Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 28 997
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
аз си мислим(пред клавиатурата де)той умее само да души и мирише smile3516и в изгубените и в серчето само т`ва прай Rage
Па кат се не плакне....не му ли мирише....или може би ние трябва да си фантазираме че се плакне.....и хигиенизира..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

може би затуй има навика да души, newsm78 дали момите миришат по-различно

# 376
  • Варна
Харесва ми на външен вид, филми с него не съм гледала, та мога да дам мнение само за визията.

newsm10 smile3525 Давай- не се срами- казвай спокойно туй що мислиш- ша го обсъдим наедно сичките!!!! smile3525

# 377
  • Варна
аз си мислим(пред клавиатурата де)той умее само да души и мирише smile3516и в изгубените и в серчето само т`ва прай Rage
Па кат се не плакне....не му ли мирише....или може би ние трябва да си фантазираме че се плакне.....и хигиенизира..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

може би затуй има навика да души, newsm78 дали момите миришат по-различно

rotfImao rotfImbo  261uu newsm57 newsm37 smile3556  bath1 smile3556 smile3509 cold

# 378
Харесва ми на външен вид, филми с него не съм гледала, та мога да дам мнение само за визията.
newsm53 само да знаеш,що безсънни нощи прекарваме

# 379
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :  ма зизке имай милост знаеш ли кво е да се смееш с половин уста защото си вадих зъб и още не мога да се оправя но ти ще ме умориш от смях:

# 380
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :  ма зизке имай милост знаеш ли кво е да се смееш с половин уста защото си вадих зъб и още не мога да се оправя но ти ще ме умориш от смях:
 Сори....ма ми е смешно кат си те предстайм.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Сори....муцка....сигурно беше гадно....ама кво да прайм... Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 00:47 от zizu_70

# 381
нееееееее е никак смешно като се има впредвид че станах и #Crazyс това влизане у двете теми а и врабчето гледам Peace

# 382
  • Варна

newsm62 newsm44 smile3501  love001 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao wavey смей се с цяла уста- тамъм по-бързо че ти мине bowuu bowuu bowuu

# 383
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
нееееееее е никак смешно като се има впредвид че станах и #Crazyс това влизане у двете теми а и врабчето гледам Peace
 Ооооо..аз откога съм така....СПОКО че свикнеш.... hahaha hahaha hahaha

Айде лека от мене ....!!! Отивам да къпем Сару....!!!! newsm08 newsm08 newsm08
После че ви светнем как аджеба изглежда по организъм.....БЛАЗЕ МИ.... smile3508 smile3508

# 384
  • Варна
 Ооооо..аз откога съм така....СПОКО че свикнеш.... hahaha hahaha hahaha

Айде лека от мене ....!!! Отивам да къпем Сару....!!!! newsm08 newsm08 newsm08
После че ви светнем как аджеба изглежда по организъм.....БЛАЗЕ МИ.... smile3508 smile3508

smile3501 smile3501приятно плацикане у newsm37 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 385
айде и от мен лека,че утре трЕбе да пишем резюме към 3та серия на серчето  sleepuu

# 386
  • Варна
айде и от мен лека,че утре трЕбе да пишем резюме към 3та серия на серчето  sleepuu

newsm46 1countingsheep smile3524лекинка перличке, и на теб   love001

# 387
лека и от мен момичета отивам да спя  за да ми отпочинат устата до утре а зизу ти внимавай с къпането  да не се окажеш накрая ти окъпана не че ще ти е зле де

# 388
Опааа Сабаларсун Сарухан ханъми Hug
Зизуууу...снощи голям резил душааа Blush Докат' приспивам поколението, заспаф аз Blush, сутринта тръгвам за работа....и щех да се пребия на вратата, Мурат седи гОркия омотан у розова кордела , премръзнал, спи на черджето пред вратата....недей го Епилира повече, че го разболеем туй момче, остъй му космите да го топлят Naughty Joy Joy Joy Че при следващ трансфер до някоя от нас, ако е таквъв заплес кат' мен...че даде фира горкия....у разход че те вкараме за поддръжка Mr. Green

Зизууу веднага се изказвам компетентно - забелезАх я тая подробност още у 1-ва серия, като беше с Бахар у леглото, стана и директно нахлузи ризата ooooh! И със Езото така, с Мулек няма данни Mr. Green
Ма както каза Галка то непрекъснато некой го гърмеше, та може да го е страх да спи гол, па по таа причина и не се къпе, ами ако го хванат по пищов Joy Joy Joy

# 389
  • Варна
 smile3525 Добро утро, саруханки, сладуранки! Добро утро и на мъжете във форума! Добре сте ни дошли във темата!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт