ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 307
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Да бутна малко темата Simple Smile
Няколко дни беше хубаво времето ама май пак ще зъзнем, макар че аз имам голямо желание за сняг  Whistling Grinning

# 601
  • Добрич
Чухте ли по новинарската емисия в БТВ, че в Добрич пак има епидемия от морбили?

# 602
Вчера или оня ден чух, мисля че в петък по новините казаха, ама не съм сигурна...

# 603
  • Добрич
Момичета, казвайте на всичките си познати да гласуват. Добрич вече го има в класацията за големите градове. Вярно, че е последен, но до преди няколко часа и за там не му стигаха гласовете.

# 604
И аз пратих 4 гласа от нашето семейство, сега ще разпространявам

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 11:23 от iyaneva

# 605
  • Добрич
Чухте ли по новинарската емисия в БТВ, че в Добрич пак има епидемия от морбили?

Явно има нова партида ваксини за пласиране  ooooh!

# 606
  • Добрич
В гласуването почти сме стигнали Варна - в момента там имат 8,45%, а ние имаме 8, 37%.

Утре като кажем на колегите си може процентът да нарасне в наша полза.

# 607
  • Добрич
Май само аз си пиша в темата, но вече изпреварихме Варна с 0,4%

# 608
  • Добрич
Май само аз си пиша в темата, но вече изпреварихме Варна с 0,4%

В момента сме на 7-мо място, малко преди Перник.

# 609
  • Добрич
Цитат
В процеса на гласуването ще може да проследите, кои градове имат най-много поддръжници. За да е по-удобно, ще се вижда паралелно гласуването при големите и при малките градове.

Перник е от малките градове.

# 610
  • Добрич
ЧРД на Жулиен на ani_ji! С пожелание за много здраве, щастие и късмет в живота!

И аз гласувах Peace

# 611
И аз гласувах.  Simple Smile Оффф вчера вечерта ме атакуваха с разни въпроси от интимен характер. Виктор беше тоя дето ме пита разни работи (кой има чура и тия дето нямат откъде пишат.....). А сега иди отговаряй какво става.....  Голям любопитко се е извъдил тоя моя синковец. Скрито покрито да няма. Още не сме стигнали до въпроса за момиченцата ( макар че имаме гадже, което той обича,а тя не ), ама тъй както гледам и до там ще я докараме./ Иначе добре че днес тръгна пак на градина днес, че съвсем беше ,, подивял " особенно тези дни.  Иначе каката ще бъде водеща на тържеството на цифрите на 18.01., че вчера бях като режисьор на театрален спектакъл и по -точно и давах напътствия кое с каква интонация да каже и т.н. Чак накрая взе да ми харесва цялата ситуация.
ЧРД НА Жулиен на ani_ji !  Да е здрав, весел и носи много радост на всички !
Успешна и хубава седмица на всички !  bouquet

# 612
  • Добрич
Така е Веси, идва един момент, в който трябва да се отговаря на тези въпроси. Затова сме ние. Ванко вече мина през тези въпроси, а още колко следват и то от трудни, по-трудни  ooooh! не, че не знаеш  Wink

Честит рожден ден на Жужко! /на патерица/
Да е здрав, щастлив и да носи само радост на мама и татко!
   bouquet

# 613
Ето това прочетох преди малко: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=337975
Оставям го без коментар. Hug

# 614
Здравейте добрички мами Hug Казвам се Петя и имам бебенце което е на 4 месеца и 4 дена, ще се радвам да ме приемете в вашата темичка newsm44

Общи условия

Активация на акаунт