В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 905
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Доброутрооооооо, милички  Grinning:

# 631
Еееее мацки, видяхте ли каква закуска съм стъкмила още преди съмнало, че  и без това късно се съмва  Grinning

Пепи, а де, и аз това си мислих... В геометрична прогресия ще сдигнем до онлайн бебета  Mr. Green

... когато някой след положени големи усилия накрая се е прецакал...и казва, че се е покачил на.......
*уйев връх rotfImbo rotfImbo rotfImao ....е-те има го такъв връх! rotfImbo rotfImbo[/color]

Joy Joy Joy Joy Joy Ами аз такова.... да ви кажа... първата ми реакция беше да разгледам върха щателно, да видя доколко наподобява един друг връх, с който съм най-добре запозната  Wink hahaha

Аааааа Блонде, мадам заралийка устиска снощната борба... бях видяла от анонса от вчера, че Кирчо взел двата гласа, ама а де... тръпнах докато ги вземе де факто и се проведе гласуването...  smile3544 Сега довечера предлагам да се мобилизираме... да напиняме за Любчо  Mr. Green

Мастерче   Hug Hug Hug Ей за тази твоя учудена физиономия  Shocked да я видя, ще изпращаме колети и буркани  Laughing Hug

Желая ви страхотен ден, милички!

# 632
линче Hug,за добрите пожелания и  Hug за закуската!
о,о,о, не мога вече ,блонди оставам без коментар!

# 633
Анче, ни мож отречИ, че има бая естетика в таз скулптура-възхвала  tooth omm Напрао красота  newsm73

# 634
Здрасти, мацоранкиййй....

Линче, пиле шарено, видях ти аз закуската разкошна...само как си се постаралаааа мммм, ама сутрината толкова да бързах, че и името си нямах време да кажа, камоли да се разпиша Whistling... А сега тъкмо се прибрах да`Апна, па  и да си сгрея намръзналата трътка /че вън преди около час и половина като заваля един ми-ти сняг, та чак натрупа вече/ и пътьом една готова пица взех - ето да почерпя и ваЗЕ Mr. Green

...Пък за довечера, то е ясно че за Люйбака ще стискаме палци yes fingerscrossed
Ами аз такова.... да ви кажа... първата ми реакция беше да разгледам върха щателно, да видя доколко наподобява един друг връх, с който съм най-добре запозната  Wink hahaha
Те и на мен това ми беше първата реакция smile3560... и трЕбва катУ един ерудит bowuu базирайки се на моите издълбоки нАучни (и житейски) наблюдения и познания, да заявЪ, че на въпросния "връх"  condomuu са мУЙ налични Фсичките анатомични пУдробности smile3521 rotfImbo rotfImao

Анчейййй, не е смешно и нИ сЪ смей на тУЙ творение на майката Природа Mr. Green Joy ...,ами всички ние трябва да изпадаме в дЛИбоко богоговение пред едно таквоз нейно чудо newsm47 rotfImbo rotfImao

# 635
.............Блонде, потекоха ми сълзи от смях........смея се и плача след твойте думи, то и толкоз малко ми трябваше.... ей тонинко  Mr. Green Ама кога друг път ще се смея през сълзи на едно таквоз природно чудо... че иначе и аз имам навика да изпадам в заФлас  newsm35

# 636
Я скивайте пък каква пещера си имаме в Родопите  Whistling

http://212.36.3.59/site_pics/104/h_1161287953_vulvata_6.jpg  казва се Вулвата и била се използва от траките за разни ритуали  Wink

# 637
Ооооооо... Цвете... знам я аз таз пещера  Mr. Green макар и да не съм я виждала наживо  Whistling

# 638
 rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Направо ще ме уморите с тия природни чудеса rotfImbo Цвете, траките какви ли "разни" ритуали са праЙли с тЪз пИщИра hahaha А и като разгледах дълбокомислено двете натурални творения newsm78 май даже си идват и на един размер Joy

Блондей, молим, молим, нИдей обижда на Балкан - наш'то село, освен че се намира (по определение на една моя приятелка) на пет мечки в г*за е и на около 800 метра надморско равнище а после има и коджа още баир #Crazy

А и пощенските ни гълъби са екстра и вчера ми донесоха първата картичка, за която Анче Hug Hug сигурно са ти грабнали плика от ръцете пред пощата, защото кога каза че си ходила там и на следващия ден пратката беше доставена  bouquet

Пепитке, при нас не ураган ами цял тайфун мина hahaha Снощната буря беше направо страхотна! Сигурно аз нещо не съм добре, обаче такива природни стихии направо ми вдигат адреналина на максимум и ме зареждат с енергия #Silly Joy
Единственият кусур беше че като цъкне тока спира и нета съответно и не мога да взимам навременно участие в купона тук newsm12

# 639
Аууу, Весич, `СФинявам сЪ мноУ Mr. Green 800м.над морското равнище си се брои планинско Whistling.... Па и 5 мечи г*за са си внушително нещо Stuck Out Tongue Winking Eye rotfImbo.... Нали знаеш че се бъзикам най-чистосърдечно, душкоууу.. Hug.., пък и кво съм тръгнала да си изказвам "капацитетното мнение" сякаш много съм наясно с кипърския географски релеф smile3560 и с планините изобщо, при положение че живея на самИ морското равнище  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha

Цвети, ама това природно чудо дет`си го показала също си го бива fiuuuuuu 
Пък представяте ли си ако тия два феномена /моя връх и Цветината пещера/ бяха едно до друго, те тогава не ни мърдаше да се класираме за "Новите 7 чудеса на света" Mr. Green Joy
Линчейй, тръпнеш ли в очакване на СървайвърУт smile3508
Айде да обърнем по едно за загрявка и за късмет на Любака Mr. Green

# 640
Зареждам се  и аз пред телевизора, макар че не съм много в час със "Сървайвър"-от 
Блондич Hug Hug Hug

# 641
ХА добър ви вечер
ИдЪ и аз да дръпна по едно набързо щом Блонди черпи и да се кльопна пред тв.....
Ха наздраве

ето допълнение към албумаhttp://smiah.net/images/gallery/nature5_1.jpg
http://smiah.net/images/gallery/nature6.jpg
http://smiah.net/images/gallery/nature2.jpg
http://smiah.net/images/gallery/nature3.jpg
http://smiah.net/images/gallery/39689105_19a0152f42.jpg
природни чудеса newsm78
Лина....страхотна закуска...добре си се постарала,не пречи да замезим сега  hahaha
Цвети tooth.... newsm78...бая дълбочко hahaha туЙ НящО
Снощната буря беше направо страхотна! Сигурно аз нещо не съм добре, обаче такива природни стихии направо ми вдигат адреналина на максимум и ме зареждат с енергия #Silly Joy
newsm78 newsm78 сЕриОзно hahaha...днес тогава трябва да си newsm44 rotfImbo
Анче...много тъй набързо тези дни newsm78
Хайде малко мезелък да не се опием много.....да не станем като коташки на  Весича

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 23:27 от pepita-1977

# 642
Добро утро, мили мои, ставайте от сън,
един чудесен ден ви чака вън!
Ето и закуската

След тия бури наистина съм newsm44 готова за "бойни подвизи"
Най- накрая намерих транспорт и днес ще отчета пощенска активност smile3521 Дано картичките ми пристигнат до всички ви newsm17

Ще намина довечера, че сега трябва да вървя.
Желая ви успешен и весел ден!

# 643
 Оххххх, какво ми дойде  до главата, момичета! Просто не е истина! На ръба на нервна криза съм...Ще откача! Накратко вчера сутрин получих СМС от 1-я ми братовчед: "На летището в Атина съм, до довечера съм в Кипър,имам крещяща нужда от помощ да ме посрещнеш и да ми помогнеш с каквото можеш за работа!".......И сега да уточня, ЧЕ този човек не съм го виждала от ученическите си години. Не познава мъжа ми и дететот ми, аз веднъж съм виждала неговото семейство и то случайно. Видя ми се съмнително така изведнъж да ме търси и то за помощ и без предварителна уговорка. Звъннах до БГ на нашите да видя какво става и се оказа, че той бяга от полицията в там. Занимавал се с уреждане на заеми чрез приятел в една банка и го хващат с фаршива лична карта. За това е съден най-вероятно, а последната му изцепка е от този месец - карал таксито се пиян,спират го за проверка алкохол и той отказва, след което подхвърля 50 лв. на полицаите и им казва да забравят за случката. На сила му вземат кръвна проба, съответно му прибират книжката и завеждат дознание или както там се казва за подкуп на служебни лица. Блонди изясни ако знаеш за какво става дума тук, моля те?
 Аз не отговорих на СМС-а му, докато бях на работа майка му ми звъня - не отговорих! Уплаших се ужасно. От години слушам само лоши работи за този човек и сега иска да го приема  в дома си за неопределено време, посред зима, без работа в чужда държава и на всичкото отгоре алкохолик! Мъжа ми беше категоричен - никакви такива! Ще тръгнат да го търсят от БГ и ние ще загазим, че сме го укрили. Освен това как ще го оставим сам в къщи като му нямаме грам доверие. 12 год. сме тук и само ние знаем какво ни е струвало да си подредим що годе живота...И сега само за 1 ден този човек ми разбута психиката...След много умуване и разговори с БГ, реших че не си струва да застрашавам семейството си заради него. Обади ми се вечерта към 20.00 и ми вика: Казаха ли ти? Аз: Знам всичко, но не мога да ти помогна! Започна да ме лъже, което усетих веднага. Имал приятел тук, той му отстъпвал работата и квартирата си, но като дошъл нашия в Кипър онзи си бил заминал вече!Тенекия с 2 думи! По гласа усетих, че е пил! Говореше ми рязко, все едно съм длъжна да му поема издръжката без да питам много много...Опитах нормално да му обясня това онова, не ме остави... Бил дошъл тук на майната си и човека, който трябвало да го приеме не го искал...разни такива...Психоатаки...В някакав бар намерил телефона на  бГ посолството и щял там да ходи да се моли да го екстрадират....Накрая ми затвори с ряз!.........Не съм спала....мисля правилно ли постъпихме...сестра ми и майка ми бяха много разстроени, плачат....Говоря ви за човек, който бие майка си, изтегли заем на нейно име и я остави тя да му го плаща,а тя е сама жена разведена...Вие как мислите...Бихте ли рискували...освен това смятам, историята не е приключила...в посолството едва ли ще му помогнат.....какво да правим?

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 08:45 от dani73

# 644
Добро утроооо  Drunk Наздраве на всички от снощи! Хех аз набързо изтрезнях като дойде мини-развръзката...  smile3544

Блонде... ми да ти кажа, някой във форума на Сървайвърот  Mr. Green беше предрекъл, че Люси бие Любо на игра за съсредоточаване... И аз никога не отварям такива форуми, ама на, вчера го отворих... И в продължение на това прочетох и друго пророкуване /вероятно от човек, близък на сценаристите  Wink/, при което напраО ще припаднеш  cry А сега... да казвам ли, да не ли... Едно е сигурно - Любака е голяма работа  thumbsup А тази Ива - как може таквоз примитивно същество... да й имам "густото" като му видя гърба  box

Ех ех ех....  Laughing

Мацки, желая ви много планинско-снежен  Wink петък, независимо от надморската височина  Flutter Тук е така!

Общи условия

Активация на акаунт