Почитатели на Майкъл Джексън 16 - SAY, SAY, SAY....

• 28 147
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Вотът просто не може да е реален... #Cussing out
Защо така имам особеното чувство, че има нещо гнило? 
Да не говорим, че гласувам ли гласувам, а къде и кога ми отчита гласа? Ядосах се вече! ooooh!

# 421
  • Норвегия
3 дни се колебах преди да ви я покажа... Избягвам да пускам неща, които ще ви разстроят допълнително, но трябва да призная, че в последните 2 години той наистина ми изглежда болезнено слаб... Но пък е бил щастлив с трите малки слънца покрай себе си. 

# 422
"Нова" снимка, направена в ателието на моделиера, с който Майкъл е работил за This is it.

Много тъжно... Като скелет е     Tired
Хора това не е ли манекен!Кой беше пускал клип със моделиера където показваше тоялетите да концертите?Дайте го пак ,мисля,че там бях видяла такива манекени. Peace

# 423
"Нова" снимка, направена в ателието на моделиера, с който Майкъл е работил за This is it.

Гледах някъде тези снимки от моментите на проби на костюмите за концертите...Просто са го изпили без остатък... Sick
А Куинси смятах, че е от хората които обичат Майкъл и че е достоен за уважение като човек. До момента, в който прочетох това интервю... #Cussing out
А гласуването за най-добро шоу е по-зле манипулирано и от нашите избори  Laughing

# 424
  • Варна
LoveMJ ,клипчето е невероятно Laughing смях се от сърце.Майкъл е велик....

Гледах някъде тези снимки от моментите на проби на костюмите за концертите...Просто са го изпили без остатък... Sick

Да,за съжаление.Болезнено слаб е Sad

В  Artist of the Year,Майкъл води с 65% Party

# 425
Legend of the year
Thank you for your vote. The results so far:

Michael Jackson
58.6 newsm44 newsm44 newsm44

# 426
Сигурно сте го гледали много пъти,но понеже аз тепърва се връщам към интервютата с Майкъл,това ме грабна за сърцето днес и в момента ми отвори огромна рана.И знаете ли,може би за първи път от 25.06 насам не заради болката,че го няма,а защото осъзнавам за сетен път колко много го обичам,а никога нямах шанса да го прегърна и да му го кажа.Накратко-къса ми се сърцето от любов.

http://www.youtube.com/watch?v=Zyc1sxAkpVw

# 427
Tук много сладко дъв4еше дъвка!

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 16:37 от ani_220778

# 428
liliyyy #Crazy
Много сладко същество.... Много и на това интарвю как му ходи да е леко с брадичка....
Мина ми ядъ, като го гледах  Цял ден ме тресе заради онова гласуване. В крайна сметка ние знаем кой е и какво заслужава, но принципа си е принцип.
А на снимчицата, много е слабичък миличкия , ама хубав, много хубав. Както винаги!

# 429
  • Норвегия
Oще две ''нови'' фотографии от заснемането на In the closet:

страхотен кадър  smile3544

тук си хапв … 83;ед  Yum

# 430
# 431
Bittersweet страхотни снимки...

Минавам смао да ви покажа нещо. Сигурно сте го гледали.
Мисля , че трябваше да е точно такъв. Хората се възползваха от неговата добрина...
Просто трябваше да е по ЛОШ понякога.... Миличкия...
Вижте го: http://www.youtube.com/watch?v=KaBBy06xAlc&feature=related

а тук душата: http://www.youtube.com/watch?v=nMGXOz1eeqk&feature=related

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 17:39 от stelass

# 432

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 17:46 от ani_220778

# 433
  • Под тепетата
Оооо Битерсуит,какви кадри, Heart Eyes със сладоледа е върхът направо бе Laughing

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 18:04 от martinka

# 434
Bittersweet, страхотни  снимки, първата ми стана любима

Общи условия

Активация на акаунт