МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 477
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
veni_sasi ,Femme така се радвам , че сте ме отбелязали .Вени аз съм тук, я казвай къде е мъжо да го наобиколя днес. Crazy Mr. Green Mr. Green
yanin4eto аз съм това майче дето му готвят дъщеричките , не се предавай мила най-важната добавка към яденето  е любов. Heart Eyes Hug Heart Eyes
Tink люлката е много сладка точно за една малка принцеса. Peace
Antoniya The One , ahoney , Rosi17 честити придобивки , много са сладурски ! newsm10
darida стената е станала цял шедьовър , и ти благодаря за линка мисля да се възползвам. Недей да плачеш бе мила,мисли по положително та и бебчето да е спокойно.   Crazy Mr. Green  Hug
brazil бързо да оздравяваш .  Hug Hug Hug
Mucinka111 , ninchu_m  дано сте по добре милички ,почивайте  и по спокойно я карайте. Прегръдки за вас Hug Hug Hug
НаНина Къде се губиш?Кошарата е наистина добра и функционална.И ние сме се спрели на нея с мъжо ,но има още време. Hug
tincheto бързо възстановяване на мъжа ти и да се пазите с бебо  Peace Hug
4elsy много готина количка  Peace
zvezdi4ka пиши по често,при нас е по весело! Mr. Green
wola така се радвам , че всичко е наред вече при теб.Сега се пази много. Hug
yanitaiv какво е ставало с теб,я ни кажи!Надявам се сега да си добре  Peace Hug

# 616
и пак аз...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ения Hug Hug Hug
slan4ice_85 я да оставиш мъжо да те поглези  сега ти е времето мила Party Mr. Green
Carmen никакво разболяване сега та нали ще си идваш в БГ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
kama4e  Hug Hug Hug моля се за теб миличка,но съм сигурна ,че всичко ще е наред . Praynig Hug
На патерици да честитя празника и аз на всички, който са празнували и по специално: Честит Имен ден на Никола на МАРИССА  и на feniks10 на съпругът и bouquet ами да и на НаНина също  bouquet  bouquet
Mamma  Hug какви хора има само  #Cussing out като се занаятът и започнат да викат на бялото черно, ейййй  да те пукнат. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Едва ли би могла да се отдалечиш от тези проблеми ,но все пак се опитай да го приемаш ,че се случват и такива неща и да не ги вземаш навътре нещата.Хората от страни виждат всичко и съм сигурна , че са с теб.Не че е някаква утеха , но подкрепата в такива моменти е много важна (поне за мен).Всички сме с теб и да се пазиш много заради бебата! Praynig Hug Hug Hug
лелееее пак написах един ферман ама ,като искам да ви поздравя всички  Wink Mr. Green
И аз ще чакам снимчици от срещата и да  разказвате как сте изкара ли  Mr. Green
При мама беше много хубаво,наистина ме разглезиха много напоследък  hahaha Joy Joy Joy
Сега отивам да си похапна , че от толкова четене и писане изглъднях  newsm60 eat

# 617
добр оутро на всички мамчета,момичета аз се порових в нета за референтни стойности на някои мои изследвания,като хемоглобин,левкоцити и СУЕ и видях някъде че за хемоглобина р.стойности са 120-160g/l  а моя е 114,за стойностите на левкоцитите така и не разбрах нищо,на всякъде пишеше различно.моите са 15.1,а СУЕ-20мм според вас всичко наред ли е?

# 618
  • Сред обкръжението
Изчетох ви!

eniq, относно леглото - сигурна съм, че ще намерите страхотно креватче с подходящите размери. Ако искаш дай размерите и аз ще потърся.

kama4e, Дано да се окаже, че си преболедувала скарлатина. Но все пак доколкото знам стрептококи се развива само в сливиците и не причинява нищо на бебо. Стискам палчета за теб всичко да е наред.

Мама Ив  Hug ! Липсваш ни тук, когато те няма. Тук съм! Малко сега покрай празника не съм влизала във форума. Да ти кажа за креватчето наистина има много време. А и в събота ще гледаме едно друго, което Милият е харесал.

Да си похваля Мъжът. Вчера на именния ден така се постара и ми стана толкова мило. Цяла вечер съм го целувала. Цял ден беше най-милият на света. А вечерта спретна вечерята. Бяхме си само двамата и си говорихме, и се обичахме, и си танцувахме.  Heart Eyes Сигурно затова днес съм изпълнена с прекрасни емоции и много любов.

Гушкам ви всички и ви пожелавам мноооооогоооо коледни емоции.

# 619
  • Burgas
добр оутро на всички мамчета,момичета аз се порових в нета за референтни стойности на някои мои изследвания,като хемоглобин,левкоцити и СУЕ и видях някъде че за хемоглобина р.стойности са 120-160g/l  а моя е 114,за стойностите на левкоцитите така и не разбрах нищо,на всякъде пишеше различно.моите са 15.1,а СУЕ-20мм според вас всичко наред ли е?
Хемоглобина е започнал да ти пада,някои лекари изписват медикаменти когато падне под 120,защото с напредването на бременността ще пада още и за да се избегне може да се пие нещо.
За левкоцитите не съм сигурна,но май са ти завишени,но пак май е нормално за бременнита,питай лекаря той ща ти обясни най добре.

# 620
Мамо Ив, добре си ни се завърнала!  Hug

Аз забравих да коментирам количката, която 4елси пусна... Не мене лични тази на АБЦ по-ми хареса, предната дето я беше харесала. Иначе червения цвят е направо страхотен!

# 621
Привет маменца! От доста време не съм се появявала - дори не ми се мисли колко темички сте изписали .... изобщо няма да смогна да ви изчета  Laughing
Накратко да ви кажа какво се случва около мен - вече си имам заместничка!!!! Толкова съм радостна - вече бях почнала да се притеснявам че няма да намерят човек. Знам какво ще кажете - това си е грижа на работодателите, но все пак работя в тая фирма 13 години и не ми е безразлично какъв човек ще оставя на моето място ... та сега съм заета с обучението на новата мацка.
С бебка иначе всичко казват че е ОК - миналата седмица беше 1 кг!!! На мама голямото момиче!!! Днес ми пуснаха едни изследвания на кръв и урина - рутинни изследвания, които се надявам да са ОК, но за резултатите ще напиша утре.
Относно гъбите, с които бях се сдобила преди време - всичко е излекувано ... дано да не се появят пак.
А по повод пазаруването - не съм купувала още нищо - на 19/12 ще има лекция за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и ЖЕЛАТЕЛНИ ПОКУПКИ ЗА БЕБЕТО и КАК ДА ПОДГОТВИМ СТАЯТА НА БЕБЕТО, та мисля след тази лекция и след като видя какво ще ми дадат мои приятелки и познати, чак тогава да пристъпим към купуването на необходимите неща. Нямам търпение да купувам сладурски бебешорски работи....
Момичета, исках да ви препоръчам горещо една книга - "БЛИЗО ДО БЕБЕТО". Изчетох я на един дъх. Особено полезно четиво, което дава по-различен поглед върху майчинството. На мен ми беше много полезна, имайки предвид, че ще ставам мама за първи път и имам много въпроси, много притеснения, много вълнения ...

Да приключвам с този пост, извинете ме
Прегръщам ви всички и ви пожелавам един ПРЕКРАСЕН ДЕН!!!!  Hug

# 622
  • ГО
Добър ден и от мен!
Много ви благодаря на всички, много сте мили Hug Hug Hug

За нас седмицата започна кошмарно, с потвърдена диагноза, куп изследвания, ревящо дете и за капак в картона ми пише, че не съм карала скарлатина.
И личната и гинеколога не могат категорично да кажат, че няма страшно. Всеки вика по принцип и направо ми иде  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Татито си все отпуск да се гледат, ама то файда за мен няма освен, че сме си заедно.

Утре съм на ЖК и се надявам вечерта да видим беба. Успокоявам се, че си мърда детето, надявам се да е добре. Praynig

Ами, това е от нас за сега.
Пожелавам хубав ден на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 623
Здравейте, момичета  Hug
Да си призная и аз тези дни ви чета по диагонал, но разгледах придобивките - много са хубави, а за главоболията на Mamma нямам думи...то с простотията е трудно да се пребориш...най-добре е да бъде пренебрегвана.

Аз ви бях писала за моите болежки в пубисната кост, но тези дни при мен нещата страшно се усложниха.В момента съм на легло и почти не мога да се движа.Болката от пубиса, прерастна в целия таз и между краката.Наистина ми е много трудно каквото и да било движение - до тоалетна ходя като ме вдига мъжа ми и почти ме носи до там  ConfusedЕдинственото, което правя е да лежа и дори обръщането ми от едната страна на другата е мъка невероятна.Обиколих какви ли не ортопеди, всеки вдига рамене и казва,че е от разширението на таза и ми изписват обезболяващи.Един каза, че най-вероятно е свързано с луксацията, която съм имала като бебе - била съм няколко месеца в каиши.Най-вероятно е от там проблема, но това,което ме притеснява е, че не се взимат никакви мерки и ме е страх да не ми се разместят много тазобедрените кости и да започна да куцам  Sad

# 624
НаНина, Tink  Благодаря ви  за топлото посрещане  Hug
Хапнах си и както все ми викат моите хора "нахрани Божидарка сега" ми става едно сънливо.Тези дни нещо не мога да спя вечер , а и след 3-ри дена затишие бебата пак не може да си намери място в корема ми.Скоро ще кача и аз снимки ,но като си взема фотоапарата от мама, че го забравих ме там.Представете си един голям затъпял молив, ето това е корема ми напоследък.Притесняваме само, че не ще да се качва ,а все така ниско си стои. Thinking Hug
Стелее исках да те похваля, че много добре си го измислила с подарачетата и изобщо организацията ти е твое призвание.  Peace Мога само да съжалявам , че не мога да се запозная с вас момичета  Grinning
Карамел` мила много съжалявам, че си стигнала до това положение  spoko Не знам какво да ти кажа,прегръдки от мен и Божидарка  Hug Hug Hug
Сега порцията смях... Mr. Green Joy Mr. Green
Цитат

Бременна жена се разхожда в парка с малката си дъщеря. Момиченцето започнало да я разпитва:
- Мамо, какво има в коремчето ти?
- Бебенце, маминото.
- А ти обичаш ли го?
- Разбира се, маминото.
- Ама, много ли го обичаш?
- Много го обичам!
- Ами, тогава защо си го глътнала, бе, мамо-о-о!?!
Ох да,добавям ви във Facebook , които позная  Crazy ,и ако някои иска да ми прати на ЛС ника си там. Peace

# 625
  • Пловдив
Здравейте и от мен, момичета   bouquet
Мамма,съжалявам за проблемите около теб. Нямам думи направо #Cussing out Опитай се да си спокойна заради бебчо и да не се тревожиш много, доколкото е възможно Hug
Камаче, вярвам, че с бебка всичко ще е наред Praynig
Карамел, никак ли не помагат обезболяващите Cry

# 626
Кама4е доколкото знам към скарлатината не се придобива имунитет и може да се кара повече от веднъж? Така или иначе според мен няма опасност за бебето. говорих с една моя приятелка лекарка и тя потвърди, онова което прочетох в нета... Стискам палчета всичко да премине бързо и без проблеми!

Крамел, ужасно съжалявам за твоите порблеми! Съчувствам ти, тъй като и аз бях в подобна позиция преди седмица и знам колко е ужасно. Аз да си призная се намазах два пъти с диклак... просто не издържах... И сега да чукна на дърво съм много по-добре. Стискам ти палци да попремине болката, ако не напълно то поне до степен, в която да можеш да се движиш!  Hug

# 627
  • Сред обкръжението
Карамел,   нямам представа какво мога да те посъветвам и много, ама наистина много съжалявам, че те боли така! Гушкам те много, много силно и се надявам бързо, бързо да ти минава. Моля се за теб  Praynig

Камъче, надявам се и при теб всичко да е наред! Дано само детенце да си преболедува скарлатината и теб да те пропусне Hug

# 628
Благодаря ви, момичета  Hug
Цецинка да си призная не си слагам инжекциите, страх ме е за бебето  Sad
Tink теб къде точно те болеше?
НаНина,mama Iv  Hug

# 629
Благодаря ви момичета за пожеланията за Никола Hug

мамма, съжалявам за тези неприятни неща, които ти се случват точно в този деликатен момент  Hug а за писмото на сина ти думи нямам  Laughing

Карамелче  Hug Hug Hug болката е по-вредна за бебето от инжекциите  Peace

Близо до бебето е любимата ми книга  Peace

Общи условия

Активация на акаунт