Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 035
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се и отивам да ви чета

# 91
Tink, стискаме палци.
GodaiVa, ти с тези 49 кг. как може да се оплакваш. Grinning Та ти си перце. 
Момичетата, които ходят на ЖК - тази седмица дали вече има прегледи ?

# 92
  • Сред обкръжението
Femme, Да! Аз утре мисля вече да отида на преглед, че го отлагаме от 2 седмици  Simple Smile

# 93
Добро утро на всички мартенски мами!
Човек да го няма за 2-3 дена и вие сте изписали цяла тема!Ще се връщам да чета назад.
Добре дошли на новите мами и честито на разбралите пола.
Tink стискаме палци newsm10
Относно ЖК мисля че от тази седмица е възстановена. Нали е отменена грипната епидемия:)
Да Ви попитам някоя от Вас да знае къде се продават колички Graco. Събота обиколих няколко големи бебешки магазина , но така и не попаднах на тази марка колички.

Лек ден и мноог слънчеви усмивкки smile3503 newsm47

# 94
  • Burgas
Здравей те и от мен.По новините казаха,че грипната епидемия се отменя и от тази седмица,ще има ЖК,планови операции и имунизации Peace

# 95
tink и аз стискам палци, чакаме да пишеш  Hug

tincheto, аз пътувам от време на време на 250км от града, но само с кола! пробвах веднъж с автобус и щях да умра, така че горещо препоръчвам да се избягват всякакви други превозни средства освен колата. честно казано забелязах че и с колата вече ми става малко неудобно - нали са ни хубави пътищата, та като ме раздруса и имам усещането че горкото дете на айрян става.. Blush

като споменахте кг, та аз дотук съм 6 отгоре..винаги съм била слабичка и ми е малко фрапиращо разширяването и килограмите, които виждам на кантара, ама здраве да е, ще ги мисля като гушна сладкия бебо  Hug  Hug

# 96
Добро утро и от мен мамчета  Hug Чета близо час , големи писарки сте и разбира се не ми остана нищо в кратунката от прочетеното  Embarassed
Тинк , успех днес  Praynig Praynig Praynig
Дарида , и теб не съм те забравила  Praynig Hug
Тинчето , мило пътя е доста дълъг , аз се скапвам дори без да съм била бременна , като пътувам. Помисли си добре и ако аз трябва да дам съвет , остани си в къщи .Стреса ще е същия , но поне няма да се друсаш с часове .Пожелавам лека операция на съпруга ти  Praynig Praynig Praynig
Мамма , добре дошла при панделките и шнолките  Laughing Hug
Да кажа и добре дошли на всички нови мартенски мамчета  Hug Heart Eyes
Момичета , аз два дни бях на Боровец , времето беше направо за плаж  Laughing супер топло и хубаво. Прекарахме чудесно , дори останахме за нощувка - купона стана невероятен,   Laughing а кучо вилня с пълна сила , като бесен по поляните  Joy

# 97
  • Burgas
Момичета сега ми се обади една приятелка с която в събота с децата бяхме в парка и днес детето й било със температура и пъпки-казали й скарлатина,като казала на лекарката,че сме имали контакт,тя казала,че не е опасно и щом сме били на открито,едвали сме се заразили.Аз се притесних.

# 98
здравеите мамчета
аз днес съм станала рано-казвам рано защото аз си поспивам до следобяда Joy-ноо днес станах да се пооправя че мисля да отида малко на лекциики,че щев взема да изпусна годината,а не ми се иска последна година да изпускам.искам да знам че е минала и да не ми е в главата това.още ме е страх да ходя на такива обществени места,но дано да няма проблем.
дарида мила ти си героиня Hug
тинк стискАМ палчета и аз Praynig
маринекс как ти завиждам благородно,и аз искам такава хубава почивчица с моита сладураНА-кучето и моито мило,дано скоро да го осъществим,браво на теб Hug
пожелавам ви много хубав и слънчев ден  bouquet

# 99
аник мила звънни за всеки случаи на твоя док за твое успокояние,разбирам те и аз щях да се притесня,но все пак мисля че не си се заразила-споко Hug

# 100
Добре дошли на новите мами Hug

Тинк, стиснати и от мен  Peace

Преди няколко дни бях плюс 6. Иначе се меря всяка седмица, последните седмици качвам по половин кило на седмица. Засега съм доволна как се движа, още повече като се има предвид обездвижването ми, ще видим до края каква ще я сътворим

маимп, много са ти хубави децата, синът ти е голям красавец, много сърца ще разбие един ден Peace

Грако, имаше преди в пигис хаус, малко ми е стара информацията обаче

ох Ани, малка е вероятността да сте се заразили, но за всеки случай се подсилвайте с нещо. Един ден преди на племенницата ми да й избие варицелата, бяхме заедно при майка ми. С Никола непрекъснато се целуваха, пиха от една чаша и въпреки това той не се разболя. А и после сестра ми не се разболя, пиеше някакви имуностимуланти (изопринозин май, но не съм сигурна), така че всичко си е до имунна система. Стискам палци Praynig

# 101
  • Burgas
 Praynig дано не сме прихвана ли,ще звънна на лекаря той следобяд е на работа да видим той какво ще каже.

# 102
  • София
Добро утро, сладурани.
Стискам палци на всички. Аник, дано наистина не си се заразила  Hug
Аз от вчера си вкарах в главата някакви страхове и аз не знам защо ама цяла нощ не спах, тя и без това малката не ми позволяваше да се обърна на страни, а по гръб не мога да заспя. А пък точно
 се унесох и мъжът ми извика като от болка, ама си спеше човекът и не разбрах какво му е, но го слушах и него дали е добре още 1 час. сега трябва да пазарувам, че вчера всичко изядохме и нямаше кой да излезе да напазарува.
Искам и аз да питам нещо. Нали от седмия месец вече може да се ражда? кога точно е това? т.е. от кога да се поуспокоя?

# 103
Цитат
Нали от седмия месец вече може да се ражда? кога точно е това? т.е. от кога да се поуспокоя?
в България от 28 гс се води раждане вече, допреди това аборт. 28 гс съвпада със 7-ми календарен месец по моите сметки. Най-добре е обаче раждането да не става преди 34 седмица. Не се вкарвай във филми, имаш още много време до раждането Hug

# 104
Аник, и аз мисля, че няма да сте се заразили, но все пак за твое успокоение звънни на лекаря си.
Маринекс, и аз си мисля, че ще е по-добре да си остана тук, но като си помисля, че трябва да е самичък, че няма кой да ми звънне да ми каже как е минало, че ако нещо му потрябва няма кой да му го занесе или даде и направо откачам.И миличкия като го гледам как се притеснява и за мен аз как се чувствам и как няма да може да ми помага после SadХич не ми се иска да го оставям самичък, но все пак не нося отговорност само за себе си вече и ми е много трудно да взема решение.Той ми казва да си остана, но го виждам как му се иска да съм до него

Общи условия

Активация на акаунт