Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 064
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
soleii, не разбрах разликата в децата, заченати инвитро и тези заченати по обикновен начин... и не разбрах защо се ядоса всъщност?... то по медицински въпроси всеки във форума тъй или иначе те препращат всички към педиатрите  - аз лично не съм видяла някой да изписва лекарства във форума  Mr. Green
Ако човек е наивен ще го излъжат и не по интернет.
Радина, и аз не разбрах как така ще си убива детето??
Ох аз днес се изкуших и взех първите пюренца от тиква  Grinning

А4, честит ти подпис!

# 481
А4, може би моето мнение за алергиите  е малко крайно, но смятам че доста се спекулира с тях. Трябва  много да се внимава и определено, ако ти поставят подобна диагноза да искаш много силна обосновка, защото иначе попадаш в един адски кръг, мъчителен както за детето, така и за родителите. За Мустаков не мога нищо да кажа, но съм чела доста негативни отзиви за него, най-вече че спекулира доста с диагнозата "алергия".
А защо се притесняваш за теглото и размерите? Ние още не сме ходили на консултация този месец, но мисля че и ние сме около 6300, 62,3 см.

# 482
  • Видин
А4, на 4 или 5 месец трябва да си удвои теглото.Ние го направихме на втория  ooooh! което също не е хубаво!Навсякъде пише на годинка да е 10кг.
Карелия, странно... Heart Eyes
Аз днес реших да вдигна нивото на количката, защото Габ се чувства добре и диша спокойно като е прав само и единствено.Резултата - 2 часа сън навън,което се е случвало 3-4 пъти досега  Peace
Получих си подаръците от майтойс - ето това
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sl.sl02.02/1689114
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid … at=amazinganimals
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.01.03/1891872 - това е за племенницата ми.Много е голяма и хубава - 2 мои педи  Peace
Оф, Габ реве сега и не мога да го приспя Cry
Много съм зле, от няколко дни все искам да питам нещо и все забравям  ooooh!

# 483
Аманитке, ти преди мен ли ги поръча? Аз що още нямам подаръци?  Crazy

А4, аз съм правила на Лили такъв тест, не при Мустаков, но със същата апаратура. За мен той е напълно излишен във вашия случай - Ема не яде друга храна освен кърма, нали? Какво ще й изследва тогава? На мен не ми е много ясно как може да излезе алергия при детето от някаква храна, която ти ядеш, при положение, че все пак храната става на въглехидрати, мазнини, белтъци и едва тогава отива в кърмата. Вярно е, че някои белтъчини/като на кр. мляко, глутена/ дразнят много бебета, но пък си мисля, че на проба-грешка може да изключиш някои храни. Иначе това ми беше едно от най-ужасните преживявание - вземат кръв от вената и изследват Ig E антитела /имуноглобулин Е/ общо 20 алергена. Повечето са храни, има няколко домашни животни и плесени. Ако искаш ще си намеря изследването и ще ти напиша кои точно алергени са. Няма да ти казвам обаче как се взема кръв на дете на 8 месеца /във вашия случай ще е още по-голям ад/, не можаха половин час да и намерят веничка, по-точно намираха, но тя все се пукаше. При нас теста имаше смисъл, защото Лили си беше захранена и като спряхме алергизиращите храни, спряха и обривите. Ема само атопичен дерматит ли има? Пробва ли да мажеш с А-дерма Екзомега? За облекчаване на дерматита се препоръчва и къпане в овесена вода. Иначе за кг, ако всеки месец има покачване, дори и на долна граница за лекарските стандарти, няма от какво да се притесняваш - фина дама ще си имаш.

Радина, и аз помня случаят с Нана.  Wink
За д-р Бърди какво да кажа - аз съм убедена, че е лекар и въпреки, че доста сме си спорили с него, много уважавам мнението му.

# 484
  • София
Снимките ще са на 24.11.2009г. (вторник).
Който иска да му изпратя адреса и телефона на Кали, да ми пише на лични, не го изпращам на всички участващи защото разбрах, че доста мами я познават и може да й имат координатите.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 23:39 от cveten prashec

# 485
  • Видин
Сафо,на 9 или 10 е пусната тази поръчка  Heart Eyes Ти ще чакаш! Има време до Коледа  Mr. Green Blush Naughty Whistling ooooh! Laughing

# 486
А4,спокойно,и ние растем с по един-два см на месец Hug
Нина,давам вода,понякога си пийва,понякога-не,но ако я затоплиш леко със сигурност ще си пийва повече,поне при нас е така Laughing
Лина прима,ти как така в Софийския списък за снимки ?Laughing newsm78

# 487
  • Велико Търново
А4, на 4 или 5 месец трябва да си удвои теглото.Ние го направихме на втория  ooooh! което също не е хубаво!Навсякъде пише на годинка да е 10кг.
.......................
Оф, Габ реве сега и не мога да го приспя Cry
Много съм зле, от няколко дни все искам да питам нещо и все забравям  ooooh!
Теглото трябва да се удвои на 5 или 6 месец. А4 не се притеснявай, моля те Hug
Аманитка, пробвала ли си когато реве за сън да го оставиш точно за минутка сам? Сияна така се успокоява, но ако продължи да реве я взимам и я гушкам.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 21:01 от 3des

# 488
  • Видин
оо, оставя ли го почва да се дере Crazy а и сега е ясно защо реве.....но нищо не помага
За падането на косата - аз се подстригах така кардинално за да спра да виждам огромните топки коса.И сега пада яко, ама поне не виждам такива количества.Иначе сега съм с 1/3 от нормалното й количество.Ще се разгледам за перуки  Crazy Thinking

# 489
  • София
Здравейте мами,
Честит празник на Християнското семейство! Желая Ви здраве, любов, разбирателство и весел детски смях!
Цветен прашец, какво стана с Вашите пъпчици? Помогна ли ти кремчето? Сърдечно благодаря за организацията по снимките.  newsm51
Аманитка, ти излекува ли се? Много са хубави подаръците за Габко и племенничката ти. newsm10
Аз вода, давам, но госпожицата, както Ви казах, отказва да пие от шише, та не става номера. Виж, ако я затопля и й дам с лъжичка си я пие - 2, 3 лъжички.
Тан, как е Мони, отминаха ли коликите?
Моята коса пада ужасно много, чистя по два пъти на ден, защото ламината става целия в мойта коса, а и като видя коса на Анди по дрехите и полудявам. Ако, някой има препоръка как да си опазим косите, да помага. Praynig
Ние днес страхотна разходка си направихме с тати и бебка. Утре пак. newsm47
Приятна вечер на всички! Wine Glass

# 490
  • София
Цезари пъпчиците позавяхнаха, но не са напълно изчезнали освен това се и издра по лицето, та направо ми се реве, ще прилича на нищо на снимките, незнам Кали ще има ли толкова ретуш.

# 491
  • Видин
Тъкмо реша да не досаждам повече с постове и някой ме провокира  Mr. Green
cesari, за сега съм "прикротила" положението откъм настинката  Praynig а и нямам време да мисля за нея сега.Аз съм лесна - мога и болна да карам, ама да го гледам така Габ ми е много тежко
Навих мъжО да излезе да празнува на нова година след 12, ама сега ново двайсе - иска да идем при нашите и аз да остана там, за да не стоя вкъщи сама.Ама то дали ще си легна в 1 тук или там е все тая...
Цветен, с какво се е издрала бе?с ръце ли
Редактирам се :Момичета с поръчка от англ. сайтове.За колко време горе-долу можете да пратите парите?Ако ви кажа днес утре ще можете ли да ги пратите?(образно казано).Защото ако трябва бързо да се пращат мога аз да пратя цялата сума и после да ми преведете на мен  Peace Само че трябва да си имам помощник вкъщи,който сега е в София и не се знае кога ще си дойде  Confused
Тя вчера е ходила в Южен парк (за мама става дума) и се е оглеждала за познати лица, но не е видяла  Laughing

# 492
  • София
Цезари пъпчиците позавяхнаха, но не са напълно изчезнали освен това се и издра по лицето, та направо ми се реве, ще прилича на нищо на снимките, незнам Кали ще има ли толкова ретуш.
Промивай със сребърна вода и мажи с кремчето два пъти на ден и ще изчезнат и деругите. И Анди много се дере, хем режа нокти два пъти в седмицата. Ще си е супер детето за снимките, ще видиш! Пу да го наакат кокошките,нали така се казваше!  love001
Аманитка, доведето го Габко в София да подиша мръсен Софийски въздух, пък и да позадява нашите девойки и ще му мине на детето.  newsm47 Мъжа ти как така без теб ще излиза на Нова година.  bash boxВиж го ти, хубавеца, не може така и ти с него. Той Габи до тогава може да се е отказал от нощното хранене.
Целувки!!!  love001

# 493
  • Видин
Аз го убедих да излезе!За какво да си ляга в 1 часа?То е ясно, че няма да прави кой знае какво,де.А пък аз не искам да излизам - ами ако Габ се стресне по някое време през нощта?То и телефони няма...абе мани.
Е не, тържествено обещавам че няма всеки втори пост да е мой!Всеки трети ще е  hahaha

# 494
  • София
Аманита аз ще мога от днес за утре да ги пратя. А къде трябва да се пратят и в каква валута? Издра се с нокти. Режех ги на 3 дни, сега вече на 2 и пак се дере.
Цезари аз така и правя, избърсвам с тампон със сребърна вода и мажа.

Общи условия

Активация на акаунт