В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 703
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Льонеберя страхотна идея браво.
Аз пък си мислех Мери дали не можеш и например да се хванеш да правиш застраховки или аз бях почнала  преди време да събирам клиенти за ПОК''Доверие'',все пак ще си вадиш някой лев от тези неща,незнам засега това ми хрумна. Hug Hug Hug
Роси  bouquetти си страхотен човек  People Angel.Радвам се че все още има добри хора като теб във този жесток свят newsm51.
Ави как си мила как се справяш сама децата слушкат ли те Hug Hug Hug

# 451
Камчи, много нежно си го казала душо! Но знам че са тежки времена за всички, достатъчно ми помагахте, даже прекалено!  Embarassed
Льонеберя, идеята е чудесна, отдавна го мисля. Работата е там че всеки си има баби, че и прабаби, дядовци   и лели, които гледат децата, не почасово ами  по цял ден, с удоволствие при това. За това ме гледат като полезно изкопаемо като кажа че съм съвсем сама. Въпреки това ще взема да разлепя някоя и друга обява за почасово гледане на деца, ще кажа и на познати майки, все на някой може да му затрябва понякога гледачка. Стига да нямат условия да е по домовете им, че няма да е удобно да водя Ива и Емма. Играчки имам в изобилие, не са проблем. Как се заплаща този труд нямам идея обаче?
Ако комбинирам гледането и шиенето може би ще се закрепя  Peace
Вал ти ме пита за халките, може пък някой да види другаде подходящи. Трябва да са метални, без прекъсване, обли (не плоски), с диаметър поне колкото гривна за ръка, иначе дебелината не е толкова важна, моите са с дебелина колкото тънка цигара.

# 452
мери искам слинг, само не мога да измисля как да ми го изпратиш без да даваме сума ти пари на пощата. Предпочитам парите да отидат по предназначение. Ако измисля нещо друго пак ще пиша.

Момичета ние сме добре, сама съм в къщи с Лео и бебето и не остава време да пиша. Таткото ни почна работа след една година в къщи, точно когато си мислихме че вече нищо не може да ни помогне. Така че Мери горе главата, винаги има светлина в тунела.

# 453
  • София

Тук се намират магазините "От игла до конец". Има от двете страни на Пиротска. Има още един за шив.материали, но е по-скъп. "От игла до конец" има и на Мария Луиза.
Мери, ако успея да оставя малката на майка, ще ида да ти взема, но честно незнам кога ще стане това. Аз оттам си взех моите халки за слинга, но не бяха стотинки чак. Имаше различни цветове. Ако някой иде, да вземе. Аз когато знам, че ще ходя, ще те питам дали, какви и колко.

# 454
  • Sofia
Не може ли да се купят от склада направо на едро тези халки: http://www.vili-bg.net/bg/Ot_Igla_do_Konec_-_Magazini_za_sivaski … dro_i_drebno.html
Може би на едро продават само на фирми, някой може ли да помогне с такава, няма смисъл да се взимат насипно си мисля.

Тъй като Ева още спи не мога да им звънна, но ще им пиша и ще ги питам, после и ще им се обадя.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 14:50 от Valeria

# 455
Катче аз взимах преди 5г, тогава бяха 80ст, сега сигурно са доста повече, но нищо.
Вал не мога да видя сайта, не ми зарежда.

# 456
  • Sofia
Мери, аз питах за тези с най-големият диаметър, нали така?
Или си има точна мярка, ако има кажи ми колко е за да съм по-конкретна и да могат и цена да ми кажат, че има снимка на която са подредени доста размери, а и като гледам що джвъчки продават.  Crazy

# 457
Искам да почерпя за едно събитие, което ме кара да вярвам, че има чудеса. Моята бивша началничка, разкошен човек, вчера е родила бебе в Ню Йорк. Черпя за малкия Косьо. Според българските разбирания майката е на невъзможна възраст за раждане, но бебо е факт и това е едно истинско чудо, каквото предколедно пожелавам да има в живота на всяка от нас:

# 458
  • Sofia
Пух, ами тя е отишла жената в страната на неограничените възможности да роди, разбира се, че ще стане чудо!  Grinning
Да им е честит Косьо, много радост и веселие да им носи!   bouquet
Тези торти много апетитно изглеждат особено последната, ще слюноотделям сега дълго време, пък съм на диета, няма да барам, черпя се с поглед.  Laughing

# 459
Здравейте мами  Hug
Ей, тъкмо вчера по това време реших да пиша и като ни разтресе едно земетресениеееее  newsm09 . Е, разминахме се само със покачване на нивото на адреналина и малко страх . Дани спеше и въобще не го усети а и ние решихме да не го будим и да си стоим у дома .
Ох, Мери, Мери  Hug . Четейки всичко до сега ми изниква само една фраза в главата '' По добре страшен край, отколкото безкраен страх'' . Аз също не искам да съдя никой и никого, но знам, че всичко зависи от теб самата и само от теб. Ние можем да даваме съвети, мнения, позитивна енергия, финансова помощ, но да  си щастлива и в хармония със себе си зависи от теб  Hug .  Пак ще се повторя, както съм писала и в други постове, би било добре да смениш мястото, обстановката, да се движиш на някъде . Аз съм го пробвала и наистина започват да ти се случват неща , които най-малко си очаквала или мечтала .
Идеята на Льонеберя е добра , аз самата съм я препоръчвала, но има едно голямо ''НО''. Аз съм била в Айтос и знам за какво става дума. Ами трудно изпълнимо е за там  Peace . Виж в София, където няма място по яслите е друго на въпрос, тук си е направо ниша...
Мога да предложа, понеже напоследък прекарвам много време в e-bay , да се обедините Кат, Кас, Чара и да направите един онлайн хендмейд магазин там. След като много дистрибутори, аптеки, магазини са се ориентирали към този тип търговия , значи има полза.
Мисля, че е една добра алтернатива за продажба на всички тия красоти които правите и които по мое мнение  са търсени и ценени в света . Ако Мери се навие може и нейните слингове да се продават там. Сега хвърлих едно око, че има слингове за 20, 50 евро  Shocked .

Чаре, ех мила, нямам думи за къщата ... Наистина Роси ( Снежанка  Grinning)  е права за табелката... От видеото направо блика любовта и мерака със който сте я изградили буквално от нулата. Много мъки, нерви и пари ви е коствало но пък така е много по-сладко нали?

Пух, честито на твоята шефка! Ох, винаги се разчувствам от такива чудеса на съдбата....

Ще дописвам довечера, че Дани се събуди и трябва да се приготвям за тренировка .
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 460
Ето ви порция смях днес, за тези които не са го чели...
...от нета естествено....

Мили Дядо Коледа – отворено писмо
Мили Дядо Коледа,

Никога не съм ти писала писма, защото смятам, че е тъпо. Също така смятам, че Коледата е голяма тъпня, защото отдавна не е това, което трябва да е. Да не говорим, че ти си просто измислица на "Кока-Кола".

За мен ти всъщност си Дядо Мраз, чийто рейтинг е паднал внушително и вместо смяна на пола, което би скандализирало Католическата църква (с която ти си като дупе и гащи), просто смени името. Човече, това не помага. Виж Принс! Колко пъти пробва, все не му се получава.

На всичко отгоре заради тая промяна, която се осъществи преди 20 години, а АЗ те помня като Дядо Мраз, непрекъснато ми се вменява, че съм стара, защото има популация от хора, които дори не знаят, че си бил под различен псевдоним преди време.

А напомнянето на една жена, че е стара, я прави нестабилна емоционално и психически, което, вярвай ми, ти не искаш да предизвикаш! Капиш?

Смятам обаче, че дойде мигът да искам. Ето кратък списък с нещата, които, смятам, е редно да ми донесеш, не щото съм алчна, а щото реших, че е крайно време. Прилагам исканията си, разделени в няколко групи:

Група А (група от прости искания, мои си):

1) нов лаптоп (за улеснение мога да приложа линкове – тук проличава в мен желанието да помагам и да не съм в тежест на хората)*
2) фотоапарат (познавам една мацка, която има хубав, може да вземеш нейния, за да не се набутваш много – тук изтъквам като разумна и благородна дама, спестявайки ти малко хилядарки)*
3) таблет **
4) аз да съм красива, останалите – грозни. ***

легенда: * задължително, ** пожелателно със задължителна насоченост, *** спешно!

Група Б:

Следва списък с възвишени искания, за да се представя добре и за да ти изглеждам готина, белким това те убеди, че може да изпълниш първите 3 точки.

1) всички бездомни животни да имат дом и да не страдат (не за друго, но агресията ми расте) – бивам също така състрадателна, очевидно!

2) световен мир (гледала съм около 2 състезания за Бест Евър Супер Вселенски Мега Гига Модел на Сатовча и там съм го чувала, а и имайки предвид точка 1 от списък Б, в най-скоро време може да застана с автомат на улицата и да избия 20-30 човека. Можеш ли да живееш с тази мисъл, че ти си виновен? Пряко! Замисли се!)

3) здраве и благоденствие за всички (яла съм бая питки с късмети) – ето, дори не съм егоист! Нека и другите имат лаптоп и камера! Милиарди грозни хора с камери и лаптопи.

4) забрани, моля, Голямото Коледно Преяждане! Тъпчейки седемнайсетата сарма в гърлото си в главата си, 99% от жените на този свят пишат "Обещания за Новата Година", в които категорично е упоменато: "от 01.01. започвам диета". Точка 4 може да мине към точка 3, особено ако говорим за холестерол, диабет и кво ли още не, но в Името на Жената го отделям – от тази точка става ясно, че съм виден общественик и с гражданска съвест.

5) Особено много ми се иска да те замоля да се счупят всички видове преси за коса, особено тия с "вафличките". Кажи са и ти – не са ли гнусни тия "вафлички"? То па как не им дойде на акъла на молните принцеси, че това е освен демоде и доста ... грозно. Тук личи загрижеността ми и за мъжете, но и че съм естет.

От група Б повече, но и от група А, мисля, категорично стана ясно, че съм яка мацка. Кораво парче. Супер тупалка. И че заслужавам, ЗАСЛУЖАВАМ, ПО ДЯВОЛИТЕ, нов лаптоп, чиито бутони работят и който не забива, като пусна повече от 3 програми!

За да не пропуснеш нещо, съм внесла някои разяснения, а не изключвам да пропуснеш и тях, защото вече споменах – ти си тъпак.

Наблюдавайки обаче кариерата ти последните години, оставам с усещането, че теб повече те касаят материалните неща. Мен също. За нематериалните искания май трябва да сменя получателя на това писмо. Вероятно то ще започне с "Мили Дедо Боже". Въпреки всичко сметнах за необходимо да покажа дълбока душевност.

При неизпълнение на някое от исканията ми ще подам жалба в НВМС, РВМС и РИОКОЗ. Не че жалбите ми ще имат ефект, но поне ще съм изпълнила гражданския си дълг, а и мнението ми, че си тъпак, ще се затвърди.

Поздрави,
Мила
(нека името ми не те заблуждава, заплахата за калашникова седи!)

ПП: Слушкала съм, ако това има значение.

# 461
  • Sofia
Момичета, говорила съм с човека за халките, след малко трябва да се чуем, за да ми каже от кой цвят има наличен, на едро минималното количество е 50бр халки и струват 50 стотинки.
Предложи ми да ги остави в магазина от там да се вземат, може ли някой да мине да ги вземе от там евентуално ако му е по път, а аз ще ги платя?
Взимането на мен ми е малко проблем, но ако никой не може ще опитам да направя някаква гимнастика.

# 462
  • Sofia
Така, пак съм аз, няма да редактирам, че кой чел, кой не чел да не стане объркване.
Халките са в магазина под колонадите, големият /каквото и да значи това, така каза човека/, явно другия е по-малък, утре трябва да се вземат.
Ако няма желаещи до вечерта съм казала на мъжа ми да мине с едно такси и да ги вземе, проблем няма в това да го разходя, проблема е в това, че магазина работи до 7ч и не знам дали ще успее да стигне на време, но ще го изнудя да даде всичко от себе си аз съм способна.  Mr. Green
Ако някой обаче все пак има път от там през деня, моля да ми пише на лични, за да се разберем къде и как да му изпратя парите.
Мери, халките уредихме, а с платовете какво ще правим?

Тони, направо ти съчувствам за това земетресение, много ме е шубе мене да не ми падне блока на главата, добре че леко се е разминало!  newsm43

# 463
Вал и ти си чудо някакво  Crazy 
Първо да ти кажа че получих колета ти днес, изненадата беше огромна и толкова приятна и вълнуваща!  bouquet Всичко е по мярка на момичетата, а за вкуса ти какво да кажа, върха си. Или както каза Ива тази кака Валерия е страшна, казвам не страшна а страхотна, а тя е все едно, благодаря и!  Hug И аз ти благодаря много!
С халките се справи от раз. Ако можеш плати ги, до няколко дни идват детските, аз ще ти пратя паричките. Не малък ангажимент ще е и пращането насам.  Confused
Платове няма да взимам предварително, всеки има предпочитания за цвят, така че за сайта ще снимам моя слинг като модел, а по натам като направя няколко ще прибавям и тях, така ще се събере каталог. Мисълта ми е че след като майката каже цвета ще взимам хасето и така. То не е скъпо, за един слинг отиват 90см при ширина 220.

Ивайло се прибра преди малко от някъде, каза че от утре е назначен на работа като събирач на сметки, не знам какво означава. Към Глобул било това, щял да разнася пликовете със задълженията по адреси, не знае каква заплата ще взима тъй като щял да е на комисионна, зависело на колко човека ще разнесе и колко пари дължели те. Звучи ми като да се размотава цял ден по улиците отчитайки дейност, както винаги е правел, нали ще се води на работа, това за неговата съвест е достатъчно. Като донесе дребни стотинки ще вдигне рамене "какво да сторя, това е".
А аз се надявах да замине и да се свърши вече тая агония. Снощи дори ми се заканва, абе ти си търсиш нещо, и ще си го намериш, ама да видим, така ще се нахндриш че ще ме търсиш. Каква ли мисъл е родила празната му глава не знам. Заприличваме на войната на семейство Роуз Sad

Тони  Hug
Пухче да е жив и здрав Косьо, голям мъж да порасте за радост на мама!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 19:44 от Мери

# 464
  • Sofia
Нищо няма да ми пращаш какиното  Mr. Green запазвам си правото да ми ушиеш един слинг за третата с предимство, защото съм сигурна че изведнъж ще станеш много заета.  Hug
Радвам се, че са ви харесали нещата и че най-вече ви стават, Емма ми е лесна, но Ива ме затрудни доста, никакви спомени нямам от тази възраст, ще кажеш, че е било преди 100 години.

Общи условия

Активация на акаунт