ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 652
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Еййй, ама никой неще да ми каже.... #Cussing out чуствам се и аз кат Каспър... ooooh!
Легам си потресена....аз кат пита некой нещо...че си строшим пръстите да го светкам...а мене ме пратихте да ПАЛИМ джета с 200... #Cussing out
Чекай бре джанъм ooooh!
Докат напиша и ти зачезна
...стоойййй,ох Anna те светнaла,ох изпотих се от бързане зарад теб ма Зизо ooooh!

И след написаното от Тонката се почна едно плетене и един смЕх,апък ти ..влязла да се къпе,кат' че ли лятоска не се къпа Joy

# 151
# 152
Бризчеее жива да си Hug
Ниранката най - ми Аресва с таз' прическа,някак по  тежест и придава, и с нейната конска походка поне не и подскачат букличките кат' пружинки по темето Joy

# 153
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мерсииии, чак сега вденах.... hahaha hahaha hahaha
Айде лека от мене...отивам да се разберем с Мурат за утре....че много работа ще има...
 #Crazy
Чекайте утре сутрин на вратите си колети със сладки по рецепта на майка Фатош... hahaha
Он Мурат са цела нощ нема да спи и че пече сладки... Naughty

# 154

Бризче, не така...накрая най-страшните снимки...ами тези хора сън трябва да спят Shocked Shocked

Аз си чакам инфото на лични  Praynig

# 155
Айде лека от мене...отивам да се разберем с Мурат за утре....че много работа ще има...
 #Crazy
Чекайте утре сутрин на вратите си колети със сладки по рецепта на майка Фатош... hahaha

Наглеждай го как прай кИфтетата, че с тез' космaрлаци, ако ги меси като едноръкия готвач.... ooooh! Joy Joy

Ади лека нощ и от мен,отивам да си съблека Кръстоносеца...не ми требе компютърна програма на мене Naughty

# 156
# 157

# 158
 #Crazy

Наглеждай го как прай кИфтетата, че с тез' космaрлаци, ако ги меси като едноръкия готвач.... ooooh! Joy Joy
СПОКС ....сега полвината от нощеска че се епилира... мислим да инвестирам у лазерна епилация за по сигурно...Naughty
Малеее, добре че ме светна...кой знай до днеска кви кИфтета сме яли... ooooh! ooooh! ooooh!
Тонкааа, у твойте кИфтета имали космарлаци...???? ooooh! ooooh!

# 159
# 160
Зизу,  ха сега  накисни и Мурат в банята докат се изцеди до утре да не ти пърже на главата кюфтета и пържоли .....

Аууу, Ниран е много фешън с тази шапка - ама и бодигарда нещо много свеж ми се вижда като за след бой със стик .... newsm78

(ПС - ми не съм гледала в кюфтетата, още едно гърло храним  и докат се огледам изчезнаха,ама викам айде , той с един изстрел ги колко народ изтрепа, няма да му държа сметка, тихо ще си страдам )

# 161
Бризкеее, за утре имаш домашно.... МОЛЯ да съблечеш Есмерсито гол с оная там програма... Naughty
И кат свършиш...пускаш много бърже снимките.... Mr. Green

# 162
Зизу,  ха сега  накисни и Мурат в банята докат се изцеди до утре да не ти пърже на главата кюфтета и пържоли .....

Аууу, Ниран е много фешън с тази шапка - ама и бодигарда нещо много свеж ми се вижда като за след бой със стик .... newsm78

(ПС - ми не съм гледала в кюфтетата, още едно гърло храним  и докат се огледам изчезнаха,ама викам айде , той с един изстрел ги колко народ изтрепа, няма да му държа сметка, тихо ще си страдам )
  hahaha hahaha hahaha hahaha  hahaha hahaha hahaha Еееее, така е то само СЕКС не става...требе и храна....ти кво си зела да му забелезваш на Меемет....че го пратиш много бърже в отвъдното... hahaha
От утре Яз се грижим за храната на Меемет ....ми вие немате време да си уготвите... hahaha
Утре сутрин чекай поредния колет... bowuu bowuu bowuu

# 163
 Това е едно от интервютата на Сару.  Предупреждавам !!!! Превода е на Гугъля  tooth     smile3555   

http://www.google.bg/url?sa=t&ct=cltr&cd=0&url=http% … BBJKL6bzaiJkDmIWg

# 164
 newsm44  Няма да заключвам тая вечер ,да може утре да влезе куриерът  Joy Joy Joy  

Аз само го гледам и му се радвам на комисаря , друго всичко отричам   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт