Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 789
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Seagirl,тези корички нямат общо с къпането,а са себореен дематит,и ние го имаме по лицето,ушите,косата.Мажа  с Нахткерцен на др.Тайс и има ефект.
Колкото до потенето-нормално е като суче.

# 211
Привет!
Специално за Норчето (и не само Wink) - хоп!
Не се съмнявам, че всички ще влезем във форма скоро, аз понесе опитвам да устискам сегашното положение и не се оплаквам - събрах се в почти всички стари дрехи. Grinning
Иначе малката буболечка е голям образ- ако не суче иска да я разкарвам на ръце по цял ден, да не говорим, че не спи- сумарно има максимум 10 часа сън на денонощие и аз гледам като американски изтребител Shocked Иначе пъшка и се гъни от колики, но какво да се прави- правила на играта Mr. Green
Поне се радва на студа- 3 часов сън прави само навън при 4 градуса Joy Да му мисли майка й - тя нали си има топло иглу-количка Simple Smile
Ох, много трудно се пише с един пръст на лява ръка....после още

# 212
Пъпки, крусти/коричките по главата/, всичко моря с А-Дерма! Зелената серия, млякото в тубичка от 200мл., то е по-концентрирано от голямата опаковка. Peace

Ние сутринта си направихме 3 часова разходка. От 9 до 12ч. Ходих да оправя здравните осигуровки, след това се видях с една дружка и разходихме децата. Влязох в един магазин за играчки и свят ми се зави от желанията на Ема за Коледа! #Crazy Уж писа писмо, а сега каза, че друго ще пише, защото предното вече не е валидно. ooooh! Лудницата е пълна...с бебето разходите са нищожни. Laughing

Сега малкото заспа в люлката/вече я харесва/, бях се отчаяла, че си дадохме парите на вятъра. Емата също спи, ще полегна и аз, а после пак излизаме, че времето не е за изпускане.
Привет!
Специално за Норчето (и не само Wink) - хоп!

Ипанемче, малката е разкошна! Heart Eyes

# 213
Ох много ви благодаря за отговорите. Сега съм по спокойна  Peace Бях се притеснила,защото четох,че до 6-та седмица трябва да спрат а при мен като гледам ще ги има поне още седмица.
Seagirl и ние имахме коричка по очичките и ушетата,но с кремчето на д-р тайс се оправи за няколко дни.

# 214
  • Русе
Майчета, ще полудея вече....... Моето човече не е спира да плаче вече 2 дни и 1 нощ! Кви са тея колики, кво е това чудо!?!? Shocked Заспива за 5 мин, стряска се и пак писва.... ама чак въздух забравя да си поеме  Cry На обяд реших да го разходя, само че на ъгъла на блока се завърнахме безславно. Не иска да стои в количката и това си е  Sad Рев и чудо....

И на Мони му излязоха круспи, но не е от страх да го измия. Повечето бебета имат. Аз го мажа с крем на Биодерма. Няма особен ефект за сега.

# 215
Здравейте мами,понеже се дохранваме и искам да попитам по-запознатите,дали е нормално да се изхождане веднъж дневноили да сменя млякото!?

# 216
  • Русе
сгодена, нормално е! Ронка беше писала, че е нормално бебета да не акат дори 7 дни!

# 217
Привет и от нас!

Бяхме на разходка и Кати се нанака обилно за поред път. Така се радвам след по два дни неакане.

За лохиите - на 40 тия ден ми спряха . Даже от време на време е леко кафяво.
Чао от мен, че ревееее. Laughing

# 218
Сега се прибрахме,с Миренце обикаляхме парка.Бебетата много слушаха,спаха като къпани на въздух.Саши направи 4ч.30 мин.пауза.
Малката на Миренце е страхотен бонбон,пу-пу....
Ипанемче,и твоята буба е много хубава,има страхотни очи...

# 219
  • София
Цяял ден се разхождахме с моето човеченце в това хубаво време. Интересно е, че когато е навън забравя и колики и всичко и спи непробудно целия ден. Приберем ли севеднага започва да мрънкоти и да иска на ръце да го разнасям из целия апартамент, че като седим на едно място му е скучно  Rolling Eyes Утре татко ни е пак на работа и ще си се шляем пак из парка, но за неделя сме замислили да се качим на Витоша да се разходим на чист въздух и да хапнем някъде на открито  Grinning
На мен гърдите ми са още на камък от тоя чай дето го пих. А си мислех, че ми намалява кърмата и детето ми гладно седи... Ако някой ми беше казал, че от две чашки ще си докарам това нещо сигурно щях да му се изсмея  Shocked
Момичета, някоя от вас ползвала ли е многократните подплънки за сутиен на Авент или някакви подобни? Стават ли за нещо? Удобни ли са? Бързо ли се захабяват? На мен ми писна да си купувам еднократни всяка седмица и се замислям за многократни. Просто много често потичам. Аз си се усещам даже както си седя и си говоря с някого и изведнъж ми тръгва кърмата без никаква причина. Със сигурност ще си взема някакви, но какви? Освен Авент някоя друга фирма предлага ли многократни подплънки? Има и едни пластмасови ли са, силиконови ли са джаджи  - колектори за кърма дето се слагат в сутиена, но ми изглеждат доста странно. За тях какво ви е мнението? Вършат ли някаква работа?

# 220
Аддри,аз имам Авентски подплънки многократни и не ги харесвам.Лесно се  мокрят и пропускат.трябват поне две-три кутии да има човек,за да стигат,докато едните съхнат.Иначе колекторите не знам стават ли за носене извън дома.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 18:32 от ДесиХ3

# 221
И ние стояхме на слънце, ама зад блока, а Габи спа 4,5ч! Много съм доволна от времето, пу- пу.
Аддри, и аз ползвам еднократни подплънки, но не са маркови, а някакви обикновени (немски са, но в найлов плик)- вземам ги от Вис Виталис, около 4 лв, 30бр.
Сега пия от българския лактогонен чай да го видя и него.
Нещо ми се е сговнясало настроението, така че пожелавам приятна вечер на всички!  Hug

# 222
Здарвейте  и от нас
И аз както др майчета нямам много време за писане,а и с това недоспиване е много гадно.Може би заради него такова главоболие ме мъчиииии,и ние тези дни излизаме на разходка,но за сега сме само зад блока на пейките,че не ми се разнася на ръце  Crazy
Лохиите при мен вече нямам,но си ходя още с ежедневка ,за всеки случай.
Някоя от вас поднови ли половия живот ? Мен ме притеснява,че и вътре съм шита малко,и не съм сигурна дали вече може  newsm78Макар,че имах паднали кончета  Embarassed На мен ми казаха след първа менструация да отида на преглед,е да видим кога ще е това.

# 223
  • София
здрвейте,
Криси 80, днес бях на градинката на фантастико от 14.30 та до 16.00ч., тръгнах с настройката да търся синя количка и майка с кафяво яке! и какво  да видя, ми то само сини колички #Crazy, но нито една майка не беше с кафяво яке!!! само аз бях с зелена количка, но........не се запознахме!!! аз съм ани, ако се засечем тия дни-ти сигурно си си криси, а баткото ви как се казва, нашта кака е лени!

айде лека и спокойна вечер!

# 224
Ипанемче, много е сладка бебка!
Деси, браво на вас за поредната разходка! Зад кой "ник" се крие Миренце?
Ванирка, аз се лашкам в настроенията и ми казаха, че е добре да приемаме за всеки случай Омега 3 мастни киселини за да се предпазим от следродова депресия. Не съм си купила още, но смятам да си взема.
Цвети, когато се почувстваш готова и имаш желание, тогава ще подновите секса, няма смисъл да се тормозиш, горе главата.
Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт