От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 858
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, момичета!

Има ли такива сред вас, които са поръчвали чрез куриерска фирма Еконт? На страницата им пише, че комисионната е 4%. Разкажете моля, с няколко думи, ако имате впечатления и Ви благодаря предварително! Hug

ПС: извинявам се, ако назад в темата е обсъждано това. На първтата страничка не видях да е сред изброените фирми-доставчици. Peace Весел Никулден на всички!

# 526
Здравейте момичета,четох,че Mothercare имат вече директна доставка до България.Някой може ли да ми помогне,не мога да се ориентирам!!!....Влязох в техния сайт,но никъде не пише да имат доставка до Бг???

# 527
Здравейте момичета,четох,че Mothercare имат вече директна доставка до България.Някой може ли да ми помогне,не мога да се ориентирам!!!....Влязох в техния сайт,но никъде не пише да имат доставка до Бг???

Цитат
We offer international delivery on selected items such as baby clothing, kids' clothing, selected toys & gifts, maternity clothing etc Rest of Europe J24.95 per 2 kg, 3-7 working days.

Предполагам, че това трябва да е доставката. Ако позволява да въведеш български адрес, значи става, а и на стъпка плащане трябва да ти покаже доставката.

А за по-горе цитираното писмо...........мноооого професионално. Имат стил хората. Confused

# 528
Аз съм от Бургас,ходих до магазина им в Плаза-Мол и си купих някои дрешки-сега имат намаление 20%,но искам и спално бельо да си взема,но за него не е актуална промоцията им,та за това се заех по някакъв начин чрез нета да си намеря,но не мога да се оправя! Sad

# 529
Аз съм от Бургас,ходих до магазина им в Плаза-Мол и си купих някои дрешки-сега имат намаление 20%,но искам и спално бельо да си взема,но за него не е актуална промоцията им,та за това се заех по някакъв начин чрез нета да си намеря,но не мога да се оправя! Sad

Наистина доставката им до България е солена, а и много назад из темите имаше коментари че много ги бавели поръчките. Най-добре си избери фирма-посредник от първа страница и направи поръчка чрез тях. на сайта на всяка фирма посредник са описани условията им.

# 530
Благодаря,ще се пробвам с тях!

# 531
  • В мечтите
Потресена съм от отношението което могат да имат някои от тези ф-ми,плащаш си като поп за услугите които предлагат а на всичкото отгоре като им потърсиш информация при забавяне получаваш насреща грубо отношение  Peace

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 18:40 от Bella Slava

# 532
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!
На път съм да поръчвам... Нова съм в таз дейност и доста страхлива от което.
Моля, кажете ми коя посредническа фирма на кой ник от форума е. Да мога да ги притеснявам и с ЛС-и  Blush
За София коя е най-бърза/евтина и качествена?
10Х

# 533
Май в София има само 1 засега - Габко. Гив Транспорт казаха, че ще стартират от януари посредническата дейност.

Днешните емоции ми дойдоха в повече. И аз получих такъв имел от Габко. В отговор написах каквото мисля и ми се извиниха. Следващия имейл си беше ок. Явно този човек не беше спал последните дни.
Мисля, че е правилно да се измерват пратките пред клиентите. А не после да има недоразумения.

Аз и без това доста поръчвах напоследък и ще поспра. Скоро почват коледните намаления. Миналата година адамс почнаха в началото на декември.
Дано Гив Транспорт да се преборят с М&М и Дебенхамс. За да може да поръчваме.

# 534
Белла....за кои фирми говориш-посредниците ли или магазините?Аз останах доволна в магазина.

# 535
  • Sofia
Шанко, какво си решила да поръчваш, кажи та да те насочим от къде и как ще ти е най-изгодно?  Grinning

# 536
  • В мечтите
Белла....за кои фирми говориш-посредниците ли или магазините?Аз останах доволна в магазина.
ами не за магазините, аз имах конфликт с Изили и просто като чета това...аз съм много доволна от Алмуз, предимно от там и една поръчка от The Win съм правила.

# 537
това което за THE WIN не разбрах е:
те посредник ли са?или сам си поручваш,и ползваш адреса им?
взимат 5 лв на кг...и доставят до къде?аз съм от в търново-ако ми доставят пеятката до офиса на еконт не плащам допулнително извун 5те лв-на кг?
ако има доставка от съответния саит,си я поемаш нали?
сте се радвам някои да сподели опит,ползвал техните услуги
благодаря ви Hug

# 538
  • В мечтите
аз си платих тези 5лв плюс 1.2% за наложения платеж защото не успях да стигна до банката и момчето ми предложи да направя така,наистина не се оскъпи кой знае колко защото при превод в дадената банка ако не си клиент ми взимат 2лв. и направих така.Лошото при тях е че доста се забавиха при доставянето на поръчката ми.Не съм плащала наистина за доставка от сайта до англ. им адрес,но той беше вкл. в списъка им.Трябва да ги попиташ но предполагам че ако искаш от друг ще искат да си поемеш доставката.  Peace

# 539
Здравейте, момичета!

Има ли такива сред вас, които са поръчвали чрез куриерска фирма Еконт? На страницата им пише, че комисионната е 4%. Разкажете моля, с няколко думи, ако имате впечатления и Ви благодаря предварително! Hug

ПС: извинявам се, ако назад в темата е обсъждано това. На първтата страничка не видях да е сред изброените фирми-доставчици. Peace Весел Никулден на всички!
Привет, явно никой няма да ти отговори.От две седмици чета темата и се убеждавам че не е толкова зле и с тях,ако разбира се отново се групират няколко мами и се поделят транспорта.Някой ми беше отговорил и на мен че доставката им за 1 кг била към 32 лв. Но пък % е 4 и курса на паунда е 2,18,тук се изписаха много по-големи проценти като 8 % и 10 % и дори 15 %.В сайта им /на еконт/пише за едни 2,50 % отстъпка за NEXT,но ако се направи поръчка до 10.12. Аз вече направих една поръчка оттук във форума с една мама.Първата ми беше.Искам да видя качеството на дрешките и ако е добро,в което не се съмнявам,ще поръчвам и сама. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт