Kакво бихте направили

• 3 549
  • 32
  •   1
Отговори
Много мразя родителите и сестрата на моята съпруга.Живея семеен живот от 8 год ,но тъкава умраза не съм изпитвал към никого,дори ако мога да кажа,че не съм знаел какво е омразата.Слава Богу,че не живея съвместен живот с тях.С 2 думи мразя тези хора,ако могат да се нарекат така,за мен са изроди.Ако нямах дете бих се развел без да ми мигне окото.Искам съвет от вас!
    Какво бихте направили при съответна ситуация...!?
 Cry

# 1
И защо така?

# 2
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Какво толкова са ти направили, че ги мразиш?
А и дори да са ти  направили, дори и да ги мразиш толкова силно, колкото твърдиш, семейството ти каква вина има, че да  го разваляш?
Жена си не обичаш ли? newsm78

# 3
Нали с жена си живееш,не с родителите й?За какво ще се развеждаш..или и нея мразиш?!
А да развалиш семейство,заради неразбирателство с родители е най-голямата тъпотия!

# 4
Ами първо бих терапирала умразно-омразния си казус.
Психолог би помогнал. Първата стъпка би ми била тази , да разбера защо са ми толкова умразно-омразни, да се анализирам малко, да видя мога ли да променя нещо, как .. да направя опит/ опити, да се боря и преборя.

Разбира се, не очаквам от един мъж да е толкова задълбочен, камо ли да се обърне към себе си, за да реши проблем с външни дразнители, така че може и директно да режеш клона.

# 5
Какво мисли жена ти за роднините си?
Какво мисля тя за твоето отношение към тях?
Пълното дистанциране решение ли е ?

# 6
С 2 думи мразя тези хора,ако могат да се нарекат така,за мен са изроди.Ако нямах дете бих се развел без да ми мигне окото.
А жена ти къде е в цялата картинка?
Някой попита дали я обичаш. Според мене след като единствено детето те спира да не я напуснеш, значи не я обичаш. От моя гледна точка е най-добре да й направиш услуга и да я освободиш от присъствието си. Ако и тя не прави нищо, за да държи "изродите" настрана от тебе, значи нямаш дилема.

# 7
  • по пътя на светлината
Защо ще се развеждаш с жена си,ти да не си се оженил за роднините ?

# 8
А,какви са  причините за това?  Дай ни повечко информация,за да те разберем.

# 9
Как така ще наричаш родителите на жена си "изроди"? Хубави, лоши, те са й родители, те са я създали. Едва ли би се почувствал прекрасно, ако някой или по-точно съпругата ти би нарекла твоите родители "изроди" и тн. И какъв ти е проблема, след като живеете отделно? Явно си търсиш само оправдания....на кривия..... му пречи!
Ако съм на жена ти на мястото бих те изхвърлила от живота си на секундата!

# 10
  • София
Не ми стана ясно... Мразиш родителите на жена си и сестра й, а в същото време би се развел с жена си. Това какво общо има?

# 11
# 12
Antonios, не съди човека до теб заради роднините му, изпитала съм го на свой гръб, не е никак добре. Моите родители ... нека кажа че никой не си избира родителите, напускал ме е човек когото много обичах заради моите родители. Но каквито и да са те са ми родители и не мога да променя това, но успявам за сега да ги държа вън от личния ми живот за да ми е по-спокоен. Значи стигам до извода че въпросния човек не е държал достатъчно на мен щом заради други хора ме изостави и ме оцени спрямо тях, а това е грешно. Много против съм твърдения от рода "Каквата майката такава и дъщерята" или "Крушата не пада по-далеч от дървото", това далеч не е така. Може би много ми помогна за личностното изграждане като по-добър от тях човек, това че рано се отделих и заживях отделно от родителите си.. Не съди и оценявай жена си спрямо родителите й, грешно е. Ако я обичаш не би трябвало и да си помисляш за развод. А ако си решил да се развеждате, защо изобщо си се оженил за нея, все пак те са й били родители и преди да се ожените, вероятно си ги познавал, защо се реши на тази крачка че сега да се разведеш с жена си?!

# 13
Извинявай ама това ми звучи безкрайно несериозно.Просто според мен жена ти вече до толкова ти е писнала,че те дразни всичко свързано с нея,дори и роднини.Това е от информацията която си дал,а може би пропускаш нещо много важно newsm78

# 14
Пиша само, за да мога да броя пързалящите си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт