SportsDirect.com - 6

• 34 058
  • 662
  •   1
Отговори
# 285
  • Балчи-Варна
Гюлчи,запази ми едно местенце за петък  Praynig - довечера ще уточнявам размери и се включвам.
с удоволствие-имаш го ....утре ще дойдат първите ти неща

# 286
Не мога да разбера намалението за третата седмица за какво е? newsm78 И да напомня,че в петък пускам поръчка Peace

# 287
Петлето, албума ти е личен, не се отваря.

# 288
  • Пловдив
Бих искала да се включа в поръчка за утре - моля, който има възможност да ме включи да ми пише ЛС или тук. От Пловдив съм, ако това има значение  newsm78.

# 289
http://www.sportsdirect.com/puma-speed-cat-kiss-wns-272113?colcode=27211308  Тези дали са хубави, много шантаво изглеждат.

# 290
  • София
МерСедес,преди време беше питала за тези ,нямаше ги известно време,но гледам,че сега пак са налични.Аз да ги похваля,който го устройва номера да не се чуди,много са хубави  Heart Eyes

# 291
Да информирам за нашите поръчки. До днес не ми бяха пратили тракинг номера на двете поръчки, с изключение на една малка част от първата. Сутринта им писах мейл и преди малко са ми отговорили, като си ми пратили всички номера и за двете поръчки. Та- утре трябва да получа малката част от първата поръчка, другата част е била вчера в Холандия. Втората поръчка днес е в Холандия. Така, че до петкъ би трябвало да получа всичко от първата поръчка и вероятно понеделник -втората.
И малко хумор, покрай претисненията около поръчките- купих на дъщеря ми панталончето и блузката със Стефани и днес беше с нея на детска. Госпожата много и харесала блузката и я питала от къде е- тя отгворила, че мама я е купила от едни жълти камиони Joy Joy/камионите на DHL/

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 18:12 от sun flower

# 292
МерСедес,преди време беше питала за тези ,нямаше ги известно време,но гледам,че сега пак са налични.Аз да ги похваля,който го устройва номера да не се чуди,много са хубави  Heart Eyes

Ооо, тези ги имаме от миналата зима, бяха ни големи, само че аз ги купих от и-бей, пак горе долу толкова ми излязоха, много са хубави!

# 293
Намалението на Пума само за днес ли е newsm78
Събирам за нова поръчка желаещи на лс или скайп Peace

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 18:38 от desita1234

# 294
  • Дивия Северозапад
Момичета, ще пускам поръчка в петък. Ако има желаещи - на скайпа.

# 295
Никой ли няма да се присъедини към поръчката ми  Rolling Eyes
Не ми се плаща такава голяма доставка  Crazy

# 296
Никой ли няма да се присъедини към поръчката ми  Rolling Eyes
Не ми се плаща такава голяма доставка  Crazy

gul4i е в Балчик. Присъединете се към нея и после си вземете нещата.

# 297
  • Балчи-Варна
Styper,писали сме заедно...

# 298
Нищо Simple Smile  Аз лично смятам това да е последната поръчка за годината. Другата - януари и то ако има намалени или интересни нови неща.

# 299
  • Балчи-Варна
аз сега пускам и после ако има по нова година или незнам когато има намаления

Общи условия

Активация на акаунт