Пъзели 12

• 26 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
 Tired Моля някой да каже някое трикче за нареждането на този пъзел http://www.puzzle.sto re.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image&productid=34560&template=2 защото са ми остнали 30-тина парчца от горната част и съм вдигнала ръце - не стига, че парчетата се разминавт а на всичкото отгоре и са едни такива едноцветни и пръскани - направо ужас....

п.п Илипрот ми се иска да го приключа по-бързо, за да започна коледния

Диана - честита годишнина!  bouquet

# 631
Диана , да сте живи и здрави, да си прощавате ,а и да няма много за какво!  Hug
Lucky , аз в такива случай ги разпределям кои са хоризонтални и кои вертикални (в повечето случаи си личи) и започвам да пробвам всяко  Crazy, не е бъзро но пък ефективно, къде къде все му се намира мястото  Mr. Green. Успех ти пожелавам!

# 632
  • София
Lucky, нали си ги сортирала по форма: кои парчета са с две "крачета", кои с три? После почваш там където има ъгъл и можеш да видиш какви са и двете липсващи "крачета" и така намираш подходящото парче. И после по същия начин.  Embarassed Не знам дали ме разбра.

п.п. и това, което мама Галка е написала. Само дето има някои фирми, на които просто не им личи кои са вертикални, кои хоризонтални парчета.

# 633
  • София
Това с разделянето по форма е безмислено (Този пъзел е само с хоризонтални и вертикални - има 2 или 3 парченца с едно ушенце и това е) абе ще го избутам някакси - най много да изпия едно успокоително и да се развихря!  Laughing

П.П Вижте това http://www.jumbo-world.com/dcm/dcm_en/dcm.php дали ще ги има в BG

# 634
  • Den Haag
Благодаря на всички за хубавите пожелания, много сте мили  Hug

Аз не съм почвала да редя защото днес ще бягам по задачки, а утре ще стягам багажа, ще заминаваме за празниците, а как ще ми липсват пъзелите и форумчето, но се надявам някъде да докопам интернет и да ви препрочитам  Hug Peace. От сега нямам търпение да се върна и да почна да редя  Crazy

# 635
Това с разделянето по форма е безмислено (Този пъзел е само с хоризонтални и вертикални - има 2 или 3 парченца с едно ушенце и това е) абе ще го избутам някакси - най много да изпия едно успокоително и да се развихря!  Laughing

П.П Вижте това http://www.jumbo-world.com/dcm/dcm_en/dcm.php дали ще ги има в BG
Ako имаш предвид тази екстра или принцип на пъзел парчетата "dcm 2.0",аЗ имам такъв пъзел,отворен е и рамката съм наредила,не мога още да преценя различното или екстрата,защото пъзелът ми е джунгла/листа/,т.е.маскировъчни цветове.
Иначе-ДА,има ги в БГ- в сайта дето не се споменава.
И друго-аз засега нямам липсващи парчета на пъзелите ми от Джъмбо,два ми висят на стените.
А какво ще кажете за Гибсонс-виждам ,че от английския сайт някои са си накупили техни пъзели.Моят Гибсонс излезе с по-тъмна картина от тази  на снимката ,която бях видяла във френ.сайт.И парчетата са от значително по-дебел картон-това ме учуди.Едно парче пасваше на доста места-това също ме озадачи.Иначе много им харесвам предлаганите картини.

# 636
имам молба: може ли някоя мама, която е по-добре от мен с английския да разгледа какво е portapuzzle board, в някой от нашите сайтове виждали ли сте такова нещо? Колко струва? Благодаря   smile3525 newsm51

Феята , аз също харесвам Gibsons, и като картинки , а и като качество досега нямам оплаквания. От "онзи" сайт , доверен човек каза че следващите ще са те за сайта  smile3521

# 637
  • София
ФЕЯТА, аз от Gibsons нямам забележки, да парчетата са малко по-дебели от на другите пъзели, но на мен това ми харесва.

мама Галка, portapuzzle board е папка за редене на пъзел. Какво по-точно те интересува?

# 638
# 639
Браво, Lucky. Май те поизмъчих с този пъзел  Laughing

# 640
  • София
Браво, Lucky. Май те поизмъчих с този пъзел  Laughing
Grinning Но пък си заслужаваше мъките! Надявм се със "списъка" нещата да се по-лесни!

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 18:20 от Lucky

# 641
  • Русе
Я да се запиша при вас. Може ли?
Страстна почитателка съм на пъзелите и основно на Puzz3D. За съжаление в БГ не съм срещала от тях и се задоволявам с нормалните. Дядо Коледа подрани и вчера ме зарадва с два. Единият е вече наполовина готов  bowuu

Лъки, страхотен е!

# 642
  • Den Haag
Браво Луси  Peace

Добре дошла  Ели, ще чакаме да ни покажеш и твоите пъзелчета  Hug

# 643
Диди, честита годишнина!  Hug продължавайте в същия дух още дълги години!

Аз тия дни съм затрупана с работа... обикновено така става към края на годината Tired

Да кажа за отношението на моя приятел към пъзелите... Не живеем все още заедно и не го мъча много Grinning по принцип му е интересно, но вечер все мрънка, че много бързо го заболяват очите когато нарежда. Но примерно пъзела с динозаврите той си го нареди голяма част от него... За други също ми е помагал и така...

Друго също имаше, ама пак забравих Rolling Eyes

# 644
  • Den Haag
Благодаря Блу  Hug

Ето как ми помагат вкъщи  Wink
http://media.snimka.bg/5140/016535270.jpg

Общи условия

Активация на акаунт