Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 889
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Павлина, ние точно там ходихме - при Куманова. Тя само му преслуша коремчето и каза, че един вид е нормално това с коликите Rolling Eyes. Мисля сега да го заведа при Лазарова в Токуда, не знам, поне едно ехо да му направят  newsm78. Идея нямам вече. Ама то сигурно след НГ ще стане, трябва всъщност да звънна да питам имат ли часове преди НГ, че вече не се издържа това. Пак мерси за загрижеността  Hug

Дзверо (някак пО ми се връзва да ти викам така, отколкото Дзверила  Mr. Green; знам, знам - Кокосът е виновна  Laughing), взе ми думите от устата по повод толерантността. Но реших вече да не пиша по тази тема, така че млъквам.

# 691
Усмихнато, предполагам, че в Токуда ще ви вземат и преди Нова година, ама ако си платите. По ЗК - трудна работа да стане бързо. А аз мислех, че му е правено ехо. Другият вариант е да го заведеш в педиатрията - с направление от педи. Там има всякакви специалисти - и са добри.

# 692
Каспър(Поля), какво е станало с теб? Какви са тези глупости за нетолерантност, за които говориш?Познавам Каспър от години и я помня като много свестен човек. Не ми казвай, че вече толерираш неграмотността? Случая на Накри вече го изяснихме и защо така пише, няма какво повече да го дъвчем, но с теб какво се е случило питам аз?
Отдавам го на близките ти взаимоотношения с Накри, това ми е единственото логично обяснение, иначе да си се променила чак пък толкова?!?

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:16 от доня КОПРИВА

# 693
  • София
Да пускам ли набързо скалъпената тема?

# 694
Честит първи рожден ден на Рая и Алекс! Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи за радост на цялото семейство! Весел празник и очакваме снимки  Hug!
  newsm51 smile3525
Накри, имаш и моите симпатии, още повече след последната ти постъпка  Hug.

Зари, определено много ни отива амплоато на виолетово ангелче  Wink.

Лорини, успех и на следващия изпит  Hug

И аз съм за това да се затвори тази тема, нека новата да е по-положителна и що пък не - захаросана  Wink.

Сиси, на наши много близки детето имаше проблеми със стомахчето горе-долу на възрастта на Кало. Лекарите, при които те ходиха и останаха доволни и проблема на дететнцето се реши, са Лазарова, за която вече си споменала и д-р Пенджакова от МЦ " Детско здраве".
Павлинка, адмирации за загрижеността за зетя   Hug, но мен лично доста ме стряска формулировката " не е нормално........" и т.н. Аз го приемам така, надявам се Сиси на всичкия й зор да не го е прочела, по начина, по който аз го направих.

Хайде да почепря за 11-а месечинка на малкото ми слънчице:

# 695
Честит Рожден Ден на Алекс и Рая. Нека бъдат живи и здрави, да радват мама и тате. Пожелавам им слънчево детство изпълнено с весели игри.

Мили мами, весел празник и чакаме снимки.   bouquet   bouquet   bouquet

Дзверила, да ти разбера един пост и аз  Mr. Green

... и аз, и аз  Embarassed  Joy

# 696
Ели, аз само да кажа за "не е нормално.." - и аз го възприемам, че не е нормално, в смисъл, че явно не съм го прочела така, както ти Wink (досега и без това съм се шашкала твърде много, попретръпнах вече Wink). И за мен хич не е нормално това и трябва да има някаква причина. Не може ей така - пробвайте с този, пробвайте с онзи пробиотик. Ми то детето що чудесии изпи вече  Sad. Та ще отидем да чуем и второ, пък ако трябва, и трето мнение.
Павлина, и аз знам, че със ЗК мнооого време се чака. Ама ние и без това нямаме педиатър по ЗК, нашата си е частница и така и не съм го записала при държавен. Трябва да взема да се поправя  Rolling Eyes.
Свате, честита ви последна месечинка преди рождения ден  Heart Eyes Да те слуша снахичката и да се кротва от време на време, че да можеш да си почиваш и ти Wink  Hug

# 697
Оооохххх, пък сбърках някъде, явно

[Павлинка, адмирации за загрижеността за зетя   Hug, но мен лично доста ме стряска формулировката " не е нормално........" и т.н. Аз го приемам така, надявам се Сиси на всичкия й зор да не го е прочела, по начина, по който аз го направих.

Надявам се, че Сиси няма да го възприеме така. Аз просто изказвам мнението си - все пак две деца имам, а и доста други деца познавам и за мен не е нормално. Според мен е редно да направи консултации с няколко гастроентеролози, за да е по-сигурна.
А пък ако Сиси се е притеснила от изказването ми, предполагам ще си каже сама. Защо й адвокатстваш?

# 698
Павлина, не смятам , че имаш право да даваш съвети!!! Мисля, че прекаляваш. Тук всички са достатъчно компетентни ако не си забелязала!!!

# 699
Сиско, радвам се, че не четеш като мен  Mr. Green, ама аз съм си малко паника и така казано/написано откровено ме шашка. Както и да е проблемът явно е в моя телевизор  Mr. Green.
Гушни Кало от нас и се надявам да решите проблема по най-лекия за детенце начин  Hug.
Иначе снаха ти тази нощ много прилична, не се е будила, следователно и нас не е будила  Wink. Сега докато пиша съм пуснала The Voice, върви някаква балада и детето танцува блус, хваната за решетката на кошарата - клатушка се наляво, надясно абсолютно в ритъма на мелодията. Тренира тя за срещата с Кало  Wink Mr. Green Wink

П.П. Павлинка, никъде не си сбъркала, аз изразих едно опасение, понеже както по-горе писах - аз приемам нещата така. Сис е писала, че за нея е ок. Значи всичко е ок. И не адвокатствам  Mr. Green, поне не все още, но след някоя и друга година се надявам да го правя успешно  Wink

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:52 от elli_g

# 700
Аууу, тя тренира, а Кало спи  Laughing. Така де - мъжка му работа Wink Ама ако Кало се е метнал отново на баща си и по отношение на танците - кажи й да не разчита много  Sad Митко е такова дръвце, пък аз така да обичам да танцувам... Ей затова не обичам да ходя с него по дискотеки, нито с него мога да танцувам, нито да пофлиртувам, танцувайки с някой сладур Wink  Flutter. Всъщност като съм без него навън пак не ми трябват мъжете де, те само ми се пречкат, щото не ми дават пространство да се развихря  Crazy. Уф, че се отплеснах  Laughing

Момичета, много ви моля, стига вече кавги и жлъчни коментари, уморих се... Павлина се опитва да помогне, Ели е пречупила коментара през своите разбирания и айде пак. Това не трябва да е повод за нови караници, просто всички четат по различен начин, стига вече.  Hug

# 701
Павлина, не смятам , че имаш право да даваш съвети!!! Мисля, че прекаляваш. Тук всички са достатъчно компетентни ако не си забелязала!!!

Алекс, и аз те обичам Heart Eyes

# 702
Честит рожден ден на Рая и Алекс! Да растат здрави и щастливи дечица! А за мамите- това    Grinning  Весел празник!
Меденките много ми харесаха. Записах си рецептата и ако не ме домързи, ще ги сътворя  Wink
Свате, дано бързо се разреши проблемът с мебелите. Що се отнася до Никола, има време да оцени стаята.

На ски никога не съм се качвала  Sad , а бих искала. Скоро не се и очертава такова нещо.

Ели, със сини също ти ходи  Grinning
Бубче, преди забравих да ви поздравя за колата.  Peace  Доста внушителна изглежда. Разгледах снимките, личи си, че е оценена подобаващо от господина  Laughing
Бейбиблу, и твоето джудженце е много сладичко!  Hug
sisi_8227 , прегръдки и за твоята усмихната розова принцеса!

За моята работа накратко- съкратиха ме, защото закриха цялото училище и в този случай се оказа, че имат пълното законово право да го направят, а аз съответно губя всякаква закрила като майка на дете, ненавършило 3 г.

# 703
 Данче и СиситУ, не четете този пост, няма да го разберете.  Twisted Evil

Момичета, много ви моля, стига вече кавги и жлъчни коментари, уморих се...
От както има РедБул, умората не трябва да нарушава купона.  Mr. Green

Дадоха ми кухня без бурканчета. Лелката Венера каза, че нямало проблем. Много е добра лелката Венера, освен това и размерите й са планетарни. Кат стана дума за планети, едно ангелче ми каза, че са открили начин от хорската простотия да се прави ракетно гориво. Дали да не им предложим неограничмените запаси в темата?  newsm78

Павлина и Алекс, айде стига сте разваляли хубавия бой с кавги. Ели_Г, може да я назначим за коментатор (по правило излишен).  hahaha Все някой трябва да тормозя...

За Краси Прекраси нищо няма да ви пиша, щото не заслужавате.  Crossing Arms За неговата висша компания, дори интерактивна, е достойна само дружина Мърлина (Малина, Къпина, Детелина и евентуално Павлина). Освен това няма какво - расте, опитва се да ходи и няма зъби. Обява: Изкупувам млечни зъби. За контакти: Феята на зъбките.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:25 от Дзверила

# 704
  • Варна.....
Да пускам ли набързо скалъпената тема?
Направо ти се чудя що се моташ още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт