ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 732
  • 751
  •   1
Отговори
# 90

Добър вечер от закъснелите  Hug

Зизо, мерси за новата тема и анкетата   bouquet  bouquet

# 91
Момента когато я гонеше с колата на път за летището  Peace И като  се има впредвид,че повреме на любимия Ми момент тече и любимата МИ песен от серяла ,,Какво му трябва на човек"
/ЗИЗУ/ newsm51 ЗА новата Тема
Николета 11 направо от първия опит разби всички чувства в мен със снимката #Crazy/На всички други момичета Радвам се ,че ви има пак ТУК Hug Hug/
Нали чакаме новия филм на САРУХАН бей newsm10

# 92
И АЗ ХАРЕСВАМ ВСИ4КИ МОМЕНТИ НО ГЛАСУВАХ ЗА ПАРВАТА СРЕ6ТА, ВСЕ ПАК ОТ НЕЯ ЗАПО4НА ВСИ4КО........ Embarassed,МИСЛЯ  СИ ЗА ПРИМЕРНА ТЕМА НО НЕ ЗНАМ КАК, А И НЕ Е МОЯ РАБОТА ,ИМА ТУКА ПО СТАР6И НО МОЖЕ ДА ИМА И ТАКАВА НАПРИМЕР,,АКО НА АЛИ БЯХА ДАЛИ РОЛЯТА НА ЕСМЕР И ОБРАТНОТО НА ЕСМЕР ТАЗИ НА АЛИ ДАЛИ 6ТЯХМЕ ДА ХАРЕСВАМЕ АЛИ,КАК МИСЛИТЕ,ЗАСЛУЖАВА СИ ДА СИ ПОМИСЛИМ  newsm78 newsm78 newsm78

Хвърли ме в размисъл.Значи,ще си кажа само мойто мнение. Аз в Мелодията накрая станах заклета джемалка,но още в началото някак не ме грабна Кенан.За себе си предполагам,че тогава май нямаше да гледам филма.Някак нямаше да пасне тази роля на Буракчо.

# 93

Бризче, благодаря! Дано съм успяла.Доста е голяма ,ама как да я намаля?Дано не ни се скарат.

# 94
И АЗ ХАРЕСВАМ ВСИ4КИ МОМЕНТИ НО ГЛАСУВАХ ЗА ПАРВАТА СРЕ6ТА, ВСЕ ПАК ОТ НЕЯ ЗАПО4НА ВСИ4КО........ Embarassed,МИСЛЯ  СИ ЗА ПРИМЕРНА ТЕМА НО НЕ ЗНАМ КАК, А И НЕ Е МОЯ РАБОТА ,ИМА ТУКА ПО СТАР6И НО МОЖЕ ДА ИМА И ТАКАВА НАПРИМЕР,,АКО НА АЛИ БЯХА ДАЛИ РОЛЯТА НА ЕСМЕР И ОБРАТНОТО НА ЕСМЕР ТАЗИ НА АЛИ ДАЛИ 6ТЯХМЕ ДА ХАРЕСВАМЕ АЛИ,КАК МИСЛИТЕ,ЗАСЛУЖАВА СИ ДА СИ ПОМИСЛИМ  newsm78 newsm78 newsm78

Хвърли ме в размисъл.Значи,ще си кажа само мойто мнение. Аз в Мелодията накрая станах заклета джемалка,но още в началото някак не ме грабна Кенан.За себе си предполагам,че тогава май нямаше да гледам филма.Някак нямаше да пасне тази роля на Буракчо.

Нямаше да харесам Бурак и сигурно нямаше да гледам филма,защото за разлика от мелодията тук щеше да бъде по-дълго време на екрана.

# 95
Аууу ма много сте чевръсти бреее,за 2 часа ви  оставих без надзор да  нахраня и  хоризонтирам домашните Търтеозаври и вие сте  изписали сумайти страници ooooh! Зизу само дето  си бра детровете да прави или да не прави нова тема,ми тя тая с тез' темпове утре е свършИла Mr. Green
Браво Кайбоалнки огИн сте hahaha Hug
Ма Галке ти пък чак такъв смисъл търсиш у замисъла на Аблите....я не се излагай....
За русото... ако Йешимката се беше изблондирала..може и да бехме намазали малко дибидюс...ма той нашия късмет....я свирка без топче я глуха акула... Sick Ма можеше и пак да лапаме мухите,щото като гледам след Ainali Tahir все облечен спи Thinking Ей на и с Бахар ...тя гола, той в скафандър #Cussing out

# 96
  Бризче, златна си   bouquet  bouquet

Ще пуснеш ли и на мен едно инфо като за новобранец как да си изкарам снимчица от любим момент  Praynig Praynig

# 97
# 98
Бризче,да можеш да ни научиш и да го събличаме от клипчета и снимки и ох....

# 99
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аууу ма много сте чевръсти бреее,за 2 часа ви  оставих без надзор да  нахраня и  хоризонтирам домашните Търтеозаври и вие сте  изписали сумайти страници ooooh! Зизу само дето  си бра детровете да прави или да не прави нова тема,ми тя тая с тез' темпове утре е свършИла Mr. Green
Ма Галке ти пък чак такъв смисъл търсиш у замисъла на Аблите....я не се излагай....
За русото... ако Йешимката се беше изблондирала..може и да бехме намазали малко дибидюс...ма той нашия късмет....я свирка без топче я глуха акула... Sick Ма можеше и пак да лапаме мухите,щото като гледам след Ainali Tahir все облечен спи Thinking Ей на и с Бахар ...тя гола, той в скафандър #Cussing out

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 100
Здравейте.  smile3525 на всички за снимките.
 smile3525 на Бризчето за анализа в рими на последна серия.
Момичета как е новия филм "Листопад",днес компютъра ми поумря малко и бях малко в депресивно състояние.Съвсем забравих за новия филм,утешавах се с Кенан в Мелодията.

# 101

Чили, и да не ме е чул някой как се смея с глас до сега , е след това за глухата акула  вярвай и аблата ме е чула сигурно  Joy

# 102
Вили-Мил , да не е луната в сто и първи дом - ''дома на технологичните проблеми и дефекти''  и моят компютър го застигна зла орис .... newsm78

# 103
Есмерита,мерси.Поли,браво на нас ,май ставаме за ученички.Ама и учителките са страхотни - мен ме учи първо Ани на едно,а сега и Бризчето на друго.
А сега да ви кажа - преравям нета и изобщо го няма по-разсъблечен.Ако знаеше що българки са луднали по него...

# 104
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Нямаше да харесам Бурак и сигурно нямаше да гледам филма,защото за разлика от мелодията тук щеше да бъде по-дълго време на екрана.
Аз хич нема кво да мислим Бурак къв и да играе се ми иде да го гръмна... #2gunfire
И аз в Мелодията бех Джемилка...Тоя е толко слабохарактерен та нема до къде.... ooooh!
почвам да си мислим, че тоя Бурак си е такъв и у живота....... ooooh! ooooh! ooooh!
А по отношение на тва да са си менкали ролите....нема как да стане.... Naughty Naughty
Тоя филм немаше да го има...то тва остана ....изтрещели Абли...и депресирани Алита rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт