събирането. Соня само за скачането в топките говори.

Татянка, при вас как седи въпроса с живите/изкуствените елхи? Кое е по-популярно, че сега тук много се пропагандира за купуването на изкуствени елхи, за да не се изрязват дървета.

Соня и тя пуска някакви сополи, но утре им е коледното тържество и ще ходи. После вече ще спираме сополите.

# 551
Hug Страхотни са всички дечица!!!!!! Радвам се,ч е сте изкарали хубаво!   bouquet
Нали не сте ме забравили, аз си ви чета почти редовно, но работата в последно време ме изтисква доста  Rolling Eyes
Рали, много сила и кураж от мен!   bouquet
Вени  Hug

Ледът ми идва малко в повече тук...исках хубав, бял, пухкав сняг пък  Crossing Arms А не да треперя да не падна, особено като го водя сутрин, като мишка стъпвам, а той се пързаля нарочно и му акзвам - ами ако мама падне и ти с нея, какво ще стане? и той казва - първо ще ми помогнеш аз да стана, после аз ще те издърпам  Crazy

Ние сме добре. Альо си е на градина, посрещнаха Дядо Коледа предната седмица, беше затворено тържеството за родители. Чакаме снимките от тогава. Получи искания подарък (жълто пежо и жабка  Crazy ) и е щастлив. Здравичък е, дано така мине и зимата  Praynig

Чакаме с нетърпение празниците, най-вече, за да си починем.

Надявам се да пиша по-скоро следващия път  Hug

А, да, сетих се с какво да се похваля  Laughing В петък бях на зъболекар (зълвичката) - равносметката е 1 бременност + 44 месеца кърмене дотук (още суче уикендите) - само и единствено един зъбен камък, никакви поражения  Laughing

# 552
# 553
Рени, при нас няма такива дилеми, особено пък където живеем ние и е пълно с гори  Laughing Много елхи се оглеждат точно с тази цел. Освен това можеш, както направихме ние тази година, сам да ти сечеш елха в гората, но това е реглементирано. Горските работници ти показват кои елхи са за сечене, дават ти инструменти и после ти я опаковат, и пак се заплаща разбира се. Тази година, елхата ни е между 1,50 и 2м и платихме 40евро. Скоро четох във вестника, че тази година имало рекорден оборот при елхите, никога не се продавали толкова много, а цените са с 10% по-високи от миналата година. Мъжът ми разправи че там където ходел имало направо купон, продавали и грейно вино и наденици, цели семейства идвали барабар със шейните.... Догодина и ние ще ходим всички заедно, щом става въпрос за купон  Whistling

# 554
  • София
40 Евро за елха. Shocked
При вас си е цяла организация наистина. Peace

Общи условия

Активация на акаунт