ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Боре, ще трябва да наблегнете на седенето на маса или я по-добре не ходете никъде. Laughing

А, тръгваме, решено е....май масата ще е основното средство наистина..еееех, пак ще се размина със ски-ученето Laughing

# 631
Влизам аз да ви се оплача  Rolling Eyes

Днес бяхме на РД на Лучано в Била и моята щерка тръгнала да слиза по стълбите аз докато помагам на една приятелка с близначета, добре че хванала стълбите наобратно. Сега има малка дупчица на челото, драскотина на бузата и синина на коляното. Водих я в бърза помощ, прегледа беше с поглед и казаха , че не било за шиене, почистиха го и по-живо, по-здраво ни изпратиха. Сега поне се чувства добре, щом взе да прави бели  Simple Smile
Все се каня да не ходя на тая сладкарница ама като ни канят там, какво да правим  Wink Днес едва сме качили количките, а едната майка беше с близнаци. Тия хора акъл нямат, как може да не сложат едни човешки стълби  #Cussing out

# 632
Тука в наше село не се мисли с такава дълбочина за децата Laughing...Чакайте да видим МОЛа и онзи център под Областна управа...Чух, че някой с амбиции за свестен детски кът се е хванал на хорото, но съм скептик отново... Crossing Arms

# 633
  • Добрич
Ленка, и на моята дъщеря много и харесва в сладкарница Лучано.

Видяхте ли, че Добрич, гони Русе?

# 634
  • Добрич
Ленка, и на моята дъщеря много и харесва в сладкарница Лучано.

Видяхте ли, че Добрич, гони Русе?

Аха, редовно следя. Wink Кого ли не накарах да гласува..Пък какъв скептик бях само..
Ленка, съжалявам за детето. Дано бързо му заздравеят раните!

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 16:00 от анушка

# 635
  • Добрич
...
Вела, съжалявам за детето. Дано бързо му заздравеят раните!

Не разбирам за какво става въпрос.  newsm78  Може би имаш предвид дъщеричката на Ленка.

# 636
Искам да попита някой дали си е правил зъби при Пейчева (не съм съгурна за фамилията дали не бъркам - съпругата на Карпузов), или пък да ми препоръчате добър зъбар из Добрич!

Цоци непише, бебока май не и оставя много свободно време  Hug

# 637
  • Добрич
За тази, която питаш нямам отзиви, но има една, която е в първия кабинет, преди Карпузов. За нея имам добри отзиви, макар, че аз ходя при друг.

# 638
  • Добрич
...
Вела, съжалявам за детето. Дано бързо му заздравеят раните!

Не разбирам за какво става въпрос.  newsm78  Може би имаш предвид дъщеричката на Ленка.
Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 639
  • Добрич
Случва се човек да сгреши.

Ще помоля всички, които все още използват от старите крушки, които догодина ще излязат от употреба, събирайте ми ги, моля.

# 640
Мамчета да ви питам Ефраимов изражда ли в болницата?Благодая предварително   bouquet

# 641
  • гр.Добрич
Мисля, че не.

# 642
# 643
Пуснах тема във форума на Бергон за гласуването, за да може повече хора да видят инициативата и да гласуват. Peace

# 644
  • Добрич
Един повод за размисъл и дискусия:

Трябва да направим Мартенски базар. Говорили сме вече по въпроса, че това е сигурен доход, защото мартенички всеки купува. Давайте да се стягаме и да измисляме всичко от...до... Няма за кога да се мотаем и умуваме.

Общи условия

Активация на акаунт