FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Днес успях да извадя 4 златни яйца. Още първото обиране ми даде златно яйце, после два пъти ми изписа опитайте утре, после пак яйце и така до четвъртото. За подаръците ако мога да събера по 12 от петте вида до 23.12.2009 ще е чудесно  Grinning

# 661
и сега кво- събрах 60 подаръка и дотук ли-тъпооооо.няма ли някоя далаверка като с кокошарниците за втора елха, какво да си правя подаръците Tired

# 662
  • Асеновград
Благодаря ви за отговорите за подаръците. Hug
Преди малко за първи път успях да си хвана огнище Whistling.Много се радвам, от 65 съседа и 42 нива като видях огнището от яйцето щях да откача.
Е това е. Hug

# 663
  • Видин
и сега кво- събрах 60 подаръка и дотук ли-тъпооооо.няма ли някоя далаверка като с кокошарниците за втора елха, какво да си правя подаръците Tired
И аз това се чудя newsm78 Ама нали пише че могат да се отворят след 24-ти и сугирно ще си ги складирам, дано да има нещо интересно вътре.

# 664
Аз ще събера по 12 от всеки подарък, да са ми по равно. Mr. Green Не знам дали ако ги държим в гифт бокс-а ще получим и тях, обаче.  newsm78

Иначе аз имам вече 30, а 60 ми се струваха толкова много, за най-много още 2 дена и ще съм ги събрала..

# 665
тази вечер имам страхотен късмет,за 5 мин 4 златни кокошки  newsm44 и  то чак на 2-3 минута,а по принцип на 20 сек и няма нищо  Whistling
проблемът обаче е,че ме мързи да местя кокошките постоянно,а ако са въм тия златни кокошчици няма да снесат яйчица нали  newsm78,освен да си извадя малко от кафявите пък да сложа златните  Thinking

# 666
И аз току що си спечелих огнище и много се радвам Crazy. Обаче проблемът с подаръците при мен все още съществува. Дано утре всичко да е наред.

# 667
Хм, аз нямам проблем с пдоаръците. Даже като приемах един, ми даде грешка, но като влязох пак, си ми беше в кутията..

# 668
Благодарности на всички за подаръците.....  Hug
Напълних си елхата с необходимите 60, а в кутията ми за подаръци чакат още 6.... я кажете, какво да ги правя  newsm78 newsm78 newsm78
Дали няма да пуснат втора елха?????

# 669
И моята е елха е пълна. Вече продадох 20-на подаръчета и ме е яд, ама какво да се прави. Като гледам получавам по около 120 подаръка на ден. Добре че не всички ми пращат от тия цветни мистерии.
Днес ужасно ми забива играта. Единственото златно яйце, което хванах ми даде кокошарник (тъкмо правех далаверата с втория) И от тогава нищо...

# 670

Това е блогът. Имаше много полезни неща, но от снощи нещо не може да се влиза в него Tired
[/quote ]
А дали бих могла да получа покана за блога!? Whistling Whistling Whistling
Ако ще се раздават покани,искам и аз  Blush...

ееееееееееееееееееееееееее не мога да го махна този затворен цитат и затова отдолу е мое писане  Crazy

Искам и аз  Blush там беше обяснено по моя тап вапрос и искам да влзна да видя как ставаше  Rolling Eyes ooooh!,а неможе  Sad

# 671
Аз пък нямам елха и се чудя какжо га правя тия подаръци. Пише да ги слагам под елхата, ама като нямам елха къде да ги слагам?

# 672
Аз пък нямам елха и се чудя какжо га правя тия подаръци. Пише да ги слагам под елхата, ама като нямам елха къде да ги слагам?

Не може да нямаш елха. newsm78 Нямаш ли картинка на елха горе вляво, като я цъкнеш получаваш елхата. Rolling Eyes

# 673
Нямам. Днес изобщо не можах да играя, и не съм получила, тези елхи подаръци ли са или се купуват? Тая игра не функционира и постоянно забива,  доста подаръци загубих. И срга не мога да играя, нет-а ли не е добре, не знам

# 674
Нямам. Днес изобщо не можах да играя, и не съм получила, тези елхи подаръци ли са или се купуват? Тая игра не функционира и постоянно забива,  доста подаръци загубих. И срга не мога да играя, нет-а ли не е добре, не знам

През сайта няма проблеми , а елхите са подаръци и имаш със сигурност виж във гифт бокса.

Общи условия

Активация на акаунт