С прежда и куки, да скучаем не знаем

• 72 396
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Привет и от мен.
Аз съм готова с Дропсовата наметка.
Ето ме отпред, и в гръб.
  Поздравления!Харесва ми повече от оригинала .

# 361
  • София

А колко дълго - горе- долу - парче трябва за мултифункционалната дрешка?..

# 362
Привет и от мен! Нова съм още във форума като цяло, но държа да се запиша и тук, тъй като обожавам да плета  Grinning Резултатите не винаги са прекрасни, но пък се чувствам психически добре Laughing. За съжаление не можах да проследя предишните ви теми - те са толкоооова много Rolling Eyes Но пък се надявам да взимам участие оттук нататък Simple Smile. Исках да ви кажа, че ми се намират известно количество списания, събирам ги от известно време от различни места, най-вече руски Grinning местенца...Имам около 2,3 DVDта...Та ако някой търси някое конкретно списание, мога да го проверя при мен...Аз лично обожавам Phildar Simple Smile

# 363
Привет и от мен.
Ето ме отпред, и в гръб.
  Поздравления!Харесва ми повече от оригинала .

На мен също.

# 364
Привет и от мен.
Ето ме отпред, и в гръб.
Страхотно е!

# 365
Привет и от мен.
Ето ме отпред, и в гръб.
Маце браво  bouquet удобно ли е като дреха?

# 366
Маца стархотна наметка newsm10. Благодаря на Летяща и Кати за обяснения за изпуснати бримки, като завърша трите започнати плетки, ще се пробвам с роклята (ако дотогава не ми хареса нещо друго Laughing)

# 367
И моето малко пончо ли е, шал ли е, наметка ли е - вие по-знаете.... Сложих му панделка, да му се радва щерката
http://picasaweb.google.com/Ahinora/AzPleta#5414475878764817842
http://picasaweb.google.com/Ahinora/AzPleta#5414475969430514306

# 368
Привет и от мен.
Ето ме отпред, и в гръб.

Браво! Peace

# 369
момичета имам въпрос  Blush стигнах до момента в който трябва да разделя бримките на предната част на пуловера си...но не ми е ясно тези в центъра как ще ги събирам за да ми се оформи деколтето без да разваля плетеницата  Rolling Eyes може би трябва да я измествам на всеки лицев ред с по толкова бодове колкото събирам в центъра за да не се наруши целостта и? или пук да я изместя по - рязко ..? http://picasaweb.google.bg/racheosmokrache/jnAxFL#5411096676551858338
дайте съвет моля ви  Praynig
летяща как върви наметката с мериното?

# 370
раче аз бих пробвала да свивам откъм рамото преди плетеницата. Не виждам от другата страна как е, дали пак плетеница? Ако е така значи, ще се получи симетрично ако там и от двете страни свиваш. П. С. има плетеница и от двете страни, сега я видях.

Видях, че на следващата страница имаш описание, ето как е написано за тази част от плетивото:

"За вратната извивка разделете работата на 2 части след 26 бр и завършвайте двете части по отделно, набирайки отново за всяка част хо 1 бр. от страната на центъра. След това свивайте от всяка страна от центъра във всеки втори ред 6х1 бр., след това във всеки четвърти ред 3 х 1 бр., изплетете още 2 реда и свийте 1 х 1 бр. (от лицевата страна изплитате 2 бр. заедно опаково, от дясно след последните 8 бр. !!аз мисля, че това ти е мотива с плетеницата!!, а от ляво след първите 13 бр. !!това заради огледалното завършване на двете части!!)"

За съжаление описанието не ти е пълно, иначе щях да ти го преведа цялото, мисля, че е разбираемо написано.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 09:23 от Snejana_G

# 371

А колко дълго - горе- долу - парче трябва за мултифункционалната дрешка?..

колкото искаш.
Аз я почнах на около 120 см ширина и я мисля за 80-90 см дължина - за повече няма да ми стигне преждата. Това е според мен минимумът, можеш да сложиш по 20 см отгоре във всички посоки.

Мацата, много хубаво се е получила наметката   bouquet

# 372
  • София
Raela, добре дошла!

# 373

Почерпете се за мое здраве, момичета! Hug

# 374
Желязна честито! Жива и здрава да си!

На Мацата наметката е СТРАААХОТНА!

Общи условия

Активация на акаунт