Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Миналата коледа купихме на Алекс едно куче на Чико. Сега търсих линкове ама нещо не намерих.
Намерих две снимки с това куче

Пее, издава звуци, вирви. Върви, издава звук, спира, в смисъл "ела и  ме хвани" Simple Smile Като го удариш по главата започва да пее Simple Smile Голяма любов бяха. Сега е забравено някъде по кашона.

# 481
Здравейте и от нас.
Поредна безсънна нощ. Нещо ми се изчерпаха силите.
Вчера бях на зъболекар, поне свърших нещо важно, че имам чувството, че нищо не правя, само рутинните ежедневни задължения и съм като робот, всичко на автопилот.
За подаръци нито съм мислила, нито имам коледно настроение- няма и да го  придобия, както всяка година.

Семирамида, много съжалявам да прочета за перипетиите ти Confused Вече нищо не може да ме учуди в тая държава, много е подтискащо безхаберието особено към децата..

Хубав ден на всички пожелавам, навън има слънчице, аз ще го погледам зад стъклото и после ако Чефо заспи ще се опитам да дремна с него.

# 482
  • София
В София някой купувал ли е скоро метилпреднизолон,една приятелка търси и казват че е спрян?

# 483
Здравейте. Благодаря за милите пожелания. bouquet
Дани много съжалявам, че Вероничка пак е била болна, надявам се да е по - добре вече. А тези от вашата градина са направо за убиване. #2gunfire
Мидичке флексотида се прилага за по - продължителен период от време. Коки вече е почти година и половина на флексотид с малки прекъсвания. Когато си приемаме редовно флексотида, той не прави спазми. Лятото докторите го спряха, за да видят как ще се чувства, но края на август направи спазъм и отново го включиха. Зимният период и пролетта, когато са алергиите е желателно да имате покритие от флексотид. Но ти се консултирай с педиатър най - добре.
Орелия Hug

# 484
Здравейте момичета.Чета ви редовно,но нямам настроение да пиша Sad
Като чета за премеждията на Семирамида  все повече се убеждавам,че хората са станали лоши и безчувствени дори и към децата,което е ужасно.
Коледното настроение тази година ще ме подмине най-вероятно,даже в къщи не съм украсила.

Иначе при нас няма голяма промяна Божидара качва по 20-30 гр. поне тази седмица,дано продължава така.Понякога диша повърхностно и ту и слагат ту и махат палатката.Засега друго не ни казват , за главичката и очичките било рано да се каже и това е.

# 485
Здравейте Hug
DeviL,успех и на вас  HugДано ,детето се оправя скоро Praynig

Аз пък ,ще ви кажа нещо и дано не ме помислите за луда.След двадесет дни, ще си имаме друго бебе.
Дано Жорко се радва на кученцето ,което ще му вземем. Rolling Eyesмного обичам животни ,особено кучета и котки.
Дребният също ги обожава, като ходим на село им се радва много.

Семирамида HugВероничка да се оправя бързо.

# 486
  • София
Ива, нямам представа за метилпреднизолона, но ако го няма би трябвало да има заместител. А тя какво търси, ампули или на хапчета?

Аз също нямам настроение нещо днес... спи ми се и ми е едно тъпо... децата се киселят...  ooooh!

Гери, щом имаш желание да се грижиш за кучето, защо да те мислим за луда Simple Smile А жорко със сигурност ще го хареса. Ние също имаме куче, което дадох на майка ми като се родиха, защото нямахме физическата възможност да се грижим за него и да го разхождаме редовно. Като ги водя там му се радват, но Лора май проявява алергична реакция от него. Не сме сигурни, но последния път я взехме със страшна хрема, в момента в който се прибрахме вкъщи, кихна 2 пъти и се оправи. Просто не се сещам от какво друго може да е... А тамън с мъжа ми си мислехме да си го вземем обратно  Confused

# 487
  • София
След двадесет дни, ще си имаме друго бебе.
Друго си помислих  Joy
Кученцето ще е една добра терапия за малкия. И не си луда Simple Smile

Дияна също много иска куче. Опитахме се да гледаме едно, но не се получи. През деня у дома нямаше никого и нямаше кой да обръща внимание на кучето. А малкото кученце си е като бебе.
Гледала съм и бебе куче и бебета... За мен нещата  са еднакви. Само с разликата, че кученцата растат по-бързо Simple Smile

Да покажеш снимки Simple Smile

Ива, нямам представа за метилпреднизолона, но ако го няма би трябвало да има заместител. А тя какво търси, ампули или на хапчета?
Видях, че в сайта на Фрамар има на ампули. Но до колкото видях имат аптеки само в Стара Загора, Сливен, т.е. в този район.
Предполагам, че могат и да се поръчат.

# 488
След двадесет дни, ще си имаме друго бебе.
Друго си помислих  Joy

Joy Joy hahaha
Ще му взимаме хъски, ама то още е съвсем бебенце ,и трябало още малко да посуче от мама. Simple Smile
Ще го снимам, да.Като си го вземем Simple Smile

# 489
  • София
Хапчета,питах и тук в нашата аптека и те казват няма заместител  Shocked затова писах че знам вие ги разбирате повече.  bouquet
 Ние имаме куче,ама и аз и мъжа ми сме отраснали от раждането със дом.животни котки кучета.Аз за истинско бебе си помислих Embarassed

# 490
  • София,
МАйтап няма ама и аз за истинско бебе си помислих и така се зарадвах Гери Joy, ами време ти е,  Hug. После прочетох следващия пост и разбрах, че ще е кученце и пак се върнах на твоя пост Joy - голям майтап, но си помислете - честно, не оставяйте Жорко сам, а дори и с кученце Blush, че ако трябва да тормози само него, горкичкото.  Mr. Green Съседката имат котка, да не ви казвам горката какво я правят и Ками и Вероника, добре че не могат да седнат и двете отгоре и. Нашата е страхлива, но другото детенце и разказва играта. Joy
Иве за метилпреднизолона и аз не съм взимала много отдавна - преди се продаваше в три разновидности - урбазон на ампули, метилпреднизолон или преднизолон. Аз ще погледна после в аптечката дали случайно нямам в къщи и ще ти пиша да ми кажеш на кого и къде да го пратя или да дойдат от къщи да го вземат. Купувала бях за Вероника, но тя нали не може да го пие и и го слагат венозно. Чудно ми е, че няма прозиводство в момента, дано пък да има някъде в някой склад, ако нещо ще се обадя и тук в нашата аптека да ги питам. Дано не е нещо спешно де. Peace

Аз сега да се похваля, че все пак се разбрахме де, не ни се наложи да викаме нито от министреството на образованието, нито от Закрила на детето. Сутринта Директорката и сестрата бяха много Мили Close ако може така да се каже. Изтъкнаха ни, че те не ни отказвали, щели да го приемат детето, но ние да сме си преценили дали трябвало да ходи и т. н.
За чуждата помощ в телка дори не стана на въпрос, изяснихме го много лесно, с това че все пак е още малка и няма как да е без чужда помощ - то всъщност пише придружител Twisted Evil. Но те основно се заядоха, че пишело че не се ПРЕПОРЪЧВА детето да посещава ДГ и така, подписахме една декларация, че сме запознати с клаузите в телка и че те няма да носят отговорност при евентуален пристъп или нещо подобно и така. Купих още един бейбихалер и един Вентолин и в понеделник ще им го занеса да стои там за всеки случай. А Вероника беше на седмото небе, качихме я горе, обу си пантофките и си влезе сама при децата.  Blush Отидох да я взема след час, но не ми я дадоха, казаха, че е спокойна изобщо не е плакала и ми казаха да се върна на обяд. Беше им разказвала разни неща, играла си, а аз като отидох и я чаках отвън - я чух вътре да им пее  Joy, после обаче изведнъж писна и ревна, та чак се захласна и се притесних много.  Sick Обаче тя се спънала нещо и паднала и си ударила нослето в ръба на масата, но те я успокоиха, бяха я избърсали, даже я водиха да пишка и тогава ми я изведоха. Беше спокойна и добре - не се втурна право да ме гушка и да плаче. Прибрахме се в къщи, нахраних я и тя тръгна навън - донесе си даже ботушките и ми вика АЙДЕ ОДА ДИНА  hahaha, просто се шашнах.
Много Ви благодаря за подкрепата и за стиснатите палци Hug
НАдявам се че перипетиите ни са били дотек и оттук насетне всичко ще е наред. Обясних им, че никога не бих я завела с течащ нос - камо ли да кашля, а и че ще им я водя възможно толкова колкото се налага, когато няма кой да я гледа и така.  Hug

# 491
  • Варна
Хихи - за 20 дни бременност?
Гери, хубав подарък сте измислили на Жорко.  Hug
За метилпреднизолона и аз чух докато чаках в аптека, че е спрян, но имало заместител.
Ей, Дани, много драго ми стана да прочета последния ти пост. Браво на Вероничка. Все така да й  харесва!
И аз още не съм купла подаръци за Коледа. Нямам и идеи. За Вики ми се иска да е нещо обраователно, но още не съм харесала нищо.
И на племенника ми не съм избрала подарък - той е на 7. Сеседка ми даде идея за Бакугани, че сега гледам в нета що за чудо са и да търся къде се продават.

# 492
  • София
Аз помислих че е крила от суеверие до сега  Embarassed

# 493
Дани,то детето им е показало какво дете -слънце не искат Hug
Сега да ги питам как ще се отсрамват пред теб,щото ще си я заобичат Hug

# 494
  • София
Ами Гери ти така си го написала, че всички за истинско бебе си помислихме. Мисля че това значи че трябва да се замислите наистина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт