Фотография #42

• 35 219
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм много тъжна. Мъжът ми какво прави и струва, вече нямам снимки от миналата година и от тази до средата Confused
Някой ако знае как да ги възстановя ще съм благодарна до живот.
От C ги мести на D с копи, после аз без да проверя всичко ли е прехвърлено почистих в C и след това се оказа, че ги няма. Търсих в кошчето, няма ги и там, само някои. Вероятно кошчето е малко, но къде са отишли не знам Confused

# 31
...все някъде са на Д-то... но ако Не друго то временно не слагай други снимки на компа ...преди 2 теми имаше доста предложени програмки ... аз ползвах една от тях на 60 % успех имах ... но след това преинсталирахме уиндоуса и не я запазих ... няма страшно...по моему са някъде на д ...пробвайте с търсачката по име на файл или фолдър...

# 32
ами и аз се примъквам в новата тема, но ми е простено за липсата на снимки, щото чакам щедрия чувал на дядото с огледално-рефлексния Simple Smile

Редактирам се, щото се сетих да ви покажа нщ чуждо (може и да ги знаете де), но аз скоро попаднах и ми беше интересно - кадри от София през 30-те години като това напр.: биволи се къпят в езерце в градинката на Кристал Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/18643384@N08/3659995989/in/set-72157620553621130/

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:01 от mamanin

# 33
дуци, не записвай и не тpий нищо
пиши какво напpави

# 34
Малена, хайде честита ти Hug Светло да ти е и безшумно с нея...  Peace(някой, ако ни прочете пожеланията в тая тема ще се кърши от смях) Peace Сподели каква взе, какъв дифузер... снимки има ли вече?

Луизка, да позная ли...?! Иначе прекрасен кадър, гледах и трите, които си пуснала във фликр и немея - страхотна светлина Peace

ох, мерси мерси
утре изписват бебе Андрей и в негова чест вече не можех да чакам 5д, така че се залъгах с една светкавица. Снимах на посоки, от някои резултати съм впечатлена, но като цяло бях заета с приготвянето на концепцията за първите снимки на 3-4дневен Андрей.

взех си тази

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:41 от Malenna

# 35
ау за светкавицата честито, а за въzpастта на модела, ти завиждаммммм

луиза, пpекpасен пpекpасен кадъp

# 36
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Малена, завидях и аз за възрастта на малкия ти бъдещ модел. Чакам с нетърпение снимки Crazy Още веднъж честито за светкавицата Peace

# 37
майсторките как завиждат
а аз даже няма да знам откъде да го подхвана, ще ме е страх да го пипам.  Rolling Eyes

# 38
  • София
Malenna, честито! Дай някоя снимка с новата светкавица Praynig

# 39
Малена, честито! нямаш ли вече първи опити, които да ни покажеш:)))
Лоис, с тези  вкуснотии веднъж си ме отказала да снимам храна, но по- лошото е, че ме отказваш и да готвя Mr. Green

И аз колкото да не е без хич....

# 40
е, чак за показване нямам, просто снимах на посоки
Дуци, аз спасих снимките си с recuva

# 41
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дуцка, пробва ли с тази, с която се спаси Маленна?
Аз спасих с нея снимките на една приятелка.

# 42
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
И аз спасих някакви снимки с рекува, ама някои ги спасих наполовина - разбирайте буквално (разсечен кадър на две, половината го има, другата в сиво Mr. Green)

Майсторка е Калина, аз съм аматьор, ама не ми пречи да завиждам Mr. Green

# 43
Ами ние бяхме с друг апарат миналата година, не ги възстановявам от картата. А тези са ми едни от най-милите снимки, от раждането и началните месеци на Анна.
Пробвахме с Get data bag и R-studio 5.1
Няма ги cry

# 44
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Тази ти дава възможност да възстановяваш и трити от харда.
Deep scan и дай.

Общи условия

Активация на акаунт