ЮЛСКИ Бебета - Тема 18

• 23 148
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Тани, въпрос на манталитет и култура.  Peace Навремето като бутнаха кулите на американците (не че съм фен на нацията по принцип), но по CNN не видях нито капка кръв или сълза. По късно разбрах, че е имало съглашение между медиите да не излъчват такива кадри.
За въпросния случай аз не знам, не съм гледала и не искам да се информирам, защото понякога ги преживявам много лично нещата. И поне ще се постарая на Ния да й изключа телевизора винаги, когато мога, да й пусна музичка и въобще да отклоня вниманието й по начин, който смятам, че ще я накара да се чувства добре. Иначе от екрана изскачат всякакви изненади Mr. Green
И също така, разбира се, в тази населената къща, все ще се намери някой, който да й го включи Mr. Green

За обличането докато има температура, да го кажем иначе - слагаме нещо, докато се вдига и завиваме, докато се сваля; през остганалото време наистина трябва да сме разсъблечени, за да не се получи прегряване Peace

# 481
Ехе, мамчета, айде пак. Истината е винаги по средата. Не се карайте.
А, за въдичката, мисля, че Стеф искаше да каже, че я пуска в смисъл, да види дали има съмишленици, относно нейните виждания и разбирания, а не да ни обиди  Peace
И аз съм съгласна с мнението на Тани.
miirr , welcome
Аз Мими я извеждам по час -час и половина. Grinning
Медула, и аз гледах сутринта БТВ ,но само се чудя дали ще може да издържат цели две седмици. newsm78

# 482
Лилчо, то и аз Петя я почнах с пюре на навършени три месеца  Mr. Green Ама така си го ядеше миличкото ,че ушите му плющяха.
Днес купих на Катето сокче от ябълка да видим дали ще иска,че изобщо не пие вода та поне сокче
Аз също бих дала Панадол при Т 38градуса,че и по-рано даже.При 39 слагам свещичка.
Мики,какво правите през останалото време като сте само час навън.Ние с Катя излизаме към 11,00 и се прибираме към 16,00 Mr. Green

Мир, добре дошла сред нас.  bouquet

# 483
Мики, хих, не разбрах дали включват и новините в това число Mr. Green
Мама Диди, ти пък какво сокче купи Shocked

# 484
Мама Диди на мен по странно ми се видя това кисело мляко, за какво го дава  newsm78

# 485
Мамо Диди става въпрос като е по студено като вчера и днес. Grinning Иначе ставам разногледа  #Crazyзащото не обичаме да спим Mr. Green
Медула, ако и новините  включат то сигурно може и да не ги излъчват Joy

# 486
  • Русе
А когато са сополиви бебетата извеждате ли?Аз понеже така си мисля,че го простодих и сега несмея да излизаме и си стоим в нас  newsm78

# 487
Мамииии, току-що забелязах на бебко първото зъбчеее. Ще откача от радост. newsm44  Много се радвам, че това е едно от първите неща, които споделям с вас. Аз всъщност, откакто бях бременна в 6-ия месец сам с вас и така да се каже ви "шпионирам". Днес ще се празнува Simple Smile

# 488
miirr  smile3501
daesy_des ,започва да сумти 1во.Какво те кара да мислиш,че си го простудила?

# 489
Ето ме отново...  Hug

Деси_дес, моята педка каза да я извеждам Инето, когато беше сополива. Но тогава беше по-топло. Предполагам, ако е добре облечено детето и няма мъгла, е ОК да го изведеш.

Аз пък съм решила да правя фото-книги с бебето за подарък на бабите за Коледа и днес цял ден ровя по сайтовете, за да се ориентирам. Малко съм по-в час вече и мисля тези дни да поръчвам, че не остана време. Вие какво ще подарявате - дайте да разменим идеи, че всяка година все чуденки.

Лорка, Проспан е сироп за кашлица, не е антибиотик. Peace
миирр, добре дошла Crazy

Покрай форума, съвсем забравих да пускам телевизора, а и като сме на разходки по цял ден, все не остава време. Гледах по-редовно само първия месец след раждането. Даже, ако си спомняте, не бях забелязала, че има избори. Смях... Joy

Днес така се отнесох, че пропуснах разходката. Ама Калина е егаси домошарката. Като сме си вкъщи по цял ден спи. Не знам как ще се разберем с това дете, мен хич не ме свърта на едно място. newsm78

# 490
  • Кърджали
Целия следобед бяхме навън. Водих дребничка до лукарката, за да и бият Пентаксима. Кати не само, че не плака, ами дори се смееше, докато сестрата я боцкаше. Лекарката си я хвали като най - добрата пациентка  Heart Eyes
miirr честито първе зъбче. Да е здравичко  и беличко!
Иначе  и аз знам,че ако малкото има температура не трябва да се завива.

# 491
Джил, аз зная какво е проспан, мислих, че Деянова се е заблудила, че това е антибиотик. Както и да е.
Миирр, кажи де, долен ляв, дясен, имаше ли симптоми, разкажи  Hug

# 492
  • Русе
 miirr  Добре дошла и честито озъбено на бебче  Hug

Деянова Малкия от около седмица е със сополи,бях го извела по леко облечен в топлите дни и за това си мисля,че тогава е настинал и на това се дължат сополките

# 493
miirr - Добре дошла и честито ви зъбче!

# 494
Относно температурите да се изкажа и аз - стигнели 38' С  веднага давам нещо за температура. При малките деца се покачва много бързо ( споделям от опит)
 За  разходките -  излизаме почти всеки ден. Моята сладурана спи само на вън.
 Честит празник на всички днес  празнуващи Tada

Общи условия

Активация на акаунт