Звездни компромати - 54 част

• 67 701
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Има много детски смях.
Да, и казаха, че Мерилин- мотивът бил последен крясък на модата.  ooooh!

# 661
Да, и казаха, че Мерилин- мотивът бил последен крясък на модата.  ooooh!

Никога не бих си облякла нещо с лицето на Мерилин отгоре. Като цяло дрехи с лица не харесвам, а може и да ме оплюете, но Мерилин не я намирам за красива. Като цяло жени с руса коса и дебели тъмни вежди са ми *Бляк*

# 662
  • София
редактирах се  Rolling Eyes

# 663
  • София
изивнете за големината на снимките  Blush
лелеее - много сте бързи - докато изровя роклите и си напиша поста вие вече всичко сте обсъдили  Blush

# 664
  • Има много детски смях.

Ох, смея се с глас...

# 665
Мда, даже се коментираше, че има само 3 дадени от тях. А Алисия уж ги познавала лично, та се е уредила  Whistling Давали се по заслуги.
Какви заслуги е имала тогава Алисия??? Laughing

# 666
Мда, даже се коментираше, че има само 3 дадени от тях. А Алисия уж ги познавала лично, та се е уредила  Whistling Давали се по заслуги.
Какви заслуги е имала тогава Алисия??? Laughing

Ем чииии...познавала ги лично  Mr. Green

# 667
Сигурно Доменико Долче и Стефано Габана са били на някое от участията и ooooh! Аман от безумни лъжи. И тя май е спала в на Николета хотела за 5000 на нощ.

# 668
Мдааа, сигурно... Mr. Green И аз познавам Пако Рабан, Джон Галиано и Вера Уанг, ама нищо не са ми дали, не ги е срам Crossing Arms

# 669
Цитат
Ослепителната Алисия се появи с една от роклите от лимитираната серия на световните модни корифеи. По повод честите пътувания на съпруга си Валери Божинов русата фурия отскачала често с него до Милано. В столицата на модата певицата често посещавала своите приятели - модните асове Доменико Долче и Стефано Габана.

Вдъхновени от  удивителната прилика на Алисия с вечния символ за женска красота Мерилин Монро, двамата дизайнери са създали колекцията есен/ зима 2009/2010 г. Затова и ликът на Мерилин грее върху тоалетите от модната серия. Именно една от тези рокли показа Алисия на 16-тия бал на Топ моделите, организиран от Евгени Минчев в столичния Шератон.

Колекцията Merilyn на Dolce & Gabbana  вече пощури цял Холивуд, а щастието да носят такава рокля до момента имат две световни звезди – актрисите Моли Симс и Линзи Лоан. Към тях с гордост можем да добавим и Алисия. Вероятно и родните ни величия ще искат да се докоснат до рокля от уникалната колекция.

....ем чи тъй де  Whistling

Цитат
Сред звездите дори се разнесе слуха, че именно нейната удивителна прилика и слабост към всичко с лика на Мерилин върху себе си е вдъхновило Dolce & Gabbana да направят тази успешна колекция. Алисия е лична приятелка с дизайнерите Доменико и Стефано.

Мдааа, сигурно... Mr. Green И аз познавам Пако Рабан, Джон Галиано и Вера Уанг, ама нищо не са ми дали, не ги е срам Crossing Arms

Сори за спама - ма Верчето нещо не си вдига телефона, а искам да я вдъхновя за една колекция...да знаеш къде е?  Mr. Green

# 670
  • София
За да не е спам, трейлъра на "Алиса в страната на чудесата", за феновете на Джони и Тим Бъртън

Страхотия:) Благодаря! Кога излиза официално?

Ето тук пише, че:
Disney са предвидили и вариант на филма в 3D формат. Официалната премиера е на 03 март, а у нас ще го видим на 05 март 2010-та година.

И аз нямам търпение изглежда страхотно.

Ла Тоя заприличала е на Майкъл
пак
Пресила Пресли
Коко жената на Айс Ти  #Crazy ей това е дупе, другите са просто аматьори Mr. Green
Кортни Лъв и дъщеря й
Брад Пит на младини  Mr. Green

# 671
Ще умра от смях. Приликата и с Мерилин била удивителна.

Аз пък съм муза на Марк Джейкъбс, но ви моля да го запазите в тайна, да не ми се разсърди, че допускам в личното му пространство. и беше очарован от приликата ми с Памела Андерсън, само дето съм 2 пъти по-висока от нея, нямам цици, не съм дългокоса и руса, но това са подробности.

# 672
Сори за спама - ма Верчето нещо не си вдига телефона, а искам да я вдъхновя за една колекция...да знаеш къде е?  Mr. Green
Сега й звъннах - работела по новата си колекция, много заета била. Mr. Green
Алисия откъдето и да я погледна, не виждам хубава жена - не е грозна, в никакъв случай, но много се състари изкуствено. Преди ми харесваше с дългата тъмна коса, сега от напъни да прилича на Виктория Бекъм (Ама иначе отрича) мяза на едно нищо. Лично мое мнение.

# 673
# 674
Моника Белучи   http://www.bta.bg/site/parallels/new/index.html

Остави се....тя даже един дизайнер не може да вдъхнови  Crazy

пп - много я харесвам тази жена  Hug

Общи условия

Активация на акаунт