Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 038
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро! Приятна и хубава седмица ви пожелавам.  Hug

# 76
Добро утро от мен момичета.
Пожелавам лека, доходна и безаварийна седмица.

Много сте изписа ли за един weekend. Едвам успях да ви прочета тази сутрин.
Добре дошли на новите мами, радвам се много че си присъединявате към нашата групичка и да ви е лека и безпроблемна бременността до края.  bouquet  bouquet  bouquet

maimp Tasty0703 е напълно права относно правенето на застраховка а не да разчиташ на осигуровките ти от здравната каса. Само мога да пи препоръчам да привериш там където ще пътуваш на кои зстрахователни компании има офиси (това е само за всики случай - то дано да не ти потрябва самата застраховка) но ще имаш по малко разпровии ако се наложи.

Относно гледането на филми на ужасите по принцик не ми харесват а особенно в това състоятие още по вече ги избягвам  Joy Joy Joy

Отонсно меренето на  килограмите аз го правя ежедневно защото и без това са ми и в повече зада мога своевременно да предприемам действия. Кад предприемам действия не разбирам диета ами ограничаване просто на храните които са помазни или примерно на вафличките и пастичките като примерно гизамествам с кисело мляко, мед и мюсли и много плодове. Другото което правя е да си наложа да не ям тежки храни след 19:00 и без това след това ми излизат много кисилини. И другото ми средство в тази борба е Увеличаването на движението. Гледам да използвам последните хубави и слънчени дни. Ето на пример вчера със семейството си напревихме една 5 часова разходка в която от село Кладница се качихме до хижа Селимица и после обратно пеша. Отделно съм ви казала че 2-3 пъти седмично ходя и на пилатес. А понеже съм работеща жена си смених малко работния режим и без това ставам рано заради дъщеря ми и отивам рано на работа но си тръгвам към 16:00 и гледам колкото се може по дълго да ходя пеша, като пропускам за няколко спирки превозни средства или направо слизам когато се запълнят. И всичко това ме къръ да се чуствам страхотно а и на бебо действа добре защото му осигурявам достатъчно кислород. Даже като ходя пеша мисля че му действа приспивно Joy Joy Joy

# 77

Момичета черпя ви една закусчица и не мислете за килограмите. Така или иначе ще се качи някое и друго килце, но това е неизбежно. Важно е бебенцата да са добре пък ние ще сваляме килограмите после. Joy

Аз съм качила близо 10 кг и вече се плаша. Затова съм решила че вече няма да стъпвам на кантара.  Laughing

# 78
Доббро утро и от мен, не съм влизала тук през почивните дни и сега имах доста да наваксам Hug
добре дошли на новите момичета Hug
Мамма, честити розови гащи Hug

# 79
добро утро и от мен - успешна топла и приятна седмица ви пожелавам  Hug относно килограмите и аз съм вече с 10 отгоре ама какво да правя , ще гледам поне да не са повече от 18 ама както дойде- не ям много само3 пъти в деня, ям много подове като огладнея, пия вода и пак дбелея ама после ще ги сваля аз си знам че мога- преди да забременея сваих 15 с диеттана дюкан като не я спазвах стриктно за 5 месеца - така че щом искам значи мога Naughty

# 80
Добро утро момичета!

Може ли да ви помоля да стиснете едни палчета, че отивам сега на ЖК... Ще пиша като се върна...  Hug

# 81
# 82
# 83
Tink   newsm10 и от мен

# 84
Добро утро,мартенки .Тъкмо стахах и си пия кафенцето  kaffeetrmker_2 ,че после ще ходя за болничен и да си вадя едно медицинско ,че нали с тая смяна на фамилията свички документи се сменят smile3527 .
Относно килограмите,в 1 месец,когато отидох за първи път на преглед,бях 45 кг.  Embarassed ,а сега съм 49кг. Не мисля,че съм напълняла много,обаче си ми личи,пък и аз съм си миньонче по принцип и свеки килограм доооста си личи,когато кача  jedi
И аз ви пожелавам хубав ден    Nature Partly Sunny

# 85
Добро утро, момичета.
Аз се чудя сутринта как така никой не е писал в темичката от събота, а то имало нова.Аз докато се усетя и нея ще изпишете Mr. GreenОтивам да наваксам, че от старата имам още да поизчета  Hug
Пожелавам ви лека, успешна и много слънчева седмица

# 86
Tink,  newsm10 и от мен!

# 87
  • Сред обкръжението
Здравейте, сладуранки!

Не съм влизала от два дни и не мога да ви наваксам! Да кажа добре дошли на всички нови мами! Пожелавам ви леко и щастливо бременеене заедно с нас.
darida, дръж се мила! Остана още малко! Стискам палци да ти кажат, че вече можеш да правиш разходки  Hug
Tink, стискам едни палчета и за теб Wink
Искам да ви пожелая една прекрасна, слънчева и щастлива седмица!

# 88
Така, успях да прочета всичко.
Тинк, и от мен имаш стиснати палчета.
Дарида, дано скоро можеш да се разхождаш.
На новите мами добре дошли
За мазането против стрии аз се мажа с Палмърс.Много съм доволна, аи масажистката ми го препоръча.Засега нямам стрии, дано и така си остане.
Момичета, да ви попитам вие пътувате ли на по-дълги разстояния?Чудя се дали да не отида с милото в София за операцията му в понеделник, че тук ще откача.Въпроса е , че не знам с какво ще пътувеаме, но най-вероятно няма да е с нашата кола.

# 89
Честита нова темичка! Hug

Tink- newsm10

Добре дошли на новите мами!

Успешна и слънчева седмица!  love001  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт