Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 907
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тази година не правихме номинации ама аз ще трябва да взема приза за най-безотговорна майка....
Аркова,за друго ще дам своя глас,но за безотговорна майка ще почакаш.Моето заспа преди малко.Тъкмо заспа и почна да бълнува.Първо го проверих за температура и после го събудих.Като го събудих разсърдих таткото.Сега ги оставих да се гушкат,а аз стоя пред компа.
 Ирка,приеми прегръдки и от мен и си избий размислите за развод от главата.С мъж е трудно,но без него още повече.Поне това е моето мнение,но всеки си знае неговата къща.

# 631
Аз пък съм" много отговорна майка"-приспах си децата рано/като всяка вечер/, да не ми пречат да си ровя в нет-а........че,ме разсейват..... Mr. Green
Иве,поводите за напиване станаха два-и теб от кога не съм те виждала тук Thinking../тук трябваше да има силно изумен емотикон........ама нямам нерви да го търся/

# 632
Добреее,признавам,че ми повдигнахте настроението с тези наздравици.
При нас проблемът е не толкова в неговите минуси,колкото в моите-имам чувтсвото,че този човек не вижда едно-единствено хубаво нещо в мен вече.Мисли си,че стоенето вкъщи с две деца е рай без граници.Обяснявам му,че вече мога да се виждам само с такива като мен /щото друг няма да ни изтърпи/,но там се започват различните режими на децата,лудницата и така си стоя съвсем сама по цял ден,по цяла седмица.Къщата не е за пред хора,но със сайта не ми остава никакво време.Млъквам,че сама не се трая.

# 633
  • София
Иве,поводите за напиване станаха два-и теб от кога не съм те виждала тук Thinking../тук трябваше да има силно изумен емотикон........ама нямам нерви да го търся/
Любе,ако това се отнася за мен,да знаеш че си прескочила последния ми пост от вчера.Няма да се обидя,понеже удвои поводите за напиване.А ако вземе да ми излезе късмета и едното пиене да е на ваша територия,няма да има по-щастлива от мен.

# 634
Любе,ако това се отнася за мен,да знаеш че си прескочила последния ми пост от вчера.Няма да се обидя,понеже удвои поводите за напиване.А ако вземе да ми излезе късмета и едното пиене да е на ваша територия,няма да има по-щастлива от мен.
Божееее, ако някой страничен човек ни чете, ще реши, че си живеем за едното пиене!  Joy hahaha
Хубава вечер ви пожелавам и спокойни сънища!

# 635
Уна, много са сладки дечицата ти. Аз имам помощ от свеки и засега не ми тежи гледането на деца и домакинската работа. Но застоя вкъщи в това зимно време определено си оказва влиянието. Едно голямо завид на теб, Ани, Ванилка, въпреки че не съм скиорка искам и аз да хвана горите Whistling
Ирка, не се къхари въобще за къщната работа, гледай си дечицата и си свиркай, говори с мъжа, че покрай еднообразното ежедневие се губи диалога между съпрузите с малки деца. В един момент на всички ни писва, но не вземай прибързани решения.
Да кажа и аз наздраве и продължавам да се образовам за индиговите и кристални деца.

# 636
  • София
Аркова,пак си извадила от текста само компромати.Но аз май само за едното пиене живея,че много рядко ми се отдава.Пък и пия само в приятна компания и предразполагаща обстановка.
 И като почнала темата за пиенето да я довърша.Ванче,страшен избор на вино.Аз там съм пристрастна и май в повече ни дойде тази марка.Ако ти попадне някоя бутилка от Шато "Стамболово"я взимай,от там е още по-хубаво.Аз най-обичам Гъмза от Ново село и Асеновградски мавруд,обаче онази вечер попаднах на промоция на Гъмза от Сухиндол и изневерих на марката.Но количеството надделя над качеството.Е сега Аркова може вече да твърдиш със сигурност,че за едното пиене живея Simple Smile

# 637
  • София
Ирка,  Hug

# 638
Тази година не правихме номинации ама аз ще трябва да взема приза за най-безотговорна майка....
Детето ми е още будно, както всяка Божа вечер по това време.
Ние с баща му сме си сипали по чаша уиски, а то търчи с неговата чаша с вода да не изпусне наздравицата и вика: "чакайте и мен!"

Щом не тича с чаша с уиски - всичко е ок.
Ако детето се наспива - голяма работа, че не си е легнало в 20. Нашите също не лягат в 20. А ако съм сама се е случвало да заспят в 2 през нощта. Колкото и да викам, да ги слагам и тн - не ставаше.

Ирка, дано всичко се оправи. Не бързай към крайни стъпки. Ние колко пъти сме били пред развод... В повечето случаи за глупости. Май ни спаси това, че нито той, нито аз имаме къде да отидем. Както и това, че сме далече от родителите ни и те не ни се мешат.

Руми, аз вече свикнах с работата. Видях и хубавите неща и кусурите. Имам много да чета, за да разбера промените.  Най-много ми тежи, че заплатите във фирмата не са високи и колежките са нещастни. Много е неприятно, че със заплатите, които са в България си покриваш само най-необходимите разходи.
Аз искам да вземем друга кола и да направим ремонт в къщата. За да стане това ще трябва да се лишим от много неща.
А вече не съм на 20 и не искам да работя за слава.

Радвам се, че работя. Ема я гледа основно майка ми. Криси е на градина и там му харесва. Не знам какво ядат. Има изнесено меню, но не съм го гледала. Готвачката в градината я познаваме от преди  - когато ходеше Макси. Много вкусно готви и всички деца ядат с желание.

Приятна неделя на всички!

# 639
Аркова, у нас тоя филм се играе всеки петък и събота, защото на другия ден се спи до късно. Ако  детето не ходеше на градина, вярвай ми щеше да е всяка вечер!

Ейй ,какви са тези разводи в деня на влюбените! Да си ги нямаме такива! И ние сме минавали през такива етапи, но всичко отшумява. Нали знаете идеални мъже няма! Ирка, лека е повече семейни срещи с приятели с деца! Всички заедно!

Мимоз, Уна,големи красавици са всички!  Много хубави снимки! Hug Hug

# 640
  • София
А ти, Олче, имаше доста дълъг период, в който се бе загубила, нарочно ли мълча тогава? Сега се завърна и взе да ни подбираш....

Да се разпиша и аз, че се почувствах виновна, че ви "подбирам".
Да, Дени, сигурно покрай факта, че имам бебе и друго, което е с проблеми и изисква грижи и обслужване бетер - бебе, съм мълчала "нарочно". Peace

Иначе при нас, като при вас - градина, болести, втръснала-ни-зима и т.н., и т.н. Господинът ходи една седмица на дг, на следващата е вкъщи - болен, на другата се разболява сестра му, на третата - аз. И така от ноември месец се въртят бацилите при нас. Sick И не е до пиене, да ви кажа Mr. Green, че вечери в наШта къща без бира или винце не се сяда, ама явно имат резистентност към джибрито гадовете...
На всички болнички - бързо оздравяване и да се спре вече с това боледуване, че не'Ам нерви... Миналата зима, като го гледаше баба му Вели, веднъж не се гътна, а сега какво стана не знам. И днес е на градина, и очаквам включване. Rolling Eyes

Много хубави снимки, Ани, мимоз, давайте още, много се радвам да ги гледам толкова променени и порастнали наборчетата! Heart Eyes
Una, твоите не успях да отворя. Sad

Пускам и аз на моите чаАвета, че отдавна не съм ги показвала:
Ето на Ени, много, копирам директно от нейната отчетна:
Хлебарката на мама. Laughing
Седнала съм, като дама. Mr. GreenПак поседнала "Тодора".
Зелее!
Устремена към Зрънчото... ooooh!  Ще я махна тая лента, казвам ви! hahaha
Самата невинност. Позирам. Ето и права.

Вели:
http://media.snimka.bg/5580/017414769-big.jpg
http://media.snimka.bg/5399/017053830-big.jpg
http://media.snimka.bg/5580/017414702-big.jpg

Ето и няколко 10 месечни, пак на Елина:
Чаровно.
И още повече... Heart Eyes
Ето една сериозна, че са рядкост тези. Mr. Green
Усмихнат ден от нас!

# 641
След тази усмивка на мъничката бонбонка да се разпиша и аз!
Ира - не се поддавай на лоши мисли и не прибързвай с такива кардинални решения поговорете спокойно, надявам се нещата да се успокоят - всеки има такива моменти - а и тази ужасна зима, липсата на развлечения, слънце определено си казват думата. Едно голямо  Hug и от мен.
На всички болнички скорошно оздравяване, на почиващите по планините страхотно време и отпочинали лица ей и не забравяйте че тук чакаме снимки!
При нас като при всички сутрин се извозваме да градина и работа вечер се прибираме по същият ред, сега Мариса е на тема пъзели и не мога да й смогна да й купувам, защото като почне да го реди много бързо и омръзва и почва да пита за друг кога ще има и така през два -три дена изкупувам един по един пъзелите от магазина, но тази събота и взех един с малки части та да я видя сега  Mr. Green

ИСкам да помоля за помощ - ако има някой които работи в спедиция или фирма която ползва наземен транспорт с камиони да протегне ръка за работа, че в нашата къща нещата са на много зле вече  Praynig Благодаря предварително!

# 642
Олче, прекрасна ти е Ени!!!!!!!!! И колко прилича на батко си!!!
Нагушкай ги!
Ирка, гуш и за теб!
Всички болни да оздравяват, а всички, овесили нос да се усмихнат!
Калоян е много по-добре вече. Пие антибиотик, и тази седмица няма да е на градина. Но зарази Елица. ?Тази нощ беше някакъв кошмар. Но какво да се прави - така са дечицата.  Hug

# 643
  • София
ДаниелкаHeart Eyes
Този вирус ми е познат, отпреди 2 седмици... Crazy Не минава без АБ, за съжаление, защото прераствал в незнам-какво си... Crazy Но пък след първия прием още се забелязва подобрение, дано това да му е било на Кало... Praynig А за бебката - добре дошла в клуба, съчувствам ти, много е гадно. Hug

Гале, за съжаление нямам връзки в тая област, но защо не пишеш на ели (еunos) на лс? Знам, че преди време беше споменала, че може да удари рамо, ако някой има нужда от работа...  Peace

# 644
А ти, Олче, имаше доста дълъг период, в който се бе загубила, нарочно ли мълча тогава? Сега се завърна и взе да ни подбираш....

Да се разпиша и аз, че се почувствах виновна, че ви "подбирам".
Да, Дени, сигурно покрай факта, че имам бебе и друго, което е с проблеми и изисква грижи и обслужване бетер - бебе, съм мълчала "нарочно". Peace

И ето как съвсем естествено стигнахме до извода, че когато някой мълчи е най-вероятно, защото си има друга работа и кахъри, а не щото е "нарочно", тъй че другия път не питай такиви работи Simple Smile))

И много са ти сладки децата и няма как все да пишеш и две да ги гледаш, разбира се.  Hug

Между другото, докато сме на темата за вината, Кака Ви Маврудка ви поздравява за избора, защото тя все мавруд пие, ама вашите препоръки я насочиха и към други добри бутилки. И когато не е мавруд, е Мерло от Стамболово, сега следва селекцията на Имарова да бъде проверена (гъмзи от села и градове и тъй нататък). Много здраве и Наздраве! от мен.
(Абе що не проверяваме тия бутилки заедно, ами по отделно?......)

Общи условия

Активация на акаунт