Концерти 2010!!!

• 80 310
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Ænima/Albuquerque
Благодаря!  newsm44
Тамън гледах в сайта,но нещо не ги открих!

# 467
Понеже най-вероятно някой ще пита за водене на деца.
Билетите от всички ценови категории за Sofia Rocks powered by Sonisphere са безплатни за деца до 10 години.

# 468
  superuu  superuu  superuu

Това ще бъде и първият концерт на детето, до сега не сме го водили, но определено това ще е добро начало!

# 469
Не мога да го повярвам това. От години съм си мечтала за такъв концерт и сега всичко накуп.
Само не знам как ще ходя с големия корем, но не мога да го пропусна.  ooooh!  preggo  superuu

# 470
  • Някъде в търсене ............
Това е най-големият подарък за рожден ден който съм получавала newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 471
  • София
masliankov, тук съм.  Crazy

Бира, бира, бира пия всеки ден. Казана дума - хвърлен камък. От мен е почерпката.

# 472
Най-интересните подробности: фестивалът "Sofia Rocks" ще стане ежегоден; Столична община е партньор с логистична подкрепа; "BEC" имат подписан тригодишен договор със "Sonisphere" и ни очакват още два феста под тази шапка; Догодина ще бъде направено всичко възможно, ако не за по-силен, то поне за равностоен на тази година лайнъп;

http://katehizis.com/news/shNews.php?id=14373&

# 473
  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu 

Олеееееееее ще гръмна от кеф.Немога да си намеря място из офиса.

# 474
ейй, егати... верно ще се случи... на сайта на Рамщайн още ни няма... не мога да повярвам някак...
добре, фестивален билет за двата дни ли е? само от ивентим ли ще се купуват билети? сектор В ли последно е най-добрия вариант? (деси, мерси за отговора)...

# 475
  • Някъде в търсене ............
И аз ще се пръсна от кеф  jumpuu  jumpuu  jumpuu,
ray ако си в 'Б' сектор трудно ще виждаш, а така се падаш от дясно на сцената (Кърк ) ще ти е по близичко Heart Eyes , а доколкото съм чувала в 'А' нали са "ВИП" -овете и имаше разкази на познати и то за концерта на Металика ,че им правили забележка че са станали да куфеят Shocked.

# 476
Ще ги запознаваме ли?  Laughing

# 477
  • Пловдив
Ей, ще полудей от радост! Довечера с мъжо ще си поръчаме билети. Това за децата сериозно ли е? Пишете, моля ви! Имам щерка на 10, която е луда фенка на Рока - с Manowar ляга и става, ще иска да дойде със сигурност.
За сега ще се точа за 14 май - вече започнах с приготовленията (за имения ден изненадах мъжо със суичър на AC/DC, а мен си с шапка и потник.

# 478
  Mr. Green на година и 2 месеца дали ще куфее на металика  newsm78 Mr. Green но с теб поне ще се видим  Hug

# 479
Цената е много добра за 2-те вечери, определено се изненадох приятно  Laughing
Аз много се кефя пък че ще видя Mastodon и Stone Sour (пък и всички останали де). Без да се замислям ще посетя и 2-те вечери, само ще видим с работата как ще го нагласим...ще взимам отпуск ако трябва  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт