Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 104
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бризкееее, ...що не ми падне Сару да го подпрем..... smile3508 smile3508

Така че го подпрем та че му фръкнат боксерките.... newsm08 newsm08 newsm08

# 331
Мерси на всички за пожеланията. Зизке и на теб Сарухан лично на рождения ден да ти чистити.   bouquet  bouquet  bouquet
С панделка като подарък да ти е. bowuu Hug
Мерси....Мерси..... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

# 332
  • Варна

smile3513 smile3513 smile3513 smile3513 Внимавай какво си пожелаваааааааааааааааш smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 после да не питаш как се качват снимки  smile3511 у вас че дойдем да ги спретнем на компа и у форума   smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 333

smile3513 smile3513 smile3513 smile3513 Внимавай какво си пожелаваааааааааааааааш smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 после да не питаш как се качват снимки  smile3511 у вас че дойдем да ги спретнем на компа и у форума   smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Че дойдеш...че дойдеш....даже заедно че го подпираме....да не се изморим сама... smile3503 smile3503 smile3503 Па АЗ ....Па ТИ.....Лелелеле.... Mr. Green
Радост...!!! newsm44 Радост...!!!  newsm68 Радост...!!!  newsm44

# 334
  • София
айде и аз тука да се отчета Wink
от тва тичане по темите, ще взема да заслабна, язък да омааните мекици от Сарухановата диета hahaha
Тониии, добре го е казала твоята приятелка лошо Гале нема Wink Sunglasses
в тая връзка де се затри Адашката Rolling Eyes да не се облажила некъде със Сару #Crazy
Алииии, много мерси за превода Hug Hug Hug Hug
ма Сергин абла е царица на романтичните сцени у кенефите, направо отличен й пиша bowuu bowuu
у диалозите равна нема, ако така беше и с голите сцени, дето ги снима от марс и облечени със скафандри,  щехме за Оскар да я номинираме hahaha hahaha

# 335
айде и аз тука да се отчета Wink
от тва тичане по темите, ще взема да заслабна, язък да омааните мекици от Сарухановата диета hahaha
Тониии, добре го е казала твоята приятелка лошо Гале нема Wink Sunglasses
в тая връзка де се затри Адашката Rolling Eyes да не се облажила некъде със Сару #Crazy
Алииии, много мерси за превода Hug Hug Hug Hug
ма Сергин абла е царица на романтичните сцени у кенефите, направо отличен й пиша bowuu bowuu
у диалозите равна нема, ако така беше и с голите сцени, дето ги снима от марс и облечени със скафандри,  щехме за Оскар да я номинираме
hahaha hahaha
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 336
Бризкееее, ...купи и на мене от тез спИциалните.....и старото да си поиграе..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 337
  • София
Бризкееее, ...купи и на мене от тез спИциалните.....и старото да си поиграе..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

кои са тез спИцЯлните, дайте насам и на мен Sunglasses Flutter Crazy

# 338

тва Галке са едни спИциални устройства къде мое да скиваме гол Сару.... hahaha hahaha hahaha

# 339
Аз съм голямата дъщеря на Тони2 и сега мама плете терлици а не хойка на сам на там и сега аз съм във вашата тема Two Hearts newsm10 newsm03 newsm51

# 340
Абе ....ча сега успех да догледам Йенибащана....тоя нашичкия да не се залИби с тая женената абла....кат я видех ква се притесни..... #Silly #Silly #Silly

# 341
Чеки да се пльоснем и тукя...... hahaha hahaha hahaha
Требе да подпирам темата....мнооооого си почивах..... Joy Joy Joy
Побууууууут.....(Чили Hug).....раз....два.....раз.....и два......офффффф...тежко бе.... tooth tooth tooth

smile3513 ееееееееееееееееееееее как ще е тежко джанъм, ама представи си, че подпираш  smile3508 smile3508 Сару  love001 - залита и че падне от покрива smile3521. Аз като си го представя и хуууууууууууквам да подпирам темата. running running running после хуквам към другата running running и там едно рамо   typeuu и после  tiptoe  tiptoe  tiptoe отивам да дебнем   animal037  animal037  animal037 да не отървем някоя клюка  #Bad Talk
Joy Joy Joy Joy А мойто си е направо слалум,да не ме Фане шефче,да не скиват колегите,ма всъщото време да съм на вахта да не изпаднеме...подпирам...нема как....а и клюката требе да следя ooooh! Ако ме гледа някой че помисли че ми плащат за всичкото туй усърдие ooooh! Joy Joy

# 342

тва Галке са едни спИциални устройства къде мое да скиваме гол Сару.... hahaha hahaha hahaha

Чшш и аз съм на опашката за баница Joy Joy Joy Да н' ма забрайтиии Joy Joy

# 343

Чшш и аз съм на опашката за баница Joy Joy Joy Да н'мазабрайтиии Joy Joy
Чилиии,....къде без тебе бе...... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 344
  • София
Чили, на тебе вредни направо да ти плащаме hahaha hahaha hahaha hahaha
съвсем ше се попотиш Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
аз разногледа станах,  с едното око у едната тема, с другото у другата, да не изпуснем некоя новина, па забравим у коя тема съм задала въпрос, мани срам Blush Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт