146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • в сърцето на един мъж...
Пете, още веднъж благодаря за транспорта до летището Hug
Идеи и аз нямам никакви за подаръци Sad
Ааа, надявам се Вечка да не е само с негативи за Баварско Embarassed

# 556
Умирам от любопитство да видя снимките Simple Smile
Веч, бързо оздравяване, на всички останали също.

Вчера изписаха тати и Ники, детето е добре, по-палаво от всякога, с огромен апетит. Сега  е на диета една седмица и това е. Бронхита на Ани се подобрява. Утре сме на У6 и ще проверим до къде сме го докарали.

Вече мислено стягам багажа, на 17 летим за българско, 3 седмици сме там, програмата е стройно претъпкана с всякакви полезни и приятни събития.

Днес си имам именничка, да ми е жива и здрава Анинка, пишете се почерпени.

# 557
Сбъдваща, страхотни новини Hug Така празника днес ще е пълен Grinning Да ти е жива и здрава именичката, да е все така чаровна и прекрасна, а също и много здрава!  bouquet
П.С. Снимките са страхотни Peace Вечка е майстор Mr. Green

# 558
А тоя девер още ли се мъчи - айде уреди го с една хубава българка и него  Laughing

А не сегашната гаджа е сладур. И аз бих и станала гадже Laughing Laughing Laughing.

Решено - мъжете заминават на курс "Молекулярна кухня" . Тамън да се шлифоват и двамата химици не само в лабораторията, но и в кухнята Mr. Green.

# 559
П.С. Снимките са страхотни Peace Вечка е майстор Mr. Green

е айде споделете и с нас де  Mr. Green

Сърфи, кво е туй чудо молекулярна кухня? Да не се оплакваш после от еспериментите им у вас hahaha

# 560
  • UK
Оф, хора, ужасно е да нямаш мъж, който да ти свърши нещо, като ти се наложи. Апартамента се разпада пред (и върху) мен и нищо не мога да направя вече. В стаята, в която живея, лампата не свети, трябва да се смени цялата фасонка, а сама не мога. От казанчето тече вода в тоалетната от една година, все по силно и по силно, не мога да го оправя. Днес единия от прозорците в стаята се счупи. Всичко се чупи и вече не мога да помогна, досега оправях всичко, ремонтирала съм печки и какво ли не, но вече не мога. Баща ми няма как да се грабне след инфаркт до София (да, оказа се че бил получил весе пак микроинфаркт), а тук нямам никакви познати. Съквартиранта е такава пикла, че не може и крушка да смени сам, какво остава нещо по сложно. Кола нямаме. Никой който да ми помогне по какъвто и да било  начин. Какво трябва да направя??

# 561
Спечееееелих! Спечелих, спечелих, спечелих!

Спечелих в триваго уикенд в хотел 4*+ в делюкс-стая в Гармиш  Party  Party  Party

# 562
 Wink само така .
аз до сега нищо не съм печелила от томболи или тото.

# 563
МГМ, интернет-контктите нито крушки сменят, нито прозорци носят на поправка. Дума дупка не прави.
Какво да направиш, питаш. Викаш майстор. Мама плаща и ти не плачеш.
Като второ, но по-належащо - огледай се за приятели.

Хелоу, дами! Дишам още, ама бързайки.

Брях, Татянски, ха честито!

Забравих, забравих!
Св. Анна да закриля всички именници днес!
Сбъдващата, да ви е здрава и засмяна малката госпожица с прекрасно име! Дзън!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:57 от Мамункова

# 564
Майре, снимките са на Вечка, аз ги видях в роу формат Mr. Green Само презаписвам дискове, не мога да помогна с показване Sunglasses
Татяна, честито!
МГМ, или го гониш и си вземаш нов, или търсиш майстор и си му плащаш. И да ревеш тук, няма как да помогнем. Половината от нас, че и повече са си в ДЕ все пак...
Мамун, полека Hug

# 565
  • UK
Едва ли мислите, че очаквам от вас да направите нещо.

ПП. Мама НЕ плаща. Що за глупост?

# 566
МГМ, понякога, като не може да се намери друго решение - мама плаща.
Вечка каза мое - ето една порция от моите снимки цък

# 567
  • UK
Там е работата, че мама не плаща. Баща ми не може да работи поне три месеца, трябва да си седи вкъщи. Само едното от всичките му лекарства струва 100 лева. Аз се шегувам, че сега парите, дето преди даваха за цигари, ще отиват за лекарства, но това изобщо не е успокоително. Само чакам да минат празниците и, искам или не, си намирам работа, каквато и да е. Та мама НЕ плаща. Естествено, че мама не плаща. Просто това ще е поредния разход, който съквартиранта ще плати а аз ще му връщам парите от следващите нещастни 100 лева за следващия нещастен месец и така нататък и така нататък. До стотинка.

# 568
Едва ли мислите, че очаквам от вас да направите нещо.

ПП. Мама НЕ плаща. Що за глупост?

В случая мама би платила. Никоя майка няма да си остави детето на студено и тъмно, нито да плаща (детето й) режийни (вода) в излишък заради непоправено казанче, нито да изплаща заеми за неотложни поправки. Пък нека мама по принцип да НЕ плаща.Ти изобщо казала ли си ú?

Търсиш съвет - даваме ти го. Не се пенú, въртим се в кръг. Wink
Съжалявам за случилото се с татко ти.

Гея, Hug

Страхотни! То пък бива толкоз хубост и майсторлък, браво! И на децата, и на фотомайстора, пък и на майсторите на децата! Grinning

# 569
Татянка , супер - Гармиш е чудничко място Peace

На Вечка снимките всички сме ги виждали. Не се съмнявам, че са невероятни Wink. По скоро съм любопитна колко са пораснали "моделите" Laughing . Поне аз, де!

Сърфи, кво е туй чудо молекулярна кухня? Да не се оплакваш после от еспериментите им у вас hahaha

Да бе ще сготви Швайнебратен в колба Laughing.
Молекулярна кухня в общи линии използва някои химични и физични процеси, в резултат на което се получават всевъзможни интересни неща. Примерно онова нещо, което изглежда като хайвер на първата страница в същност се прави от гроздов сок. Много е забавно - определено мога да посъветвам, който има възможност да посети такъв ресторант или бар (защото има и молекулярни коктейли Mr. Green)

Аз пък си имам мъж с две леви ръце за "майсторската" работа. Така, че хем съм омъжена, хем аз всичко оправям. Единствено бормашината е негова, ама ако предварително съм отбелязала с голяма черна точка къде да дупчи...НЕма правда в тоя свят Crazy

Гейски, снимката в кошницата е много миловидна Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт