ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 591
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
И аз съм тука. Как сте момичета какво ще нищим днес?  Thinking
Ми как кво,нашите любимци!Иаз се бях омотала в първите серии.Да ви споделя и сценаристите и режисьорите са си тамън на място.Успели са да покажат артистите  в най-добрата за тях светлина и за ни грабнат вниманието от начало.
Да резнали са ми,ударила съм тавана на пикселите,Те хората пишат600:600 ,но не съм догледала.Моля за извинение. Praynig Praynig Praynig

# 376
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде да нищим нещата... Thinking
Аз бех почнала от 1 серия...ама си нищим сама...никой не ми приглася...!!! Mr. Green
БГпапа ви зе акъла... ooooh!..от как се изказа вчера..се изпокрихте по другите теми... Naughty

# 377
  • Варна
Айде да нищим нещата... Thinking
Аз бех почнала от 1 серия...ама си нищим сама...никой не ми приглася...!!! Mr. Green
БГпапа ви зе акъла... ooooh!..от как се изказа вчера..се изпокрихте по другите теми... Naughty

Аз на него му отвърнах вече- сега зяпам 1 серия, планирам и втора за днес и ще ти пригласям!

# 378
тук сме,ЗИЗУ,не си мисли,че сте оредели Naughty
за Есмер сме на линия... Hug

# 379
Гале те нека да пуснат филм с нащо момче пък на Аблата ще и простя нека се учи жената дори може и да и помогнем с нещо.Да ти кажа съгласна съм и само облечен да го гледам.
Ако трябва да сме реалисти силните му страни са неверояната игра на лицето,емоциите които може да изрази и ни внуши с един поглед,с едно мигване на клепачите или загадъчната полуусмивка.И фините,перфектни ръце-ръцете на убиец и много влюбен мъж.Да си задаем въпроса коя от световно известните звезди,може да придаде дълбочина и смисъл на малките жестове и детайлите по един толкова съвършен начин.

# 380
Разсъждавайки над отношението на Емер към Сюлейман от първия епизод си мисля,че той не го възприема само като бизнесмена, който трябва да държи под око в името на мисията си,но и като бащата когото никога не е имал и затова в кризисни ситуации го бранеше като истински син.
Боже-е-е-е а,а какъв поглед метна на Галип на паркинга-не е истина.Мен ,ако ме погледне с този пронизващ и изпепеляващ поглед -направо си пиша завещанието.
Какво ли си мисли актьора в този момент за да изрази такъв гняв? newsm78 newsm78 newsm78

# 381
Тити, съгласна съм с тебе...то тва си е майсторлък... Peace
А са като попаднем на некой латино сапун.... ooooh!..нема такива простотий... #Crazy
Добре, че ни пуснаха турски сериали...та да видиме ....що е то добра игра...!!! Laughing
По принцип нашия сериал не блика от сценарни решения  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire...но ето как един Сару...подкрепен от Роза и Езел изнесе све на гърба си...иначе то пълна БОЗА...която ще се помни... Mr. Green
Много ми е интересно сега кат пуснат "Ново начало"...като аблата не участва...как ли ще бъде Сару...дали нема да се развихри...и да видим нещо по така...а не само части от епидермиси и бицепси.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама зех много да ставам ДЪЛБОКА...Извинете за дългия пост... bowuu bowuu bowuu

# 382
Ненадминат е....Холивуд много хляб има да изяде ...
Абе в първа серия нещо не ми стана ясно...защо Сюлейман отмени убийството на Назлъ Thinking Както напираше "Убий я та убий я" и изведнъж стоп newsm78 Аз тогава още запитах да не би и дъртия да е от ДС ама както разбрахме вече - нема такова нещо...следователно отново аблите са яли нещо развалено Mr. Green Joy

# 383
Ненадминат е....Холивуд много хляб има да изяде ...
Абе в първа серия нещо не ми стана ясно...защо Сюлейман отмени убийството на Назлъ Thinking Както напираше "Убий я та убий я" и изведнъж стоп newsm78 Аз тогава още запитах да не би и дъртия да е от ДС ама както разбрахме вече - нема такова нещо...следователно отново аблите са яли нещо развалено Mr. Green Joy

Ма аблата няма ли намеса в новия филм?! Shocked Ай стига бе baby_neutral Значи ако ще и на ескимоски да е че се гледа, белким оплакнем окото тоа път Joy
Оле много съм застреляна..самоцитирах се без да искам, изФинете ме Blush

# 384
Мале-е-е-ей Зизу,само двете сме.Ти поне Мурат ти е на линия,пък аз само се заявявам,заявявам и надявам на Юмит,ама не-няма го!!!Поне някоя снимка ми изровете за успокоение на душата.
Отивам да ровя за хотел"Роза",че като тръгнем към Истамбул може там да се настаним.Ако съществува реално. Laughing Laughing Laughing

# 385
  • София
Чили, ше ме умориш Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

абе и аз ви викам че от началото Аблата е стояла на слънце, вие не вервате hahaha hahaha
и за Назлъто и отмененото й убийство, па и не мога да преглътна аз онези медицински недоразумения, а и друго гледам-Бахар къвто тон държеше на Кръстоносеца от самото начела-май е имало загрявка и преди това-щото оная му цвилеше каво съм аз за тебе, демек имало е нещо и тя претендира за още Thinking Thinking
тъй ами-такъв мъж изпуска ли се Blush Blush
и друго недоразумение-Роза с къв акъл уж се обърка че той е синът й, че той е поне 4-5г. по-голям, нема начин той да е детето което търси, нищо че носи Кръста, ма айде, то ясно, много й е пекло слънцето на Аблата hahaha hahaha

Зизкеее, а за латиното-мани, то това живо наказание-като фърлим едно око, чак и Бурак мислим да го номинирам за добра актьорска игра на фона на ония #Crazy #Crazy

# 386
и друго недоразумение-Роза с къв акъл уж се обърка че той е синът й, че той е поне 4-5г. по-голям, нема начин той да е детето което търси, нищо че носи Кръста, ма айде, то ясно, много й е пекло слънцето на Аблата hahaha hahaha

Зизкеее, а за латиното-мани, то това живо наказание-като фърлим едно око, чак и Бурак мислим да го номинирам за добра актьорска игра на фона на ония #Crazy #Crazy

И ма Галке той младееее затова се объркА госпожа Роза Peace
А и ми е много интересно защо така се госпожосват и господиносват. Госпожа Роза, Госпожа  Айлин и т.н. че то може да има 100 Рози и Айлини Thinking Тука при нас е г-жа Петрова, Г-жа Иванова да се знае...и в действителност ли е така Thinking

# 387
Мале-е-е-ей Зизу,само двете сме.Ти поне Мурат ти е на линия,пък аз само се заявявам,заявявам и надявам на Юмит,ама не-няма го!!!Поне някоя снимка ми изровете за успокоение на душата.
Отивам да ровя за хотел"Роза",че като тръгнем към Истамбул може там да се настаним.Ако съществува реално. Laughing Laughing Laughing
Тити,...пращам ти Юмит с бела панделка...чекай го на гарата..гише КОЛЕТНО... hahaha
А тоз новия филм...малееее, май че излезне доста добър...попаднах аз на 3 фрагмента.....и ми се зе акъла.... #Crazy #Crazy #Crazy..май наш КРЪСТОНОСЕЦ че се яви ..само дет нема да е Есмер а Мурат...ГОЛЕМ ПРАСССС !!!! Лелелеле, кво се задава не  е истина он си е същия  Blush Blush Blush Blush Blush
Как само че стане тва с излъчването у БГ ..незнам... newsm78 newsm78 newsm78

# 388
Момичета, ще преисталирам компютъра, след това се присъединявам да нищя и аз със Вас.

# 389
Момичета, ще преисталирам компютъра, след това се присъединявам да нищя и аз със Вас.
Аниии, Ха ЧЕСТИТО!!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Малеее, ти до довечера нема да се явиш...щом че връткаш ПРЕИНСТАЛ.... #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт